Ibland lyser tillvaron upp lite

Jag fick spendera gårdagen med en god vän, vilket var efterlängtat. Träffar dig alldeles för sällan vet du. Idag var det ånyo match på programmet, matchstart 11.30 i Linköping.

Efter matchen mat på Kantarellen och sedan såg jag och Nisse lite hockey. Vi varvade mellan J18 och Damernas riksseriematch, innan jag styrde kosan mot Ikea och sedan hemåt. Det där med Ikea ja, det blev andra besöket på kort tid. I torsdags var jag och TNE på Ikea en sväng, men givetvis begicks ett fel och jag fick snällt åka dit och komplettera lite.

Deltagarantalet sjunker ytterligare och nu var det endast två som behagade svara. Tyvärr svarade ingen av dem rätt varför poängen går vidare till en jackpot. Rätt svar på frågan var "A-bombs".

Ikväll har jag kopplat in belysningen på min bokhylla, därför känner jag mig elektrisk ikväll. Och dagens fråga blir då en elektrisk sådan. Vilken grupp har gjort låten "Electricity"? Svaret lämnas som vanligt i en kommentar.

För övrigt anser jag att det anses alldeles för lite i världen! /F

Dumheter tiger man ihjäl...

Det är en ganska bra idé faktiskt, jag fick lära mig detta begrepp av en gammal man i den förening som jag jobbat mycket för i mina dagar. Den gamle mannen är död sedan många år, men hans begrepp lever kvar. Och jag lever lite så just nu, tiger ihjäl dumheter.
Annars är det fascinerande när man får kommentarer från tre "olika" personer från samma IP-adress. Jag låter det klinga ut och kommenterar inte mer än att jag ser vart kommentarer kommer ifrån.
Svaret på förra frågan är givetvis Jocke Berg, men bara fyra stycken valde att svara på detta. Är folk så tråkiga att man ger upp om man inte får en vinst? Eller är det så att det inte är så många som deltar i min lilla tävling?
Ida hade turen i lottningen den här gången och gick upp på fyra poäng totalt.
Dagens fråga: Vilken grupp har gjort låten "Devils own"
Nu TV Adjö /F

Starten på en ny vecka

Måndagar är ju sällan en trevlig morgon att syna och denna måndag var de flesta andra lik. Bortsett från det faktum att jag sover riktigt bra i min binge faktiskt! Annars har dagen bestått av gråmulna vardagssysslor som arbete och tvättstugan, borde inte jag ha någon som sköter dessa sysslor åt mig?

När jag kom hem från dagens arbete hade jag fått post. Det är inget ovanligt med detta fenomen i sig, men jag hade idag fått erbjudanden från ICA. Förut när jag har fått hemskickat erbjudanden från denna kedja brukar det vara på varor som jag faktiskt brukar köpa från dem. Gissa då om man blir något förvånad över att ett erbjudande jag fick idag är Blöjor av välkänt märke! Vad ska jag med blöjor till? Jag har inga barn! Är detta ett sätt för denna affärskedja att säga till mig: "Hey, grabben. Det är dags att skaffa kottar nu, du är gammal!" Om så är fallet är ICA väldigt nära att tappa en kund.

Annars är det idag den 25:e vilket enligt vissa är månadens höjdpunkt, men jag är skeptisk. Vad är det för speciellt med denna dag? Förutom att månadens förolämpning kommer in på kontot?

För övrigt anser jag att TNE bör utföra en konståkningsuppvisning inför ett fullsatt globen under LG Games iförd Grisrosa raffset. Givetvis till tonerna utav EMD:s julskiva.

On return seen, Hi then
/F

over and out

Jag har gjort slut, med facebook iallafall, åtminstone temporärt. Det finns en anledning till detta också, men den kanske ni inte är intresserade av? Hur som helst fattade jag beslutet igår kväll, fick lite hjälp på traven också. Jag kommer att komma åter på fejjan efter min lilla flykt från samhällets normer och standarder. Hoppas ni klarar er utan mig på den portalen, ni har ju mig kvar här trots allt. Det kan bli så att tävlingen får hoppa över tisdagsomgången vecka 6, eftersom jag då befinner mig på hemlig ort.

