Rock star

Det kan man väl säga att grabbarna i KISS kan titulera sig som va? De spelade igår på Stockholms Stadion och fick av Aftonbladet 3 plus. Antar att fansen som var där ger ett högre betyg, men så är det väl alltid. Hade varit kul att vara där, men biljetterna gick åt fort och jag hade ändå tenta idag. Hoppas kunna se dem någon gång innan de trillar av pinn gubbarna. Ni kan läsa om konserten på länken nedanför.
 http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2581917.ab.

Ni som har funderat på varför jag helt plötsligt har börjat slänga in länkar till Aftonbladet hela tiden, ni kan få ett kortfattat svar någon dag om jag orkar. Idag orkar jag inte.

Skrev tenta idag, klockan 8 en lördags morgon - snacka om ångest. Det gick inget vidare heller, men det skiter jag i. Det får gå som det går helt enkelt.

Ska sova en stund nu, sen ska jag åka till Sonstorp och titta på fotboll, Sonstorps IK möter Azech i en ren seriefinal redan i omgång 8 referat från den matchen och en massa andra matcher finns här http://sonstorpsik.blogg.se/, givetvis först efter spelad match. Jerka och jag ska dit och bevaka idag, hoppas på en vinst. Imorgon ska jag spela reservlag borta mot Kimstad, sen skulle jag visst till Bjärka-Säby och vifta flagga. Tung dag, men det är väl bara att gilla läget.

Nej nu har jag tagit upp alltför mycket av din tid utan att berätta vem som vunnit denna gång, vinnaren blev en rookie. Isabelle som i sitt första deltagande ror hem en seger i min mycket eminenta tävling. Isabelle har tyvärr inte lämnat någon bloggadress där vi kan läsa om henne utan får helt enkelt anta att hon är en reko person.

Nu ska jag sova lite, ha en bra lördag.
/Freddie


Alla visa män

Så kan man kanske sammanfatta allt prat kring vilka som ska spela från start i sveriges EM-lag. För er som är ignoranta kan jag upplysa er om att det spelas just fotbolls-EM i sommar. Jag tänkte att jag skulle sälla mig till skaran som har en åsikt om vårat landslag. Läste på aftonbladet idag där de frågade Anders Svensson vart han vill spela. För mig är Anders bänknötare i årets EM, det är dags att låta Kongo-Kim få förtroendet i den offensiva rollen. Eftersom Linderoth har tackat ja utgår jag från att han pallar att spela och då ska han spela i den defensivare mittfältsrollen. Svensson får allt finna sig i att vara reserv, åtminstone i mina ögon. Nu har herr Lagerbäck visat sig vara lite tråkig i sina uttagningar och oftast gått på gamla meriter än något annat, men jag kan få hoppas i alla fall. Artikeln finns att läsa på länken här ->
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/article2579684.ab.

Idag fick vi ihop vår uppsats och korrekturläste den och grejade innan vi skickade in den. Efter det skulle jag gå hem och plugga tänkte jag, och det gjorde jag också. Satte mig i en campingstol på balkongen och läste en stund, men somnade mitt i solen och misstänker nu att jag inte kommer få några direkta studier utförda. Har en jättetråkig tenta imorgon om samhällsvetenskapliga metoder, den idioten som ansåg att det skulle vara en salstenta bör göra en kontroll av sin intelligens.

Gårdagens titel var Don't say goodbye och det är en låt av Lisa Miskovsky. Detta hade ingen gissat på, även om TNE var inne på det spåret. Tyvärr för TNE så gissade han till slut på goldfinger och därmed avgår ingen med seger i den etappen. Jag har dessutom kommit på att om ingen gissar rätt, borde poängen gå vidare till nästa omgång som en slags jackpot. Deta har jag därför infört och ändrat i regelbloggen. Dagens titel är alltså värd två poäng.

