En tanke kring fester, arrangemang och ångestladdade datum

Det hade blivit mörkt ute och smällar och raketer blixtrade på himlen utanför fönstret till det vardagsrum där han satt, med tv:n framför sig som visade Grevinnan och betjänten. Fisken med det vita vinet var lagom färdigt och han såg hur betjänten överlistade tigerfällen på golvet.

Tänk om man skulle beskriva sin vardag i skönlitterär form varje dag. Skulle bli en rätt omständig blogg att läsa misstänker jag, men någon dag ska det nog bli ett sådant inlägg också. När jag satt och här och såg grevinnan och betjänten kom jag och tänka på det där med fester och dylikt. Var hemma hos min kusin som fyller år, idag nyårsafton, och fikade förut. Det kom upp en fråga om huruvida jag tänkte ha en fest när jag fyller 30. Detta har jag diskuterat med några utav er förut om ni skulle råka få en deja vú känsla här.

Det finns en och annan som har påtalat sin önskan om att det ska arrangeras en fest som de ska bli bjudna på. En tanke som då har slagit mig är om man inte kan bjuda in till fest, fixa en lokal, dricka och mat till festdeltagarna, men sedan inte gå på festen själv utan låta de som vill festa till min ära göra det. På så sätt löser man ju problemet att folk vill fira min födelsedag och jag slipper fira den dagen.

Frågan är ju då, skulle folk ta illa upp över ett sådant agerande? Hur skulle folk reagera om jag helt enkelt inte arrangerade en fest, med förklaringen att jag inte anser att det är något att fira!

Vad säger ni som läser denna smörja? Ska jag skita i folks åsikt och köra mitt eget race? Eller ska man vika sig för alla andras tycke och göra något man inte vill?

Snart, på lördag närmare bestämt, är det dags för säsongsstart av tävlingen som kan ge just dig ett mycket fint pris. Kan du leva med att inte vara med från början?
Nu börjar Sverige - Finland.

/F


Årets sista morgon

Nu är det snart slut på 00-talet och vi går mot en ny tidsera och nytt decennium, ärligt talat tror jag inte skillnaden blir märkbar sådär. Däremot kan man ju titta tillbaka och skriva en krönika över årtiondet som gått. Nu är det dock som så att jag inte vill tråka ut er kära läsare med en sådan bakåtsträvande text. Eller jo TNE skulle gott kunna få tvingas igenom den, men de flesta av er andra kan jag skona. Det är gott om olika tillbakablickar i olika media ändå.

Det ska tydligen bli kallare än i en frysbox inatt, något att tänka på för er som ska ut och supa till. Genast slår mig tanken om hur rubriksättarna på kvällspressen måste sätta sig själva i snåriga sitsar snart. Det pratas ständigt om chocker tycker jag, är det inte nakenchock så är det köldchocker eller chocken hit och dit. Ordet chock är snart mer uttjatat i media än i min senaste mening här i bloggen, kommer de att byta förstärkningsord då tror vi?

Sen är det ganska spännane att en tidning går ut och talar om hur vi ska klä oss för att inte frysa. Inte för att det är dåligt av dem, men ska det verkligen behövas? Jag har lite svårt att förstå problemet, vi bor trots allt i Sverige som råkar befinna sig i den nordliga delen av jordklotet. I våran del av världen, eftersom vi bor alldeles för nära nordpolen, kommer det att bli kallt stundtals. Hur någon människa kan bli chockad av detta är ett under för mig. Nu finns det ju dock ett och annat i världen som har förundrat mig, men det ska vi inte gå in på här. Personangrepp och onda ord om olika företeelser passar sig dåligt på nyårsafton va?

Nu tjatar dock min mage på frukost så det är nog bara att sätta igång med det.


Bara två dagar kvar till tävlingsdags, har du laddat batterierna?
/F


Och vi går mot en säsong av tävlande!

Om tävling vore oduglig rubriksättning hade jag med all säkerhet vunnit förstapris för länge sedan, men nu är det inte så det förefaller sig. Det är snart dags för en omgång av titeltävlingen, en hejdundrande succé som inte får missas om man gillar bloggar, tävlingar och framförallt dårskap. Just dårskap är jag en hejar på, om man tillåts använda sådan språk. Åtminstone dårskap i litterära former då jag kan förvränga mycket till min egen nackdel på kort tid.