Jag har varit duktig idag måste jag tillstå mig att säga om mig själv. Började redan igår kväll när jag monterade upp min nya king-size-säng, nej jag vill INTE ha DIG på besök i den. Idag var päronen här en sväng och vi tog ett varv i city här i Linköping Norra som staden egentligen borde heta. Jag köpte lakan, det är inte det mest förekommande scenariot i världen. Efter shoppingrundan åkte jag hem och städade lite, dammsugaren fick bevisa att den fungerar och så torkade jag lite golv. Nu lär jag inte göra om det förrän i mars om jag känner mig själv rätt.

Kvällen blir väl en vanlig lördagskväll i min ensamhet misstänker jag, men jag har valt min väg att gå i livet och får då också tackla konsekvenserna av mitt handlande.

/F

Frustrationen tilltar...

Min vän Kenta W, börjar bli frustrerad och visar tydliga tendenser på otålighet. Ni kanske undrar varför om ni är här för första gången? Det pågår en tävling där vin är priset och Kenta har ingen tur med lottningsförfarandet.

Förr frågan var vilken grupp som hade släppt låten The Battle of Geeheeb? Rätt svar på denna fråga är Pan-Thy-Monium. Ingen som lyckades komma fram till att gruppen faktiskt härstammar från samma håla som mig.

Lite dåligt deltagande dock med bara tre stycken? Är detta ett tecken på att frågorna är svåra, tråkiga eller bara blä?

Nåväl dagens fråga blir: Vad heter sångaren i kent? Denna mycket trevliga grupp med ursprung i Ekils tonfisk.

Vinnare av föregående deltävling då? Jo det blev Haggan som lottades fram. Haggan bör dock se till att ange en webbadress eller e-postadress till sina kommentarer så att det går att kontakta dig om det finns behov.

Nu ska jag ge mig ut i Linköping Norra och handla litegrann.

/F

Livet är som det ska

Flykten är planerad och klar, jag lämnar landet vid tidpunkten för min 30-årsdag. Detta gör att ni som hade hoppats på att få gratulera mig, kan glömma detta. No hard feelings, men jag hatar verkligen att fira min egen födelsedag.

Härmed betackar jag mig alltså från samtliga gratulationer på min 30-årsdag.

Förra frågan var ju: På vilket album hittar vi låten "Kiss of the rat" med Sator? Svaret på detta är Barbie-Q-killers, vilket tre stycken svarat rätt på. Lottning blev alltså resultatet, en lottning där Ida stod som segrare.

Dagens fråga blir följande: Vilken grupp har gjort låten The Battle of Geeheeb?
Lämna ditt svar i en kommentar.

/F

Thought

Why is it so hard to get? You are given a part in the world when you're born. Why can't I just realize what part I play in this global roleplay? I'm coming to terms with what I am and what my part is, and I don't really like where this is going.

Got to get myself together and start acting in the way I'm supposed to. This is it for now...

/F

På tal om gåvor och insamlingar....

Något jag var inne på i ett tidigare skede var ju det där med att samla in pengar till olika ändamål, något som mänskligheten är bra på när man blir ombedd. Det finns ju en variant till på det där med välgörande ändamål, nämligen det där när man slätar över något korkat man gjort och vill göra sig själv ett bättre namn.

Finns massor med exempel på dessa och jag ber er att fylla på med liknande exempel som det jag nedan presenterar.
Tiger Woods har bestämt sig för att skänka pengar, via stiftelsen Tiger foundation, till offren i Haiti. Ganska lämpligt faktiskt för Woods att det dök upp en katastrof så han kunde skänka lite pengar och rena sitt namn lite.
Några av er som läst på kommer säkert påpeka att Woods skänkt pengar vid tidigare tillfällen och jag säger inte att detta bara är ett försök att flytta fokus, men det kommer lägligt eller hur?


Media: AB


Ropen skalla lådvin till alla

Misstänker att det så ni tänker när ni deltager i min lilla tävling en lördag som denna. Förra frågan var vilken grupp som gjort låten Chinese Arithmetic, och rätt svar på detta är Faith No More.

Tre stycken lämnade in rätt svar på detta och för att sära dessa åt tog jag flyget till Otepää och lät mina tre Hamstrar åka 15 km fristil. Efter en mycket jämn tävling avgjordes det hela på upploppet när TNE-hamstern drog ifrån fältet och spurtade sig till en vinst. Poängen går därmed till TNE och vi gratulerar honom givetvis för detta.

Dagens fråga lyder som följer: På vilket album hittar vi låten "Kiss of the rat" med Sator? Lämna ditt svar i en kommentar.