Don't say goodbye

Dagens titel är en ren uppmaning till mannen jag skrev om inledningsvis i gårdagens blogg. Just precis det är Mats Sundin som i ännu ett inlägg får se sig själv i "the centre of my attention". Sundin säger att det är "50-50" om han fortsätter eller inte. Detta är katastrof, snälla Mats tänk över detta och fortsätt spela. Tyvärr säger han också att spel i Sverige inte känns aktuellt, något som känns jättetråkigt för mig som vill se Sundin bära tröja nummer 13 i Djurgården innan han slutar. Artikeln finns att läsa på länken här nedanför.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/nhl/article2566316.ab.

På uppsatsfronten har vi nu kommit så långt att vi ska göra iordning all tråkigt formalia, Anton och Tanten (Cecilia) sitter just nu med denna. Själv har jag precis avslutat en didaktisk del av uppsatsen, detta jobb ska vara inlämnad imorgon. Inse att det är världens bästa uppsats, allt jag tar i blir till guld. Åtminstone när det handlar om att skriva textmassor.

Gårdagens titel var Leader of men och det är en låt skriven av Nickelback. Detta "visste" både Anton och TNE, lottningen bestod denna dag av att min tama leguan sumobrottats med sig själv, lång historia om hur detta är möjligt - psykiska orsaker kan nämnas. Det resulterade i att TNE gick segrande ur lottningen och seglade upp på 5 poäng i tabellen och delad fjärdeplats. Grattis TNE till segern och välkomnar er samtliga att gissa på dagens titel. TNE som ofta lämnar uttömmande och trevliga svar var nästan värd en etappseger efter en rad lottningsförluster. Dessutom kröp Hanna till korset och erkände att även hon hade googlat fram sitt svar hon segrade med. Ärlighet tycker vi om här på redaktionen och du får en puss för den ärligheten.

Nu ska jag låta som larmet på biblioteket så Anton blir rädd och börjar gråta. Ibland känner jag mig oerhörd ondskefull.
On returnsee Hi then.
/Freddie

Leader of men

Nu börjar ni med all säkerhet fundera över vad den här titeln har med mig att göra. Svaret är kort och koncist INGENTING, men det handlar inte om mig även om jag är det nav kring vilket jorden snurrar. Eller nej det är inte heller sant antar jag. Däremot handlar det om en riktig hjälte och en äkta ledare, jag skriver om Mats Sundin som tilldelats "Mark Messier leadership award". Denna utmärkelse går till den som varit ett föredöme på och utanför rinken. Läs själva artikeln via denna länk http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/nhl/article2556215.ab. Sen är ju Sudden min drömvärvning till Djurgården, hoppas att han kommer hem snart.

Idag har vi jobbat rätt bra med vår uppsats, jag och Anton vinglade in på Bibblan omkring 9.20 imorse och jag åkte hem först 18.30. Vi fick till rätt mycket material idag, imorgon är vi så jävla illa tvungna att sy ihop skiten då det ska vara inskickat klockan 12 på fredag. Jag är som alltid optimist och tror på oss inom gruppen. Bara inte brandlarmet går så vi måste trösta Anton så kommer allt gå bra tror jag.

Efter avslutade studier för dagen for jag hem, bytte om och for ut till Vidingsjö, där vi skulle springa litegrann med domarna. För min del höll det inte ens 1500 meter innan det gjorde alltför ont i vaden, när jag kom hem fick jag se att jag har fått ett blåmärke på insidan av hälen. Blev att promenera lite haltande hem därifrån, men jag hoppas få ordning på foten snart. Vill vara hel och kunna få en ordentlig försäsong så jag är hel och kry när säsongen drar igång.

Min senaste titel var Church of noise som är en låt av Therapy, detta visste bara en av mina läsare. Nu reagerar ni eftersom två stycken har lämnat svar, men TNE har erkänt att han inte visste och googlade fram svaret. Nu är det faktiskt fullt tillåtet att googla i den här tävlingen så jag fick lotta mellan TNE och Hanna. Denna lottning gick till som så att mina två bästa syrsor spelade tennis mot varandra på centrecourten här i Linköping, matchen spelades på grus vilket passar dem båda utmärkt. Det blev en rafflande fem-setare där Hannas syrsa till slut drog det längsta strået. Vi på redaktionen gratulerar Hanna som tog sin första inteckning i tävlingen och blev deltagare nummer 19 att komma med.