Några undrar säkert hur det kan komma att se när denna tävling bryter loss och jag vill därför ge er ett exempel på hur frågeställningen kommer att se ut.

Vi har kommit till avdelningen dagens fråga:
Dagens fråga lyder som följer: Vilken grupp har gjort låten "Kung av sand"?
Lämna ditt svar i en kommentar, fina priser finns för den som är lycklig vinnare i
titeltävlingen.

Så där kommer frågorna att se ut, svaret på ovanstående fråga är ju Gyllene Tider. Och ni behöver inte svara då frågan inte ingår i tävlingen.

Idag är jag irriterad, en känd svensk matvarukedja kör med fula knep för att få ut sin reklam. Jag har ju, i egenskap av miljömedveten herre, satt upp en skylt på min dörr om att reklam inte är önskvärt i mitt hem. Eller ja okej jag orkar inte bära ut all den reklam som kommer till soprummet. Den här kända matvarukedjan har nu börjat skicka ut sitt reklamutskick till mig med mitt namn och min adress på för att på så sätt lura posten att stoppa in detta hemska pappersverk i mitt brevinkast. Jag anser detta vara förkastligt och borde således hota kedjan med repressalier, eller åtminstone sluta handla där!! Anser ni detta vara försvarbart?

Åter till tävlingen som tidigare nämndes, första etappen går av stapeln på lördag den 2 januari. Se till att vara med från början och tävla så att ni inte går miste om värdefulla poäng under den långa säsongen. Förra årets vinnare TNE kommer i en kommentar till detta inlägg ombes att lägga sin syn på kommande säsong och hur han har laddat för denna! Ni övriga bör se till att denna uppkäftiga sprätt inte försvarar sin seger.

Nu ska jag njuta av förstklassig fotbollsunderhållning i form av Portsmouth - Arsenal.
Puss i ljumsken på er mina läsare.

/F

Titeltävlingen 2010

Årets upplaga av titeltävlingen kommer inte bli likadan som den senaste tävlingen som gick av stapeln 2008.

Titeltävlingen 2010 kommer att ha 2-3 titelfrågor per vecka, till en början kommer förhoppningen vara att kunna köra tisdag och lördag. Det kan dock tillkomma en extra fråga utan vidare föraning varför de som följer min blogg slaviskt kommer kunna dra fördel av detta.

Det kommer heller inte vara blogginläggets titel som ligger till grund för själva titelfrågan, utan den kommer hamna i slutet på inlägget som en separat fråga. Det rätta svaret på frågan, eller facit som det kallas, kommer följaktligen vid nästkommande fråga och deltagarna har fram till dess publicering på sig att lämna sitt svar.
Snabba svar ger alltså ina pluspoäng.

I vanlig ordning blir det en poäng till den som svarar rätt på frågan, om det är flera som svarar rätt kommer det att lottas fram en "etappsegrare" bland de som gissat rätt.

Man behöver givetvis inte anmäla sig på något sätt utan man bara deltager i tävlingen efter egen förmåga. Priser utlovas till varje månadssegrare samt till slutsegraren, av erfarenhet kommer priserna bestå av alkoholhaltiga drycker. Givetvis förutsatt att vinnaren åldern inne att förtära dessa drycker.

Lördagen den 2 januari kommer således bli första tävlingsdag. I enlighet med mitt eget sjuka sinnelag kommer givetvis ett regelverk framarbetas för att underlätta vid eventuella tvister.

Ser fram emot erat deltagande i tävlingen.
/F

Titeltävling

Då min lille Kenta W ställde mig frågan vad titeltävlingen är så tyder det på att det finns läsare som inte är bekanta med detta. Bra Kenta att du vågade ställa dig upp och ställa frågan så att alla okunniga för veta.

Titeltävlingen som gick av stapeln senast gick till på så sätt att blogginläggets titel var en låttitel. Det gällde ju då att i sin kommentar gissa vilken artist som gjort låten med samma titel. Om fler än en person gissade rätt tilltogs det lottning för att få fram en segrare som då fick 1 poäng.

Den som sedermera fått flest poäng vid årets slut vann en bag-in-box.


Tanken är att köra något liknande denna gång, men med månadsvinnare som komplement till årssegraren.

Vad säger ni mina kära läsare, vill ni ha en tävling?