Tack för ditt deltagande.
/F

En fredagskväll

Ibland får man lite att fundera på i livet, det gäller givetvis också mig även om det sällan är tankar som kommer leda till nobelpris. Jag handlade idag på vägen hem, vilket i sig är värdelöst vetande, men det dyker upp tankar då som är rätt fascinerande.

Misstänker att samtliga som läser har en sådan ekonomi att de sköter sina matinköp själva. Då vet ni lite hur en helt normal butik är uppbyggd med gångar och hyllor. Hur kommer det sig att folk har en tendens att stanna upp precis på de platser där gångarna är såpass smala att det är omöjligt att ta sig förbi? Om man försöker harkla sig lite för att påtala sin existens flyttar sig personen oftast någon millimeter och omöjliggör fortfarande passage. Om man inte vill göra ifrån sig ett läte kan man bli stående en längre tid.

Sedan har vi fenomenet med två betalningar. Folk som står i kö och handlar åt sig själv och andra. Inget fel i det fenomenet i sig, men jag fick ju genast en tanke i huvudet ikväll. Hur många olika "betalningar" är det okej att göra? Två stycken är ju helt normalt, man kanske handlar åt en kompis eller åt jobbet och behöver ett rent kvitto, men om man skulle gå och handla åt säg fem personer förutom sig själv och behöver ha "rena" kvitton till vardera person? Skulle detta väcka anstöt hos övriga kunder tror vi?

Kom gärna med era tankar på detta är ni snälla!

/F


This is this....

Tänker inte skriva något vidare inlägg idag, är för trött helt enkelt. Har dessutom inte gjort något av värde, jobbat och tränat och det var allt. Tävlingen tvingar mig ju dock att lämna ett inlägg med en fråga till er.

Vinnare i förra deltävling blev Caroline Dahlin, som vilken dag som helst väntar sitt första barn. Givetvis gratulerar jag till poängen i tabellen. Rätt svar på förra frågan var Comboys from hell.

Dagens fråga lyder som följer: Vilken grupp har gjort en låt med titeln Chinese Arithmetic? Lämna ditt svar i en kommentar!

Håll utkik efter nästa fråga som kommer torsdag eller lördag.

/F

Klassresan...

Nej mina vänner, jag har inte varit ute med en skolklass på klassresa. Det handlar mer om det där med klassresor i samhällsklasserna. Jag vill dessutom varna för att det kommer vara en del lösryckta refenser med inte alltför säkerställd bakgrund. Något som i folkmun kallas för hörsägen.

Jag har bakom mig två år av studier på universitet, vilket säkert är svårt att tro. Vid något tillfälle under dessa två år vill jag minnas att vi diskuterade klasstillhörigheter i samhället. Framförallt behandlas hur svårt det är att byta klass från den man en gång tillhört. Är det inte likadant med umgängeskretsar egentligen?

Om man vid ett tillfälle kommer ifrån ett par vänner och hittar nya, är risken väldigt stor att man inte är välkommen i den nya efter ett tag. Om man då inte delar synsätt på livet med en ursprungliga gruppen hamnar man i en sorts ingenmansland. Därför att man inte känner sig bekväm i ena lägret och inte välkommen i det andra lägret?

Svåra frågor såhär en måndag, den som sittetr inne med svaren på livets gåta om hur man ska leva kan gärna höra av sig.

/F

Tredje gången gillt?

Är det måhända så det ligger till att det är tredje gången gillt som gäller nu undrar nog ett par stycken av er som hoppas på er första poäng i min lilla tävling. Själv undrar jag mest vad som försigår för tillfället. Igår spenderade jag natten på hotell, fått erbjudande från vänner och ex-vänner om att låna säng, men grejen var inte sängplatsen utan det var frukost det rörde. Hade match igår i Linköping som gick bra, hade granskning och fick beröm till största del. Sen ny match idag igen och jag kände att det behövdes en rejäl frulle. Och satan vad det åts till frukost, satt i över en timme och njöt av mumsig hotellfrukost.

Till er som erbjöd sängplats säger jag tack, ber att få återkomma när jag är ute efter sovplats och inte frukost i första hand.

Senaste frågan var vilken artist som gjort låten Footballer's Wife, rätt svar på detta är Amy MacDonald. Detta hade hela sju stycken människor koll på och svarat. Efter en lottningsprocedur utöver det vanliga, eller nej det var en helt ordinär tråkig lottning, så vanns denna poäng av titelförsvarande TNE. Till övriga vill jag säga, lycka tll i fortsättning.