Ni hälsas alla välkomna att delta i tävlingen, gissa vilken grupp som gjort med samma namn som titeln på inlägget.
Titta gärna till tabellen jag lagt upp här -> http://sonstorpsik.blogg.se underbar syn för oss som följer SIK.

Ha en bra natt och en ännu bättre dag
/Freddie

Church of noise

Ska jag någonsin bli religiös eller troende så ska det fan vara inom "Church of noise" möjligvis "Church of satan" mest för att reta folk litegrann. Inte för att titeln har så mycket mer med något att göra egentligen, men det gäller ju att producera kvantitet och inte kvalitet på titelsidan. Allt dett för att ni, mina läsare ska få något att gissa på helt enkelt. Det är för er jag gör denna otroliga kraftansträngning och skriver inlägg efter inlägg.

Sedan igår förmiddag har jag fortsatt med vår lilla uppsats, svårt att få med Anton in på biblioteket. Han är lite rädd att brandlarmet ska gå, men som tur är har han sin idol med sig som hjälper honom att våga ta klivet in i biblioteket. Vem idolen är? Snälla lilla du, det är ju allas er älskade undertecknade som är Antons idol. Igår gick ju brandlarmet när vi satt och skulle jobba. Idag jobbade vi 8-12 på bibblan innan vi for ut och käkade lite och sedan var det handledning. Handledare sågade oss inte alls, vilket är skönt då det gör ont att bli sågad i.

Efter handledande åkte vi hem och jag har inte gjort många knop sen dess. Lagat mat och tvättar lite typ, men det är också allt. Känner mig lite utledd och så, men det är väl bara att ta sig i kragen och göra något åt saken antar jag. Idag har jag spanat in 010 och 011, jag och min lillasyster fick för oss att vi skulle börja "plate-spotta" för ett tag sedan, efter ett tag kom även Anton på att han ville vara som sin idol och han började därför också "plate-spotta". Idag såg jag alltså 010 och 011, med detta leder jag vår interna tävling före syrran på 007 och Anton på 006.

Förra titel var At my most beautiful vilket är en låt av R.E.M. något som tre läsare visste, detta ledde till mycket enkel och okomplicerad lottning som vanns av Mentorn. Mentorn kliver därmed upp på 8 poäng och delar nu ledningen tabellen med Anton.  Topp-8 i tabellen ser i dagsläget ut enligt följande:

1Anton8 
2Mentorn8 
3Ylva H6http://grusifer.wordpress.com/
4Terror5http://www.ladykiller.blogg.se/
5Ida C4http://mira83.blogg.se/
6PB&J4 
7Carro4http://nilorac.blogspot.com/
8TNE (Matte)4http://pessimists-betraktelser.blogspot.com/


Vill du slå dig in bland dessa vardagshjältar? Delta då i min tävling, gissa vilken artist/grupp som gjort låten med samma titel som mitt inlägg.

Puss i ljumsken mina vänner
/Freddie

At my most beautiful

Mina kära läsare, nu undrar ni väl vad den här titeln har med någonting att göra? Det är så ruskigt enkelt att jag är en av världens snyggaste män, därav denna titel. I övrigt har veckan varit bra, som Hans af Klas skulle uttrycka sig. Den avslutade med  med en liten fotbollsmatch igår. vi spelade mot Vånga och jag fick snällt spela 90 minuter. Okej att jag är snygg, men jag är antingen för gammal eller för dåligt tränad för 90 minuter just nu. Lyckades dessutom förvilla en motståndare till att tro att min fotled var en boll, detta då han tåfjuttade nämnda fotled i matchinledningen. Under matchen kände jag inte mycket men idag är foten svullen och värkande, men det som inte dödar det härdar. Matchreferat finns att läsa på http://sonstorpsik.blogg.se/ där jag skriver om den mycket underbara klubbens framfart på planerna.