/F

Boxing day, eller som vi i Sverige säger, Annanda'n

Jag tänkte att jag skulle skriva ett blogginlägg, vilket jag egentligen med den här första meningen också har gjort. Dock var min tanke givetvis att skriva ett längre inlägg än så, gärna lite för långt så att TNE blir sur. Annandagen är ju annars den enda väsentliga dagen under den här bullshit-helgen, varför då undrar säkerligen någon inkompetent sate. Jo det är en idrottslig dag av rang mina vänner, bandy, ishockey och Premier league spelas.

Hamnade först framför Birmingham - Chelsea, med en av mina favoritspelare Sebastian Larsson på plan. 0-0 till slut, men Birmingham hade en boll inne som dömdes bort felaktigt för offside. Mitt lag Arsenal spelar först imorgon mot Aston Villa, Arsenal där nämnde Larsson tidigare spelade mot Aston Villa från staden Birmingham där Larsson nu hör hemma. Snacka om röd tråd va?

Ishockeyns elitserie spelade full omgång, tyvärr fick Djurgården stryk i förlängningen. Inget att orda om direkt, ibland vinner man och ibland förlorar man sådan är idrotten. Det viktigaste är ju trots allt vilket lag som får lyfta SM-bucklan vid säsongens slut. I Jönköping gick det däremot vilt till efter slutsignalen när det utbröt ett rejält storslagsmål på isen. Enligt mig är det lite för lite såna scener i dagens hockey, det hände lite oftare förr i nordamerikansk hockey. Jag har sett ett riktigt bra klipp där spelarna slåss med publiken, återkommer med det i ett senare inlägg.

Idag var jag nere på Ingelstas shoppingområde här i Norrköping, vilket egentligen bara är en kopia av Tornby. Har länge suktat efter en ny säng då min nuvarande är hård, liten och fruktansvärd obekväm. Liten i den bemärkelsen att sovrummet den står i är för stort om man vill vända på det. För att då finna mig en bra säng skuttade jag in på Sova där jag försäljaren visade sig vara en gammal bekant, så jag fick hjälp att hitta en bra säng och lite snack om gamla tider. Jag slog dock inte till på sängen idag, men visst fasen är jag sugen på den allt. Efter sängspanandet fortsatte jag mot en välkänd hemelektronikkedja av tyskt format, men där var det alldeles för mycket folk för min smak och således lämnade jag nämnade shoppingområde för hemfärd. Annars ska man ju handla just nu eftersom det är mellandagsrea, men jag är skeptisk.

Jag funderar på att dra igång en ny titeltävling efter nyår, kan det vara av intresse för er som läser?
Blir i sånt fall ett upplägg med deltävlingar där varje månadssegrare får pris och sedan årssegraren som får ett lite finare pris. Vad vill man vinna i en sån här tävling? Och håll oss nu inom rimliga gränser mina vänner.

Just det E. Andersson skrev en kommentar och frågade om dennes ursäkt var godtagen eller inte, mitt svar till dig är följande (du verkar ju läsa mig): Så länge du, E. Andersson, gömmer dig bakom en synonym och inte vågar stå för vem du är, varför du gjort det du har gjort samt mot vilka detta var riktat, då kan du glömma att jag förlåter det som inträffat. Så länge du gömmer dig bakom en signatur är du i mina ögon lägre stående än en lus. Hoppas du har förstått vad jag anser!

För övrigt anser jag att TNE bör doppas i tjära, rullas i fjädrar och sedan tvingas springa Göteborgsvarvet sjungandes "Känn ingen sorg för mig, Göteborg".


En tanke kring träning och hälsa.

Det där med gym är lite fascinerande faktiskt, eller ja gymmet i sig är väl högst ordinärt, det är snarare människorna där som kan vara skojiga att åskåda lite. Det finns ett par olika gym-personer som jag har lagt märke till och tänkte jag skulle ironisera lite över.

Först ut har vi krävande pappan som tränar med sin son. Han talar gärna om för sin son hur denne borde hålla sina armbågar och vad som är bra för honom att träna. Sonen försöker givetvis bita ifrån till en början, men fadern maler nästan ner sonen till dess att sonen utför övningarna såsom det bör enligt fadern. Här vill man nästa gå fram till farsan och fråga om hans uppväxt var traumatisk så han behöver hävda sig, men ödmjuk som man är låter man bli och småflinar mest åt hans försök.

