Paranoid

Så jävligt är det just nu, stod hemma och städade min lägenhet i fredags när jag helt fick se en man som stod på min balkong och tittade in i lägenheten. Snacka om att herr Fredrik tog ett jätteskutt av rädsla innan han föll ihop på sängen och tjöt av skratt. Det var ju mörkt ut och således var det min egen spegelbild jag såg i fönstret. Så ligger det till mina vänner. Det är bara i denna blogg ni får läsa om de dråpligheter som jag lyckas med i mitt liv.

Helgen var annars en väldigt lugn sådan, dömde juniormatch igår (lördag). Gjorde en rätt okej match, men fick plocka utvisningar till förbannelse. Gav mig fan på att jag inte skulle vika ner mig på slutet utan fortsatte att plocka. Hade granskning på matchen och han var inte missnöjd med min insats. Fick lite nedslag på mitt rörelsemönster på banan. Spenderade lördagskvällen i min soffa där jag höll ett öga på min TV och det andra på datorn där jag umgicks med lite vänner. Hade även en liten sms-konversation med en trevlig filur, alltid kul med trevliga samtalspartners i livet.

Söndagen blev en enda lång uppladdning för den match som startade 17.00. HF Linköping - Skara var det som spelade match, och det var antagligen en av de bättre hockeymatcher som division 2 kommer bjuda på i vinter. Två lag som ville spela hockey och som gjorde det på ett bra sätt vilket gjorde domarinsatsen enkel. Matchen slutade 4-2 till Linköpings favör.

Imorgon är det minsann dags för lite arbete igen, skönt att få komma igång med det igen. Ska på kurs på tisdag i den kungliga huvudstaden. Kan bli skoj att få komma ut och se sig om lite. I övrigt är det en rätt hektisk veckan, möte imorgon kväll, magnetröntgen på onsdag morgon. Det sistnämnda är jag något nervös över faktiskt! Tänk om jag bli utdömd som otjänlig liksom! Hur kul är det på en skala mellan 17 och 3?

Mitt senaste inlägg var betitlat "ring ring" vilket är direkt stulet från en gammal ABBA låt även om Sator har gjort en bra mycket coolare version. Nu var det ju ABBA-versionen jag var ute efter, vilket både TNE och Figge gissade. Figge gjorde en historisk gissning där han för en gångs skull inte gissade på Orup, något han även påpekade i sitt svar.


Lottning blev alltså följden, en lottning som Figge gick segrande ur. Antagligen ett resultat som retar TNE då han har ett väldigt sug efter förstapriset. Personligen tror jag att lottningen gick emot honom för att han orerade alltför dåligt om artisten. Figge kliver med detta upp på 3 poäng i tabellen och klättrar från en tolfte till en niondeplats i nämda tabell.

Dagens titel är en enkel enligt min åsikt och bör generera en drös med gissningar, men det får framtiden utvisa.
Godnatt

/Fredrik


Ring ring

Ibland blir man fundersam på saker och ting, vissa av mindre vikt i världen och vissa av större vikt kanske. Idag när jag kom hem från jobbet satte mig otillgängligt till, för att använda en snäll formulering. Då helt plötsligt ringer min privata mobiltelefon, fan också tänkte jag för jag kunde inte svara. Telefonen hade precis slutat ringa, när den ringer igen. Nu blev herr Öhman fundersam på vad som pågick i världen. Telefonen slutade nu ringa, men följdes snabbt upp av att min jobbmobil började ringa. Den ringde tre gånger i rad, innan helt plötsligt min hemtelefon också började ringa.

Här blev jag nästan nervös och började klura på vad som var i görningen, när jag tog mig till telefonen fick jag se att samtliga samtal som missats var skyddade nummer, och enbart ett av dessa samtal genererade ett intalat meddelande på telefonsvararen, vilket också verkade vara vid ett av de sista samtalen. Är det samma människa som ringt alla samtal kan man fundera på varför denna inte lämnade ett meddelande vid första tillfället, om det är flera olika borde väl fler lämnat meddelande?

Ja som sagt mina vänner, livet är diverse funderingar som inte alltid är intelligenta, men ni älskar mig i alla fall. Faktum är att ni ska vara lyckliga, lyckliga över det faktum att ni just nu läser någonting som jag skriver. Lyckliga över att det faktum att ni anser er vara vänner med mig, som antagligen är en av sveriges snyggaste män, i motljus.


Nåväl, det senaste inlägget var betitlad "ungefär såhär..." vilket är en låt signerad Thåström. Detta hade tre stycken svarat rätt på. Två stycken söta, trevliga tjejer och en mesig 08:a (TNE), snacka om provokation. Just det gott folk, min blogg läses på egen risk, man vet aldrig när jag väljer att komma med vagt grundade påhopp.


Lottning kom alltså att påkallas av tävlingsledningen. Med tanke på den rådande ekonomiska krisen i världen hade alla mina husdjur fullt upp med aktiespekulationer och valutahandel, förutom mina islandshästar. Dessa små ö-djur var emellertid alltför deprimerade för att kunna ställa upp och tävla. Jag fick dock tag på tre stycken alkoholiserade grävmaskiner som lovade att ställa upp till priset av en flaska vodka. Tävlingsformen blev hundra meter häck, vilket i sig var en flopp utan dess like. Någon vänlig själ kunde väl gjort sig besväret och upplyst mig om att grävmaskiner inte kan hoppa. Samtliga häckar revs under loppet, ett lopp som efter målfoto kunde avgöras med TNE som segrare. TNE gör därmed ett litet ryck och har nu 13 poäng i tabellen och leder med två poäng före Ylva som var en av de två förlorare i dagens tävling.

Kul att se en ny tävlande i "Kalles Anna" alltid kul med nya deltagare, den här gången blev det ingen vinst, men försök gärna igen. Och hälsa "Kalle".

Till nästa gång vill jag att ni läser sidan 3-6 och gör frågorna på sidan 2.
Glöm nu inte att gissa vilken artist som gjort låten med samma titel som detta inlägg.
/Fredrik


Ungefär så här...

är det, det blir inte roligare än så heller. Måste helt klart ursäkta min dåliga frekvens av bloggande. TNE skäller på mig varje chans han får, men jag har inte mycket motivation till att skriva. Måste ta tag i det nu antar jag, om inte annat för att måste ge er som fortfarande tävlar en chans att göra upp.

Sedan sist jag skrev har jag hunnit köpa en bil, men i övrigt händer inte mycket för närvarande. Vilket också kan vara en orsak till det sällsynta bloggandet. Förutom jobbet har säsongen kommit igång med lite matcher vilket är jävligt skoj. Kroppen håller för skridskoåkning något som är sjukt för det går inte att springa, men träna styrka fungerar. Det där med kroppar förstår jag mig inte på, heller.

I helgen ska jag på avslutningsfest med Sonstorps IK. De har, efter att vunnit division 5, gått upp till division 4. Vilket är mycket trevligt för en supporter som mig.

Förra inlägget bar titeln Drive vilket också är fallet med en låt framförd av R.E.M. Den enda som lyckades (eller ville) svara rätt på det var TNE som med detta kliver upp på 12 poäng och en ensam ledning i tabellen. Vi gratulerar TNE och lyckönskar er alla i framtiden när det kommer till gissningar.

Glöm inte att gissa på vilken artist som släppt låten med samma titel som detta inlägg.

/Fredrik

RSS 2.0