För närvarande sitter jag på Café Galejan, Linköpings stadsbibilioteks fik, tillsammans med Anton och Cecilia. Cecilia sitter och propagerar för mer arbete medan Anton och jag mest sitter och kollar efter snygga tjejer och bedriver humor. Vi träffades strax efter 8.00 för att sammanställa vår uppsats, vi skulle skicka in den under förmiddagen till vår handledare inför morgondagens handledning. Vi hade bokat ett studierum mellan 8 och 10 och hade därför en viss tidspress att producera. Strax innan klockan 9 gick brandlarmet på biblioteket och vi fick snabbt lämna lokalen. Anton, som mumlade något om att han hade varit närvarande när Biblioteket brann ner för en massa år sedan, blev skärrad av den uppkomna situationen och grät likt en liten flicka så jag och Cecilia fick trösta honom.

Ikväll ska jag ut och springa lite med min domarkollegor om nu foten accepterar detta vill säga. Annars får man väl bänka sig och se på fotbollslandskampen istället, men det går att stå ut med det också. Resten av veckan är det uppsatsande som gäller, inte världens roligaste syssla men det ska utföras.

Senaste titeln var Kungen av kosmos och det är en låt signerad av Thomas Di Leva. Den enda av mina läsare som visade den kunskapen var TNE som därför vinner etappen helt utan lottning. TNE kliver med detta upp på 4 poäng i sammandraget och en delad femteplats. Glömde i senaste inlägget upplysa om hur Anton ligger till i tabellen något som han tårögt påpekat för mig, förlåt Anton du har 8 poäng och leder tabellen för närvarande.

Nu ska vi nog försöka arbeta litegrann och därför tvingas jag avbryta detta skrivande, men återkom snart igen mina kära supportrar och läs mina (o)kloka funderingar om livet.
/Freddie


Kungen av kosmos

På tal om regenter och demokrater som vår uppsats rör sig i utkanten av valde jag idag titeln Kungen av kosmos. Vi skriver om demokrati och jag tyckte att det var en schysst långsökt lite koppling att göra. Jag har dessutom inte skrivit i denna bloggen på väldigt länge och då var det dags att fula lite med att en långsökt koppling för att ni skulle överse min lilla frånvaro.

På tal om frånvaro så lyser jag med min egen frånvaro ikväll, skulle umgås med en vän var tanken. Min vän skulle höra av sig när denne anlände till sitt hem, men vännen anlände aldrig hem och jag har inte orkat ta tag och ordnat upp något för kvällen utan sitter och latar mig lite i min soffa. Typiskt min otur att sånt här alltid händer mig.

På tal om att ordna upp så ordnade en annan vän upp att jag fick leka fyllechaufför ikväll, han och en vän skulle till Ljungsbro på fest. Frågan är vad det kan tänkas vara för fest som är värd att besöka i Ljungsbro av alla ställen liksom? Å andra siden är det inte mitt problem vart andra människor festar antar jag?

På tal om att anta så tror jag att det är säkert att anta att ni har förstått dagens litterära grepp i denna blogg. Har du inte förstått det så ska du inte fundera alltför mycket över begreppet "litterära grepp" i framtiden. Du ska nog helt enkelt nöja dig med att läsa min blogg och njuta av den.

Och när vi då talar om njutning så var jag hos en massör idag, då kanske ni undrar vad det är för njutning med det. Det är ingen direkt njutning alls att besöka massör utan det gör helt enkelt ont. Njutningen kommer väl i förlängningen när min kropp mår bättre och jag kan röra mig som jag vill när jag idrottar.

While speaking of att idrotta så har jag dömt en del sedan sist vilket har gått rätt bra, men jag får värma upp sjukt länge för att kroppen ska hålla när matchen börjar. Sen gäller det att hålla igång hela matchen och inte stelna till för då går jag nog sönder igen. Spelade match i söndags, men höll bara i 30 minuter innan jag hade ont och fick kliva av för gott.

Och när vi då har kommit till att hålla igång måste jag just hålla igång min tävling. Senaste inläggets titel var Quality or quantity och det är en låt av Bad religion. Detta visste hela tre stycken av er och därför har jag lottat fram en vinnare. Denna vinnare blev Anton som dessutom skriver uppsats ihop med mig. Nästa inlägg ska inte dröja lika länge igen det lovar jag.