En kvinna på gymmet har med sig en liten handduk när hon tränar, det är väl i och för sig inget ovanligt i sig. Dock är det lite udda hur handduken används, hon använder den som sittunderlägg på maskinerna där hon tränar. Då blir jag fundersam till varför i hela fridens namn man gör så? Baciller och svett tänker säkert någon utav er mera besserwisseraktiga, men kvinnan kör samtidigt utan handskar och tar i samma handtag som alla andra gjort med sina händer. 

Sedan finns det samtalsnissarna, de som går till gymmet med en eller flera kompisar. De hamnar oftast bredvid maskinerna och snackar skit om vad som hände förra helgen och vem som hånglade upp vad och så vidare! Snacka om bortkastade pengar på ett gymkort va?

Som tur är föds vi alla olika. Tänk om alla blev som TNE, snacka om katastrofal världsbild.

För övrigt anser jag att TNE bör försättas med tvångströja och indoktrineras med Jussi Björlings samlade verk.


Uppfostranstankar

Sedan finns det insamlingar som kanske är lite fånigare sett ur ett värdsligt perspektiv. Läser en artikel i Aftonbladet om ett gäng pensionär som samlar pengar till en annan pensionär som står inför rätta. Denna man vid namn Roland står åtalad för att ha gett en ung pojke en örfil. De insamlande pensionärer anser inte att Roland har agerat helt korrekt, men förstår att han blivit provocerad. Det är därför dags för samhället att ta tag i problemen med ungdomar som inte kan sköta sig. Känns det inte som att en vuxen person bör kunna behärska sig bättre än så och genom att agera på ett korrekt sätt visa för ungdomarna hur man visar respekt för medmänniskor? Ynglingen ska enligt ha skrikit "gubbjävel" efter Roland och dessutom saboterat Folkets park. Och jag har tyvärr inte förståelse för att man slår någon som begår ett misstag eller gör en dumhet. Om någon förstör en egendom som jag äger, förvaltar eller på annat sätt har ansvar över får jag ju gå till Polisen och anmäla incidenten. Anser man dessutom att ungdomarna är oförskämda och ofredar får man ta kontakt med polis, föräldrar eller sociala myndigheter. Hur har man lärt det här barnet att hantera en jobbig sits? Jo, genom att slå någon i ansiktet. Är det ett sådant samhäller vi vill ha?

Jag tycker att Roland ska fällas för misshandel och dessutom förbjudas att ta emot gåvor från andra för att bli hjälpt med eventuella böter. Begår man ett brott får man vara beredd att stå för konsekvenserna.

För övrigt anser jag att TNE är den enda person man ska få slå på.

/F


En fundering kring insamlingar och galor.

Sitter precis och tittar på SVT 2 ,där man tv-sänder radioprogrammet Musikhjälpen som sänds i P3. Tyvärr bröts detta nu och jag får istället lyssna vidare på radion. Nu börjar väl några fundera på vad detta har med saker och ting att göra, men jag börjar snällt fundera lite på hur det ser ut i vår värld.

Det är trots allt så att det är ett antal galor och insamlingar varje år, dels korta insatser som som är radio-sända eller tv-sända, dels mer kontinuerliga insamlingar som marknadsförs via reklam i medier och med hjälp av folk som skramlar med bössor på stan.

Något som slår mig är att alla dessa insamlingar lyckas få in ganska rejäla summor pengar. Musikhjälpen har i skrivande stund samlat in strax över en miljon kronor. Galan "Världens barn" lyckades samla in 69,8 miljoner kronor och stiftelsen Plan Sverige, som arrangerar Faddergalan, under 2008 samlade in över 200 miljoner.

Det som slår mig är att väldigt många människor och företag är beredda att skänka pengar till välgörande ändamål både till höger och vänster, men ändå är det så i världen att vi har sjuka klyftor mellan fattiga och rika och dessutom en rejäl arbetslöshet. Om nu alla har råd att skänka pengar så skulle man väl istället kunna sänka sin lön och på så sätt kunna få ytterligare en person anställd.

Det tål att tänkas på faktiskt, och jag tycker att samtliga ska rannsaka sig själva och se vart man kan bidra till en bättre värld för andra.

För övrigt anser jag att TNE bör skänkas till ett laboratorium som kan utföra omänskliga tester på honom för att göra världen bättre för oss andra mer vetande människor.

/F

En stilla fundering en måndagskväll

Jag funderar titt som tätt över mer eller mindre viktiga saker som händer runt omkring, runt omkring världen, runt omkrin landet och runt omkring mig själv. Idag har jag en fundering i mitt huvud som jag skulle vilja dela med mig av.

