What if you were right the first time?

Så kan man kanske tänka sig att fråga sig själv ibland. Jag börjar tänka så när det gäller mina yrkesval, men jag känner mig inspirerad och sugen på mitt nya jobb. Det ska bli kul att få prova på fastighetssidan igen. Lovade TNE att skriva igår, men jag fick jobba istället. Var hemma efter 23 någon gång, skönt med jobb en söndag.

Har inte gjort något skoj alls sedan senast, jobbar enbart och sedan sitter jag och torrglor. Kan inte ens träna på grund av min rygg. Börjar misströst nu, men hoppas den ska vara hel till säsongsstarten

Tidigare nämnda TNE vann röstningen idag, detta sedan han var en av tre som visste att låten Damn deal done är skriven av Entombed. TNE kliver med denna vinst upp på 9 poäng och delad ledning tillsammans med Anton och Mentorn.

Allt detta jobbande tar på krafterna och ni får snällt nöja er med detta för idag.
Kram på er

Damn deal done

Jag har en sak att berätta för er mina trogna läsare, jag har tackat ja till jobbet jag blev erbjuden. Tack för alla era kommentarer och tips i ämnet. Det var inte ett lätt val, men i slutändan vägde det hela över, jag fick ett alldeles för bra anbud för att tacka nej.

Sedan har jag drabbats av århundradets I-landsproblem, både internetmodemet och routern slutade fungera och det ställde mig utan internet hela arbetsveckan som gått. Känn på den. Har jobbat sex dagar denna veckan, mo money, mo money.

Förra titeln var Vägskäl och det mina vänner är en låt av Jumper, ja det gamla mesiga popbandet Jumper. Detta hade fyra stycken lyckats lista ut och lämnat som svar. I vanlig ordning lottades det och det blev en dramatisk lottning där morsans katt fick dra sticka. Det är inte lätt utan tummar ska ni veta. Vinsten gick till Ylva som med detta kliver upp på 7 antal poäng och tar en ensam fjärdeplats i tabellen. Grattis till dig tjejen.

Nu tänker jag inte ta upp mer av er tid för den här gången.
Puss på er och glöm inte tävlingen.
/Avhopparen

Vägskäl

Jag har hamnat i ett vägskäl.det är en jobbig situation ska ni veta. Jag väljer mellan att plugga vidare och att tacka ja till ett jobb. Har fått en bra bud lönemässigt, men begärt en högre lön. Har begärt en lön som jag inte någonsin kommer att nå som lärare typ. Han som jag förhandlat med har sagt att han vill ha mig till det priset jag begär, men han måste kolla med sina överordnade. Tänk om han accepterar mitt bud, då kan jag inte gärna tacka nej va? Nu har jag varit lagom hemlighetsfull va? Vad tycker ni mina vänner, hur ska jag göra?

Måste bara berätta vad jag gjorde i fredags, jag var på Ullevi och såg "The Boss" i egen hög person. Sjukt stor upplevelse och en dröm som uppfylldes, konserten var fantastisk, men fick "bara" fyra plus i aftonbladet. Läs här så får ni se http://www.aftonbladet.se/nojesliv/recensioner/article2837976.ab. Konserten igår, alltså dagen efter jag var där fick fem plus och var alltså om möjligt bättre.

Igår tog jag mig hem till Finspång för att beskåda De lyckliga kompisarna spela på Finspångsrocken, de gjorde mig inte heller besviken utan spelade sina gamla klassiska låtar och bjöd på en show som det anstår en liten minifestival i Finspång.

Blir lite dåligt med bloggande nu ett tag, har tagit sommarlov litegrann sådär. Orkar inte riktigt med att skriva och så, har en jobbig period just nu. Kroppen bråkar med mig och mitt intellekt sviker mig gång på gång. Snart dags för en lobotomering tror jag, det skulle underlätta en hel del.

Fem stycken hade gissat rätt på förra titeln, och lottning vidtogs således. Denna lottning vanns av Mentorn som därmed seglar upp på 9 poäng i tabellen Grattis till dig. Var med och gissa på dagens titel.

Förhoppningsvis återkommer jag snart i etern med ett nytt inlägg.
Puss på er
/Freddie

RSS 2.0