På tal löften så lovar jag att detta stycke blir det sista i detta inlägg. Jag hoppas att ni gissar på dagens titel och deltar i min tävling! Jag utlovar en bag-in-box med vin till den som har fått flest etappsegrar vid årets slut.
Puss i ljumsken på er mina supportrar
/Fredie


Quality or Quantity

Ja det är frågan mina vänner, vi håller just nu på att skriva en uppsats. Denna uppsats ska utgå från en liten undersökning och då är frågan om man ska göra en kvalitativ eller kvantitativ undersökning. Där fick ni kopplingen till dagens titel, kan du vilken grupp som har gjort denna så gissa. Din gissning, tillsammans med en massa andra gissningar och lite lotteritur, kan gör dig en bag-in-box rikare. TNE har tjatat lite om att jag ska producera ett nytt inlägg, så jag antar att jag helt enkelt är tvungen. Var dyra dagar sedan jag producerade något senast, men nu mina fans ska ni få läsa lite strunt igen.

Har mest sysslat med vår lilla uppsats sedan senast´och har därför inte mycket att förtälja. I söndags dömde jag en fotbollsmatch, tanken var att jag skulle spela match efter detta. Tyvärr drabbades jag av någon form av allergisk reaktion så jag fick snällt avstå den matchen. Istället for jag hem, lade mig på soffan och bevittnade sista omgången av premier league. Det är inte hela sanningen heller för jag somnade ifrån matchen på soffan. Måndagen skulle bestått av en metod-tenta, men allergin satte stopp för detta och jag blev liggandes i sängen under förmiddagen. Eftermiddage spenderades på turné med Tanten, Anton och Sophie, vi for till Söderköping och åt glass. Denna gång åt jag en liten mindre glass än gången innan och orkade därför med hela utan att bli illamående.

Senaste titeln var Loyalty song denna låt är mycket riktigt skriven av Babyshambles, med Pete Doherty i spetsen. Detta visste tre av mina läsare och därför fick min lilla lotterimaskin göra sitt jobb, då en maskin inte är alltför spännande att referera får ni helt enkelt bara resultatet rakt upp och ner. Carro blev den lyckliga vinnaren av denna etapp och seglade därför upp på 4 poäng i tabellen. Grattis till dig tjejen, till er andra önskar jag bättre lycka nästa gång.

Dessutom kan jag släppa en bomb i bloggkretsar i detta inlägg. Marcuseevs äventyr går vidare och jag räknar med att publicera ett nytt kapitel innan denna vecka är slut.

Det var allt för denna gång.
Thank you for listening, over and out
/Freddie

Loyalty song

Igår var jag och kollade på mina fotbollsgrabbar i Sonstorps IK, de spelade match mot Skärblacka på hemmaplan. Mycket spännande match som Sonstorp till slut kunde vinna. Ett längre referat kan du läsa på http://sonstorpsik.blogg.se Dessförinnan hann jag med rätt så mycket faktiskt. Dagen började klockan 10 när Mike ringde och bad mig komma och hjälpa honom, lojal vän som man är satte man fart mot honom. Hans kära fru hade glömt lyset på i bilen och batteriet hade därför laddat ur. Vi fick helt enkelt åka och köpa startkablar och börja jobba med bilen. Till slut lyckades vi få igång bilskrället, men då kom Mike på den ultimata idéen att fylla på olja och stängde därför av bilen igen. Detta ledde till att vi fick börja om igen och krångla, diesel-bilar är inte världens smidigaste. Till slut fick vi återigen igång bilen och jag kunde fara hemåt. Efter en snabb tvätt av mig själv for jag ner på stan och träffade Ylva som jag inte träffat på en jävla massa år. Vi tog en lunch ihop och prata gamla minnen och människor och skrattade lite. Alltid trevligt att träffa gamla bekantskaper sådär, det är dock för sällan. Efter detta för jag hem och fixade lite sista-minuten-jobb till skolan och lämnade in det, innan jag for upp till Sonstorp för att bevittna mitt lag.