Fundering nummer ett: Varför går gamla människor och utför ärenden under normal lunchtid?
Jag misstänker att fler personer har råkat ut för detta och ärligt talat är det inte lite jobbigt, att när man har bråttom under sin lunchrast för att hinna med ett ärende finner sig fast bakom en pensionär? Inget ont om pensionärer i sig, de har ju gjort mycket för samhället och allt det där. Däremot måste man fundera på varför de ger sig iväg till affären, banken eller andra serviceställen när arbetande människor har tid att gå dit? En pensionär har ju tid när som helst på dygnet att besöka banken enligt mig, åtminstone under bankens öppettider. 
Jag hamnade idag i affären och lyckades turligt nog välja "rätt" kö, men i kön bredvid stod det en tjej som såg stressad ut och säkert hade ett jobb att hinna till. Framför den här tjejen står det en pensionär som ser ut att göra det mesta i ultrarapid, det tar lång tid att lägga upp varorna på bandet, det tar lång tid att förstå hur mycket kassörskan vill ha betalt och slutligen tar det väldigt lång tid att få fram pengar till kassörskan och få pengar tillbaka.
Varför handlade inte denna kvinna senare under eftermiddagen när folk borde ha mindre bråttom?

Kan man på något införa utegångsförbud, ärendeuträttningsförbud eller liknande för vissa under vissa tider på dygnet? Eller skulle detta strida mot svensk lag?

När vi är inne på utegångsförbud, är det väldigt lätt att tänka på värstingar, huliganer och tjuvrökande flickor. Därför är det lite kul att min vän Ida har valt raka motsatsen som veckans tema, nämligen Nördar.
Idas mycket eminenta blogg finns att läsa här->http://mira83.blogg.se/

Nu tar jag kväller med gott samvete
/F

Ibland känner man sig bara för duktig

Jag har inte skrivit på ett tag och heller kommit på nåt sätt att ändra min blogg till något tematiskt. Jag kör helt enkelt på "Haggans" förslag om att fortsätta bloggen som jag gör den. Får försöka hålla mig kortare dock så inte folk som läser hinner somna.

Den här veckan har jag lyckats med konststycket att städa (ja det räknas som konststycke när jag lyckas med det). Körde dessutom skräp till returpunkten och har nu fått till en liten lya som är ren, fräsch och mysig. Och innan någon av er hinner börja fundera så kan jag direkt säga att: Nej jag har inte julpyntat och, Nej jag ska inte julpynta. Slut diskuterat om det för detta inlägg.

Idag har jag sett mig om lite i min nya stad, även om jag bott här i cirka fyra månader. Gick en sväng upp till jobbet och kollade så att planvärmen fungerade, vilket den också gjorde. Sedan fortsatte jag min promenad nerför promenaden, jag vet dålig ordvits, men jag var tvungen att få in den. Förmodligen retat jag ihjäl TNE, men å andra sidan är han lite gillande av Uffe Lundell och det var faktiskt längs stadens södra promenad jag gick.

Jag vek av promenaden strax innan Kneippen och vandrade ner mot strömmen, genom Rhododendron-dalen och vek höger utmed strömmen. Och här insåg jag faktiskt att det finns skönhet i staden Norrköping. Under min tid som Linköpingsbo älskade jag att promenera längs Stångån/Kinda Kanal just för vattnets närhet och det lugn det faktiskt medför i min själ. Här finns det ett likvärdigt promenadstråk, men till skillnad från Linköping, där man får se slussar och en Ishall under sin promenad, får man här åskåda en fängelsemur och gamla industribyggnader. Båda saker har väl dock sin charm misstänker jag.

Läser också att det med mindre än ett år kvar till riksdagsvalet har svängt om i opinionsundersökninar. Den rödgröna lilla röran har gått om den sittande regeringen. Dessvärre ser det ut som att SD får riksdagsmandat, men just nu har Rödgrönt egen majoritet vilket kommer behövas så vi slipper se SD i en vågmästarroll.
Artikeln finns här att läsa.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6283407.ab

Nu ska jag ladda för match.
För övrigt anser jag att TNE förtjänar en rejäl bakfylla, toppat med tvångslyssnade till EMD:s julskiva.
/F


And then there was sunday again.

