Crazy Thursday

Kanske är en smula överdrivet, men ändock en bra paroll att köra på med. Igår skrev jag ju som ni läste om finalen i Champions League, och min förhoppning om en förlust för Manchester USA, detta då de inte ska vinna mer nu. Kul att Guardiola får vinna såpass mycket under sin första säsong i Barca, nästa säsong hoppas jag på att mina älsklingar från norra London vinner lite titlar.

En skoj grej under matchen var Samuel Eto'os målgest, han sprang och klappade sig själv i armvecket ungefär som när en heroinist försöker få fram sina ådror. I svenska kretsar kallas denna gest allmänt för "Bajen-applåd" eller hur TNE? Nu var detta inte någon kärleksförklaring till heroin om man får tro Eto'o själv, utan det rörde sig om en hyllning till hans far. Hur som helst såg det lite komiskt ut till en början.

Idag har jag varit och handlat, vilket i vanlig ordning ger upphov till lite funderingar kring folks beteenden. Galenskapen inleddes när jag skulle plocka på mig potatis, det medför att man behöver ta sig förbi en passage mellan husgerådsavdelningen och salladsdisken. Just idag hade en tjej i 23-årsålderna lyckats med bedriften att mitt mellan dessa två avdelningars ytterkanter ställa sig själv, sin kundvagn samt någon lång artikel. Hon är fri att stå vart hon vill tänker ni, men inte fan måste man stå mitt i en korridor och lämna precis lagom plats på vardera sida om sig för att man inte ska komma fram med en kundvagn. Hur fan tänkte hon då liksom?

Kan någon hjälpa mig att reda ut detta så blir jag mycket glad! Nu ska jag invänta tvättstugans klartecken innan det är dags att skalla kudden!

puss i ljumsken
/F

Onsdagskväll med Final i Champions League

Jag har inte bloggat på ett tag vilket påpekats av några vänner, vissa i vänliga, söta, trevliga ordalag andra i mer burdusa otrevliga uttryck (läs TNE). Tyvärr kan jag inte ge någon direkt lysande förklaring till varför jag inte bloggat då min Undu-älg just för närvarande strejkar. Några kanske undrar vad det har med saken att göra, men det är helt enkelt så att min Undu-älg Tage är den som skriver mina ursäkter och utan denne underbara varelses hjälp kan jag inte ursäkta mig på ett trovärdigt sätt.

I övrigt görs inte mycket i livet, jobbar och sover typ, har även hjälpt Mike & Sara med deras hus i den mån jag kunnat. Ska börja träna på riktigt igen nu på måndag och hoppas att min kropp svarar på träningen, är sjukt trött på att ha ont och inte kunna köra för fullt nu. Jag har dock fått en ny bil nu, en SAAB igen, cosmic blue heter färgen - fränt va?

Nu ikväll ska jag försöka se så mycket jag kan av Finalen i Champions League mellan Barcelona och Man USA, hoppa spanjorerna slår tillbaka MAN USA. Vill ni läsa mer inför matchen kan ni följa nedanstående länkar =)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article5241703.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/championsleague/article5233677.ab

Ska försöka bättra mig i mitt bloggande, har en tanke på en ny tävling också. Får se om jag lyckas ro iland detta eller inte.

Nu ska jag njuta av min soffa och lite fotboll!
Puss
/F

Lördagsgodis

Det är vad jag leverar denna lördag, som meteorolgiskt kan beskrivas som molnig och förbannat jävla blåsig. Länge sedan jag presenterade något här och nu är det väl dags att förgylla er vardag med en update om mitt liv, min vardag och annat ointressant.

Landade i Sverige i söndags igen efter en långhelg i London, sjukt trevlig stad det där vilken jag ämnar besöka snart igen. Mike och jag ska definitivt dit och se på fotboll om hans kära fru ger honom permission. Gjorde som bekant en del klassiska turistgrejor, kollade vaxkabinettet och käkade fish & chips bland annat. I måndags sedan så bestämde jag mig för att börja pendla kollektivt istället för med bil, nej det har inget med miljötänk att göra utan rent ekonomiskt. Så TNE och jag for ner till resecentrum för att köpa ett periodkort. När vi sedan skulle åka därifrån så hände en liten tråkig sak. När jag backade ut från min parkeringsruta kommer det en taxibil i för hög fart, för en parkerings plats, och dundrar in i min bil som flyttar sig två meter i sidled. Bilen blev skev, och kommer skrotas, min rygg gick käpprätt åt helvete och jag får börja om min träning från början igen. Dessutom blir det mitt fel och min försäkring drabbas, men jag får en ny bil på försäkringen och slipper åka runt med SSK på reg-plåten.

Hur som helst så lever jag ju, vilket för betecknas som positivt. Nu ska jag flumma vidare i livet och njuta av den förbannade vindiga dagen!!

puss i ljumsken
/F

We will rock you

Just came home from the musical with that name. It was a really good show, with great music and a funny plot. One of the characters came to the conclusion that he was a groupie. Then he got to pick up gear and became a roadie which was when he came up with the following line: "I'm a groupie AND a roadie, now I get to have sex with myself! Well no change there!"

Have done mostly tourist-things today, but hey I am a tourist. Went strolling thru hyde park, went to Harrod's, but did NOT shop there. Walked a couple of miles more and looked at big ben and trafalgar square. Admit that you are bored with me right now! I have that effect on people most of the time, but I'll go sleep now instead so you won't have the read more!

Bye for now
/F

RSS 2.0