Hela tre personer kunde klara av att tala om att Domination är en sång av Pantera. För er som inte vet vilka Pantera var bör genast läsa på lite och skaffa sig kunskap om musik. Pantera är ett band som man inte får ha missat helt enkelt. Lottning följde såklart och den blev inte särskilt rafflande denna gång, mina sköldpaddor har gått ut i sympatistrejk. De sympatiserar med sjuksköterskorna, mest för att de har träffat på ett par "syrror" som de tycker är snygga och försöker nu ställa sig in hos dem. Typiskt sköldpaddor på något sätt, men skam den som ger sig. Sköldpaddorna är inte världens mest intelligent "skalisar" så jag lyckades lura dem att samhällsfara förelåg om inte min lottning blev genomförd. Med detta fick jag Sköldpaddornas talesman att dra lott mellan de tre som lämnat rätt svar.

Denna lottning vanns utav Anton som därmed kliver upp på 7 poäng i tabellen och en delad ledning med min lilla mentor. Anton som uppenbarligen inte var särskilt nykter när han behagade svara, om ni läser kommentarerna ser ni att han lämnat sitt svar två gånger. Båda gånger med betydande stavfel som tyder mycket hårt på en viss överförfriskning. Frågan är om jag ska kalla honom Angton i fortsättningen, vad tycker ni mina läsare?

Ylva får, efter lite tjat, en guldstjärna för ett oerhört snabbt svar. Ylva svarade endast fem minuter efter att jag publicerat mitt inlägg. TNE får också ett omnämnande får sina utvecklande och utredande svar, men han får dessutom en varning för att nämna ett visst fotbollsresultat. Jag håller på med utvecklandet av ett varningssystem, men jag återkommer efter en kontroll med min juridiska konsult.

Tack för att du läste denna dynga
/Fredrik

Domination

Betyder enligt NE Herravälde och det är något jag har över denna text, denna del av internet, denna institution i samhället som denna blogg trots allt är. Världens makthavare borde läsa denna blogg och ta till sig och låta sig utvecklas av denna. Eller ja man ska ju inleda på något sätt, varför då inte sprida dynga? Man ska göra det man är bra på och det är vad jag har gjort nu.

Sedan jag skrev sist har jag inte gjort sådär mycket. Drack vin i tisdags, det blev sent, gick upp tidigt i onsdags (runt 9) och grupparbetade lite med Anton och Tanten. Sedan åkte jag till Stockholm med Dasen, Åland och Vasa (De har riktiga namn också, men jag kan bara Dasens som är Anders.) där såg vi på fotbollsderby mellan vårat Djurgården och pajasarna från söder. Tyvärr gör Djurgår'n en riktigt dålig insats och lät packet vinna. Var inga glada miner på vägen hem, men alla dagar kan inte gå i dur. Idag var vi på någon info-sökningskurs på biblioteket, den var väl sådär spännande ärligt talat. Imorgon ska jag försöka plugga inför en tenta på måndag, men det går väl åt helvete det också.

Fyra stycken av er, mina vänner, hade mycket riktigt gissat att titeln "Önskar att någon.." är en låt av kent. Vänta nu skrev jag fyra stycken? Det är inte riktigt hela sanningen, det var nämligen fem stycken som hade gissat på titeln. Då det nu är ganska viktigt för mig att veta vem som tävlar, för att kunna upprätthålla en tabell, har jag efter att ha talat med juridisk expertis beslutat att ogilla anonyma gissningar. Regelbloggen kommer att uppdateras med denna ändring inom en snar framtid för att möta detta nya problem. Sen tycker jag att det är oerhört löjligt att lämna anonyma kommentarer, kommer nog inte låta dessa publiceras alls i framtiden. Stå upp för den du är!

Nu börjar ni mina läsare tro att jag är en total idiot som har glömt bort lottningsproceduren, men icke. Förvisso är jag en idiot, men jag har inte glömt bort lottningsproceduren. Idag har jag hyrt in Dasens tama dammråttor som har paddlat kanot på Stångån. Det blev faktiskt en rafflande jämn tävling där alla kom i mål i stort sett samtidigt, något som gjorde det omöjligt att kora en segrare utan målfoto. Enligt Dasen så har alla fyra dammråttor tränats och dopats precis likvärdigt från födseln varför de har exakt samma fysiska och mentala status. Detta innebär att alla tävlingar mellan dem blir väldigt jämna. Vinnaren i tävlingen blev dammråtta nummer fyra, som Dasen döpt till Knivsta efter en gammal hederlig järnkamin. Knivsta, alltså dammråtta nummer fyra, representerade min lilla Mentor i tävlingen. Detta leder alltså till, vilket ni väl redan räknat ut, att Mentorn avgår med segerna i dagens etapp. Med denna seger kliver Mentorn upp på 7 poäng i tabelle som hon nu har en ensam ledning i. Tävlingsledningen applåder dagens segrare och önskar alla välkomna att gissa på dagens titel.