Trodde inte jag skulle behöva nyttja den rubriken under vinterhalvåret, men jag har varit sjuk ett tag och därför är jag ledig en söndag. Vad gör man då en ledig söndag är väl den frågan man får ställa sig själv när man sitter på kammaren och tittar på skidskyttestafett. Några av er läsare kanske helt enkelt utbrister "titta på stafetten människa", samtidigt som andra anser att idrott är förhatligt och borde förbjudas. En dag ledig från hockeyn känns dock ointressant varpå det lockar mig att åskåda lite ishockey istället, Vita Hästen spelar dagen till ära hemma mot Skåre i en toppmatch i division 1 E. Det borde blir en högintressant match som är väl värd ett besök.

Surfade in på aftonbladets nätupplaga och måste känna mig lite tvingad att klaga på innehållet. Första sidan basunerar ut att Paul Anka vill skilja sig från sin Anna, samt att Tiger Woods har varit otrogen. Allvarligt talat, är detta nyhetsvärdigt? Som tur är har AB mellan dessa rubriker lagt in en rubrik om unga sits på arbetsmarknaden i Sverige vilket faktiskt är av intresse i samhället. Man börjar fundera på om AB verkligen ska kallas för nyhetstidning, den rätta benämningen kanske ska vara skvallerblaska med inslag av nyheter. Varför ska jag läsa om Anna Anka förhållande och Tiger Woods sexliv? Kan någon klargöra detta för mig är ni snälla. Även Expressen har paret Anka som förstanyhet, varför är detta intressant? Jag begriper inte detta alls. 

Allas våran ärkefåntratt TNE har den senaste tiden tjatat sig själv blå om att jag borde blogga oftare. Kan vara beredd att hålla med honom om detta, men frågan är vad ska man skriva om? Har surfat runt lite bloggar här och där och finner olika modeller att skriva sin blogg. Någon jag läste skriver tidschema över sina dagar, vad som ska hända och sedan vad som hände egentligen. Samma bloggare har även en hel del videoklipp på gamla julkalendrar i bloggen. Min vän Ida har börjat köra med temaveckor, just nu kör hon dagens youtubeklipp, blandat med lite uppdateringar om sitt liv.

Vad vill ni läsa ni som är här? Jag anser att jag behöver ett uppdrag att följa. Har varit hemma från jobbet två dagar denna vecka vilket har fått mig omåttligt rastlös, vilket är precis odugligt som förkyld då man inte kan göra något. Tog en promenad till affären och höll på att ramla ihop av trötthet. Måste ta mig i kragen och köra lite träningspass i veckan för att inte säcka ihop fullständigt.

För övrigt har jag drabbats av köphysteri den senaste tiden, såpass att jag till och med gick och handlade på en "köpfri" dag. Några av er tänker säkert nu "En-vad-för-något-dag?" och jag är beredd att hålla med er. Jag hörde på radion måndagen efter att just denna lördag skulle varit en köpfri dag för att protestera mot det konsumtionssamhälle vi lever i. Är inte samhället väldigt snett ute när det krävs dagar för att manifestera? Vi lever ju som bekant i ett samhälle där det går ut på att konsumera, det är en del av samhället som annars skulle falla ihop enligt mig. De människor som jobbar i affärer är ju beroende av att vi konsumerar och bränner pengar, annars får deras arbetsgivare inte in pengar i kassan och kan då heller inte betala löner varpå deras anställda skulle bli arbetslösa. Sen kan man väl vara av åsikten att det köps en hel del meningslösa artiklar till höger och vänster, inte på någon politisk skala nu utan rent ordspråksmässigt, men inte fasen behöver vi utlysa en dag för att få folk att inte köpa något. Och framförallt hur många uppmärksammade den dagen?

Under min köphysteri har jag bland annat köpt en ny tv och ny gitarr, så jag misstänker att mina grannar ogillar musikaffären som sålde den till mig. Jag däremot är mycket nöjd och ska nog plåga mina grannar lite under aftonen med lite (o)skönsång och plinkande.

Nej har du hängt med ner hit och läst alla stavelser har du varit duktig, men kom ihåg att jag tidigt i inlägget bad om din hjälp. Jag räknar kallt med era tips och idéer som ska guida mig framåt i bloggsfären.

För övrigt anser jag att TNE bör sättas tvångströja och tvingas lyssna på E.M.D. julskiva.

/F

RSS 2.0