Dagens fråga är: Vad heter det album där låten The art of shredding finns med?
Svaret lämnas i en kommentar och nästa fråga och svaret på denna kommer att dyka upp på tisdag.
Lägg märke till att google är en tillåten medhjälpare.

/F


En liten teaser såhär på lördagsförmiddagen.

Eftersom ni trogna tävlare säkert kommer skutta in under morgonen för att kolla frågan tänkte jag hålla er på halster en lite stund till. I eftermiddag tänkte jag skriva nästa deltävling och utdela poäng. Se om Ida har turen på sin sida igen, men någon gång måste väl någon annan vinna. Titelförsvararen TNE borde komma igång snart kan man tycka, men till dennes nackdel ger inte hans orerande kring svaren någon fördel.

Inatt har jag levt livet som det ska levas, på hotell. Match i Linköping igår och så tidig match i Linköping idag fick mig att fatta beslut om att stanna kvar och få en rejäl hotellfrulle, vilket jag också nu slängt i mig. Tog en öl i hotellobbyn igår kväll efter matchen och fick bita mig själv hårt för att inte börja skratta. Det satt två tjejer i lobbyn när jag kom dit, som föreföll vara telefonförsäljare. Det gick att misstänka ett par horn i pannan på dem, samt att de pratade om att sälja telefoner. Hursomhelst, det kom ett par och hälsade på dem i lobbyn. Försäljarna verkade vara utifrån, och de som kom dit och hälsade på dem verkade vara från trakten. En av tjejerna vara högljudd och sade sig vara från Mjölby. Det verkade som om detta gäng på sex stycken skulle gå på krogen, men hon från Mjölby var förmodligen alldeles för full för att komma in någonstans.

Det där med tonårsfyllor är lite kul, Mjölbytjejen satt och påtalade högt så att hela stadsdelen kunde höra henne, hur full hon var. Hennes kompisar ifrågasatte varför hon skulle dricka mer, men det var lugnt sa hon, en liten öl till skadar inte.

Jag stjälpte ner min öl snabbt och gick till rummet istället, orkade inte med fulla barnrumpor även om de säkert passerat 18 med liten marginal.

Nu är det dags att tagga för ny match och sedan hemfärd för att tillfredsställa era tävlingslystna sinnen.

För övrigt anser jag att "den globala uppvärmningen" är en myt. Det är för helvete livsfara att gå utomhus idag.

/F

Men för bövelen gubbar

Ibland blir man så ruskigt trött på folk och deras sätt att agera. Jag har tidigare skrivit om insamlingar i inlägget med titeln: "En funderig kring insamlingar och galor." Nu fick jag läsa på Aftonbladets nätupplaga att någon har gått in och gjort ett sabotage mot insamlingen genom att få in ett felaktigt SMS-nummer som såg till att pengarna hamnade i fel ficka. Länken nedanför kan ni själva läsa om det sinnessjuka.

Tävlingen går som tidigare sagt vidare idag med fråga nummer tre, men vi väntar lite med de knivigare frågorna.
Dagens fråga: Vilken artist har gjort låten Footballer's wife? Svaret lämnar du som vanligt i en kommentar till inlägget.

Senaste fråga var vilken grupp som gjort låten To live is to die, svaret på denna fråga är givetvis Metallica. Hela åtta stycken svarade och samtliga svarade rätt. Lottning blev därför nödvändig för att kora en segrare. Segrare denna omgång blev Ida med bloggadressen: http://mira83.blogg.se/. För de av er som inte är snabba i tanken kan jag bekräfta att det är samma flicka som vann första poängen i tävlingen. För att ta reda på hur hon gör för att segra i lottningarna får ni besöka hennes blogg och fråga. Skribent F vill gratulera Ida till hennes andra raka seger och välkomnar fler att deltaga i tävlingen.

Konspirationer är det gott om i världen, kanske ser vi en ny här? TNE tog visst åt sig sist och hade idag flyttat garaget närmare min bostad igen, när vi ändå är inne på det där med konspirationer.