Önskar att någon...

För en gångs skull kunde vara förståelig och okomplicerad. Är det för mycket begärt?
Att kunna vara så öppen och ärlig att man som mottagare slipper famla i mörker!
Tända lite ljus längs livets mörka allé, lyfta locket på livets djupa kittel.
Gör detta snälla och led mig framåt min vän!

Usch och fy vara poetisk och mjuk sådär en tisdagseftermiddag, bäst att jag slutar med det omedelbart. Sedan sist har jag varit på fest med mina kollegor, vi hamnade på Harrys i Motala. Nu tänker ni som har varit med i bloggen en stund att jag kommer skriva en rad ovänligheter om denna nattklubb som jag gjorde i inlägget "You are nothin'". Icke mina vänner, medan Harrys i Linköping bestod av äldre, onyktra och desperata kvinnor, var Harrys i Motala fullt av unga snygga tjejer i min ålder och lite yngre. Det fanns lite äldre kvinnor också, men merparten var i intressant ålder. Träffade en del kul folk där och dansade runt litegrann. När jag kom hem hade jag ett alldeles utomordentligt uppslag till ett nytt blogginlägg, hela inläggets innehåll och titeln var klar i min huvud. Problemet är att jag inte skrev när skiten när jag kom hem utan väntade till dagen efter, då hade jag givetvis glömt min storslagna idé.

Det är därför jag inte har skrivit på ett tag Ylva, blev arg på mig själv och tappade sugen. Jag hoppas det är okej med dig?

Igår var jag på jobbintervju, just det en jobbintervju. Jag har sökt ett jobb som jag fick besöka en intervju för igår. Möttes upp av en liten tjej som ställde mycket frågor och log hela tiden. Intervjun kändes helt okej, och hon skulle gå vidare med mig till deras kund som är ett företag i Linköping. Nu är det upp till kundföretaget att avgöra om jag är intressant.

Förra titeln som var "Gubbe & Kärring" är en låt publicerad av De lyckliga kompisarna, detta visste tre stycken av er mina läsare. Därför lottades det lite mellan dess tre och den lycklige etappvinnare blev, trumvirvel, TNE som med denna vinst kliver upp på 3 poäng i tabellen. Grattis Matte, du och alla ni andra är välkomna att gissa på vilken grupp som låten med samma titel som detta inlägg.

Ha en bra dag
/Fredrik

Gubbe & Kärring

Titeln har faktiskt substans hur lustigt det än verkar. Jag har idag hämtat min föräldrar på Skavsta airport, därav av titeln liksom. Nu undrar ni vad mina föräldrar gjort mig för ont, men de har inte gjort så mycket ont mer än att inte ta med mig på sina resor. Dagen börjades dock med att jag fick vara flyttkarl åt min vän Lotta som verkar vara ute efter att sätta rekord i antal flyttar på kort tid. Konstigt att det alltid är jag som ska hjälpa till också, men jag är väl för snäll kanske? Sedan for vi, syrran följde med, upp mot Nyköping för att hämta resenärerna. Resan dit och hem gick utan problem och morsan var även så snäll att hon bjussade på mat innan jag for hemåt mot min lägenhet igen. Nu sitter jag här och skriver lite som ni, mina kära fans, kan läsa.

Hela tre stycken hade koll på att Roadtrippin' är en låt av Red Hot Chili Peppers. Det blev alltså ett lottningsförfarande för att utse en vinnare. Detta förfarande ledde till att TNE avgick med seger på etappen. TNE, som läser samma inriktning som mig, kliver därmed upp på 2 poäng i tabellen. Han håller än så länge till i nedre delen av denna tabell, men han har  lite pluspoäng eftersom han är duktig på att kåsera kring sina svar.