Nästa fråga kommer förhoppningsvis på lördag.
Väl mött då
/F

Media: AB

The race for glory continues

Jag har ju tidigare skrivit om det där med gym och folket man kan se där. Jag var där idag igen och tränade litegrann och det slog mig att det ibland är riktigt trevligt att gå till gymet. Det enda problemet var att de fick för sig att stänga tidigt idag eftersom det är trettondagsafton. Personligen anser jag att det är störtlöjligt och kan inte förstå varför jag ska drabbas som tränande individ. Personalen på gymet gick vid 17.30 ut i högtalarna och talade om att man ämnade stänga senast 18.00 varför samtliga var tvungna att påbörja son hemfärd, dock lyckades utannonserande personal säga fel och sa att klockan var 18.30. Gissa om jag fick något att hacka på denna person för?

På vägen hem från gymet slog det mig att världen gör det mesta den kan för att jävlas med mig ibland. Dragkedjan på min jacka har gått sönder och vill inte riktigt fungera, vilket är myckt obra med tanken på kylan ute. AB skriver att det dessutom ska bli ännu kallare, och så pratar folk om global upphettning? jösses vilket skitsnack.

Jag börjar dessutom tro att mitt garage flyttar längre bort från mitt bostadshus. Varje gång jag har parkerat bilen och ska gå hem, känns det som att det har blivit längre avstånd mellan dessa punkter. Får man misstänka en komplott signerad TNE?

Svaret på tävlingen första fråga var som hela sju stycken svarat: Placebo. Lottning fick alltså tilltagas för att få fram en vinnare, som får en poäng i tabellen. Och denna Vinnare är Ida, min gamla nolle-p-polare. Ida föräras alltså, förutom att hennes namn nämns i min blogg, med en poäng. Dessutom lämnar jag här också en länk till hennes blogg där övriga deltagare ombeds gå in, läsa och gratulera till poängen, allt i sann sportsmanship. Länken är http://mira83.blogg.se/

Så till dagens fråga: Vilken grupp har gjort låten To live is to die? Svara i en kommentar. Nästa fråga kommer nu redan på  torsdag så jag vill ha ditt svar senast torsdag eftermiddag.

För övrigt anser jag att TNE bör få ett par nya revben.

Media: AB väder,

Ibland måste man undra vart världen är på väg

Rubriken fick säkert någon att haja till, vilket var meningen också. Det gäller att tänka som rubriksättarna på kvällstidningarna när man ska väcka uppseende. Fastnade i Aftonbladets dokument om uteliggare som ligger på deras nätupplaga. Egentligen ganska skrämmande läsning sådär, men uteliggarna verka ha lite koll på läget trots allt. En kommentar som fälls är att om det skulle bli krig i Sverige skulle uteliggarna klara sig längst. Det ligger kanske något i det, men det är skrämmande att det ska finnas människor som inte kan få en egen bostad. Oavsett om man är missbrukare eller höginkomsttagara så bör samtliga människor i landet kunna få en fast punkt med tak över huvudet. Det måste vara en prioritet bland landets politiker att motverka hemlösheten. 18000 människor är hemlösa i Sverige, det är 18000 för mycket.

Vi är duktiga i Sverige, vi samlar in pengar hit och dit till förmån för malaria, cancer, världens barm och allt annat. Vi får ihop mångmiljonbelopp, men klarar inte av att få tak över huvudet på samtliga våra medborgare. Är inte världen en aning småsjuk? Borde vi inte kunna samla in pengar till Pekka på stockholms gator likväl som vi samlar pengar till ett barn i Afrika? Skäms vi för att ha uteliggare i Sverige och väljer att inte se det problemet? Eller är det helt enkelt så att vi är så giriga och tråkiga i Sverige? "Nej de där uteliggarna får minsann skaffa jobb", bor man i Sverige är det en skyldighet att skaffa jobb själv" Ibland känns vårt samhälle ruskigt kallsinnigt och egoistiskt.

Det finns insamlingar, men de blir inte lika kända som cancer, malaria och barninsamlingar. Det mest kända är EMD:s julskiva som är till ett gott ändamål. Okej jag, jag har ironiserat lite tidigare över den julskiva som EMD släppte, inget ont om skivan i sig då den samlar pengar till förmån för hemlösa. Det är mest att jag inte är mycket för EMD som grupp och att jag avskyr julmusik, men den är till ett gott ändamål och det får vi väl tillskriva som positivt.

För övrig anser jag att det är lite för dåligt med bara 6 stycken svar i min lilla tävling. På tisdag kväll kommer nästa deltävling och jag hoppas på fler svar den fråga som ställs här -> Fråga nummer 1

Se till att vara med och tävla, fina priser utlovas.

/F

Under avdelningen värdelöst tävlande.

Det har blivit dags för årets första tävlingsinlägg i titeltävlingen och följaktligen kommer detta inlägg inte behandla något som har hänt i världen. Det kommer helt enkelt bara vara beskrivande av tävlingen.

Ni som då inte var med senast undrar kanske vad i självaste har herr Fredwurst kokat ihop för något. Denna fråga ska jag försöka besvara i detta inlägg. Den förra titeltävlingen gick av stapeln under år 2008 och vanns då av allas vår 08:a tillika strafffånge TNE, på den tiden var det mina blogginläggstitlar som utgjorde tävlingsmomentet. I år det skillnad, det kommer senare i inlägget att komma en fråga som ni ska besvara. Svarar man rätt har man möjligheten att få en poäng i tabellen. Varje vunnen poäng i tabellen ökar möjligheten att bli månadsmästare och i slutändan årssegrare. Skulle fler utav er svara rätt tillgrips lottning för att få fram en segrare.

Så till det ni alla är ute efter, nej TNE det är inte EMD:s julskiva, det är dags för tävlingens första fråga.
Dagens fråga lyder som följer: Vilken grupp har gjort låten med titeln Pure Morning?

Lämna ditt svar i en kommentar till detta inlägg. Vem som vann denna deltävling tillkännages på tisdag om allt går enligt planerna då nästa fråga kommer.

Reglerna finner ni i titeltävlingens regelverk som finns att läsa här-> http://fredwurst.blogg.se/titel/2010/january/regler-for-titeltavlingen-2010.html

Nu ska jag fortsätta med mitt liv, som är fullt av dårskap, stalkers och vänliga själar.

/F

Rose?

Jag anser mig själv tillhöra TV-generationen, det vill säga att jag ser lite för mycket på TV för mitt eget bästa. Jag minns min ungdom, som en gammal man skulle sagt, när vi fick kabel-tv i föräldrahemmet. Från att bara ha kunnat åskåda television i public service-anda, fick vi helt plötsligt bevittna program i reklamfinansierad TV. Jag skulle kunna skriva ett antal blogginlägg av den alltför långa skolan om de nya program vi kunde se och vilka effekter det förde med sig på sättet att prata TV och föra sig på skolgården.

Titeln Rose är inte en hyllning till min kabel-tv-debut, utan härrör till en sentida karaktär i en tv-serie. Ni som nu helt saknar kompetens om sentida tv-produktionet får jag väl därför upplysa om vad det handlar om. Rose är en karaktär i den mycket trevliga serien 2½ men, eller som den heter på svenska 2½ män. Ni som fortfarande inte kopplar sammanhanget kan ju läsa vad wikipedia säger om serien på följande länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/2_1/2_m%C3%A4n

Varför har du eran kära skribent valt just denna titel på sitt inlägg? Jo därför att Rose är en stalker. Nu kliar sig en del av er i huvudet och funderar vad detta har med saker och ting att göra och jag vill därför skriva av mig lite. Jag har en variant av Rose på min hals, jag har någon som tycker det är kul att jävlas med mitt psyke genom att skicka e-post från anonyma adresser och påstå sig vilja prata ut och be om ursäkt. Det dyker upp okända människor som lägger till mig på MSN helt apropå ingenting och den ursäktande e-postskickaren verkar vilja lägga till mig på MSN från olika adresser. E Andersson, du påstår i dina mail att du inte läser mig, men jag tror att du är full av skit. Förmodligen tillhör du en lägre stående livsform, troligtvis enbart en hårsmån ovanför Amöbor. Till dess att det kommer en officiell ursäkt som ger mig svar på mina tidigare ställda frågor, kommer jag betrakta dig som en efterbliven stalker. Har du förstått det jag som skriver?

Imorgon, på tal om roliga och trevliga företeelser, är det dags för första deltävlingen i titeltävlingen. Du glömmer väl inte att delta i den rafflande striden om vinet?

E Andersson: Ställ inte upp i tävlingen, jag ska införa en speciell paragraf i reglerna som säger att du inte kan få ta del av något pris. Sluta läsa min blogg, sluta maila mig, sluta försöka lägga till mig på MSN. Du är förmodligen inte önskad någonstans heller så kryp in under din sten igen.

/F

RSS 2.0