Gissa vilken grupp som har gjort låten med samma titel som dagens inlägg. Lycka till
/Fredrik


Road trippin'

Dagen till ära har jag gjort precis detta, eller som låtens text inleds: "Road trippin' with my two favourite allies." Jag blev hämtad av mina två vänner runt halv två idag. Sedan styrde vi kosan förbi Linghem och sedan ner mot Söderköping. På grund av gårdagens valborgsfest infann sig en viss trötthet och vi var väl alla tre rätt sega i kolan. Väl framme i Söderköping styrde vi våra fötter mot Smultronstället (reklam) där vi skulle intaga lite glass. Efter en titt i deras ganska maffiga meny bestämde jag mig för en glass som kallades Blueberry hill den såg god ut på kort. Glassen serverades av en söt liten blondin, men glassen var allt annat än liten kan jag säga. Helt bisarrt stor glass, jag fick i mig halva och höll sedan på att spy varpå jag fann mig tvungen att sluta äta. När detta var färdigt gick vi en liten runda i byn innan vi satte oss i bilen och for iväg söderut på E22:an. Utanför Ringarum stannade vi till vid en bensinmack för att fylla bilen med drivmedel. Jag och Finny bestämde oss då för att det var läge för folköl och köpte oss därför ett sexpack. Mike som körde fick gott vara utan alkoholhaltiga drycker denna dag, Efter denna bränslepåfyllning inledde vi en turné av sällan skådat slag.

Färden fortsatte söderut, först in i Gusum och flummade runt och kollade läget lite. Jag ringde till PB&J (som bor i Gusum) för att se om hon var hemma, men där fick jag inget svar. Vi for därför ner mot Valdemarsvik och kolla läget där och for ut mot Fyrudden och spanade in lite schyssta hus och strandhugg. Sedan fortsattes färden ner mot Gamleby för att där svänga av in på riksväg 35 med riktning mot Linköping. En liten tur in på Överums centrum för att kolla efter snygga tjejer att lura med på en åktur gav absolut ingenting mer än att ölen helt plötsligt var slut när vi var utanför byn. Färden fortsatte mot Linköping och en avstickare gjordes in i Åtvidaberg där vi kollade till gamla anrika Kopparvallen och letade tjejer. Tyvärr verkade alla länets tjejer befinna sig någon annanstans och vi fick därför åka tomhänta även härifrån. Eller vänta lite, jag kan inte ljuga, tomhänta var vi inte utan vi köpte ett nytt sexpack.

Sedan ställde färden mot Linköping och Ica maxi där vi handlade musslor och lite annat smått och gott innan vi hamnade hemma hos Mike och hans fru. Där åts musselsoppa, dracks öl och vin samt snackades en hel strunt. Vi hann även med att kolla in Rambo 4 innan Mikes fru Sara körde hem mig och Finny. Nu sitter jag hemma och tycker att det har varit en riktigt trevlig dag, även om det kommer dröja länge innan jag äter blåbärsglass igen.

Valborg spenderades på kravall, nämligen Akuten. Det var en trevlig tillställning som föregicks av en lite födelsedagsfest hemma hos Linda med grillning och sedan Champions league. Trevlig kväll med trevligt folk, jag gav mig även på att flörta lite med en tjej, men det gick precis som vanligt åt skogen. Jag är precis oduglig på det där med kvinnor alltså. Var i säng någonstans runt halv fem tror jag, så ni kan ju förstå min trötthet imorse.

Förra titeln som var Superjudge var en låt skriven och framförd av Monster magnet, något som Ylva och TNE lyckades lämna som svar. Detta gav som följd en lottning mellan de båda, en lottning som Ylva vann och därför kliver upp i delad ledning tillsammans med Anton och Mentorn. Alla tre har sex, till antalet poäng alltså. Grattis till Ylva, men jag tycker det är dåligt med två gissningar på en titel. Hoppas på fler denna gången.

Nu ska du ha ett stort tack för att du läste denna smörja
/Fredrik

RSS 2.0