Superjudge

Antar att det är felaktigt av flera skäl att kalla mig själv för Superjudge, dels för att jag snarare är en referee dels för att jag inte är någon superdomare. Nu spelar ju inte graden av felaktighet någon roll då det bara handlar om en titel liksom, så sluta tjura och läsa vidare istället. Har inte skrivit något sedan i tisdags vilket är lite slött, men hellre sällan och bra än ofta och skräp. Har inte gjort sådär supermycket i veckan, befunnit mig på min VFU och varit cool och ägt, om man ska använda barnens uttryck.

Helgen har varit soft, hemma hos en polare i fredags och tog någon öl och snackade strunt. Gick hem vid tolv-tiden när de andra gick ut. Lördagen inleddes med att åka till Rejmyre där jag gick på linjen i en fotbollsmatch, en match som slutade 1-8. Hemmalaget var inte alltför nöjda med sig själva får man anta. Sedan for jag upp till Stråkvads IP och kollade Sonstorp - Getängen. För er som är intresserade finns mitt referat av den matchen, och andra Sonstorpsmatcher att läsa på följande länk http://sonstorpsik.blogg.se är ni inte intresserade så klicka inte där. Efter matchen åkte jag hem till min lilla lya i Linköping och hängde soffa. Buttis dök förbi och tog någon pilsner och såg på Detroit - Colorado.

Idag, som är söndag för er vecko-villa, har jag dömt en match i klass 4. Gick väl hyfsat var väl inte den bästa domarinsatsen som denna värld har skådat, men jag är inte bättre helt enkelt. Å andra sidan är inte spelarna i klass 4 världens bästa heller så det är väl inte mer än rättvist att de drabbas av mig som domare. Efter matchen satte jag mig och åkte rakt ut i skogen utanför Malmslätt till ett ställe som heter Ledberg. Där spelades det också fotboll, denna match stod mellan Ledbergs och Sonstorps reservlag. Jag kom lagom till andra halvlek och fick skutta in direkt på topp. Vi förlorade matchen, men jag lyckades pilla in en boll i nätmaskorna. Har ni intresse av att läsa mer om matchen så kan ni klicka länken som jag skrev nyss.

Förra titeln var God of thunder som är en låt skriven av KISS. Detta hade rätt många av er lyckats gissa rätt på, TNE skrev en halv krönika om att låten var skriven av KISS, men fick sedan till svaret Entombed (Som gjort en cover på låten, därav kopplingen till Hellacopters bl.a.). Eftersom TNE dock var den enda som fick ordning på den koppling jag hade tänkt mig till föregående titlar och dessutom nämner rätt grupp i sitt svar väljer att ge honom rätt. Detta medförde att jag hade fem stycken rätta svar att lotta mellan. Då jag nu befinner mig hos mina föräldrar vars katt har gömt sig för mig och vars superslumpgenerator har gått sönder, tvingades jag ta till utomstående hjälp av en oberoende lottningsförrättare. Denna hjälp kom från min vän Thess, som tog hjälp av sin lottomaskin som hon stulit från svenska spel under ett uppmärksammad kupp våren 1834. Denna maskin drog fram att vinnaren i förra inläggets titeltävling blev Mentorn, som använder sig av olika pseudonymer. Varför denna ombytlighet vet jag inte, hon visar inga tecken på schizofreni på skolan, men i hemmets lugna vrå kanske? Mentorn surfade därmed upp på 6 poäng i tabellen som hon nu delar ledningen i med Anton.

Var med du också, nu undrar du kanske: vara med i vadå? svaret är "i min tävling!" varje inlägg har en låttitel som titel. Din/er uppgift är att gissa vilken grupp/artist som gjort låten och lämna svaret i en kommentar. Vinnaren av tabellen vid årets slut får, förutom den ofantliga äran och kändisskapet, en låda vin. Vem kan undvika att ställa upp i denna tävling undrar jag?

Nu ska du ha tack för att du tog dig ända hit ner i din läsning. Jag ska inte ta upp mer av din tid.
/Freddie

God of thunder

Idag har jag tagit det lite soft, men ändå fått en del utträttat. Eftersom lärarna på min VFU-skola hade studiedag och skulle gå igenom något datasystem var jag tvungen att koppla på charmen och flörta till mig en ledig dag av min mentor. Nu saknar jag ju allt vad charm heter så jag fick snällt betala en smärre summa pengar för att den ondskefulle människan skulle släppa mig, men till slut gick hon med på mina krav. Jag började dagen med att besöka min moderförenings kansli och fika lite med gubbarna där uppe, alltid trevligt med lite kallprat. Sedan for jag till Linköping och hämtade en bok och ett par byxor innan jag for tillbaka till Finspång och stannade till på golfrestaurangen (reklam) för lite lunch. Träffade min lilla farbror på restaurangen så vi käkade lunch ihop och samtalade litegrann om allt möjligt.

Efter lunchen åkte jag hem till mina päron och satte mig och stirrade ut i tomma intet, eller ja på datorskärmen som visade upp valda delar av internets innehåll. Kom på att det var alldeles för bra väder att sitta inne i, så jag lånade morsans hoj och cyklade ner till byns centrum och tog en glass på Kentas korvmoj. Pratade lite med innehavaren innan jag mumsade i mig glassen under färden tillbaka till päronens hus. Nu sitter jag och skriver ner mina bravader för er mina läsare innan jag ska fara ut till Stråkvads IP för lite träning med mina kära lagkamrater i Sonstorps IK. Jag har även startat en nyhetsblogg om just Sonstorps IK den finns att läsa på http://sonstorpsik.blogg.se surfa gärna in där om ni har intresse av att läsa om min fotbollsklubbs framfart på planerna.

Förra titeln var "Sent en lördagskväll" detta är en låt signerad Nationalteatern, något som tre av er hade lyckats svara i en varsinn kommentar. Lottningen ledde till att Anton tog hem etappsegern och därmed kliver han upp på 6 poäng och en ensam ledning i tabellen. Gratulationer till lilla Anton som kan behöva lite uppmuntran nu sedan Linköpings Hockey Club återigen förlorat en SM-final. Snart dags att mynta begreppet "Man vet att det är vår när LHC förlorar ännu en final." På tal om det med titlar så kan jag upplysa om att det fanns en långsökt koppling till föregående titel. Som ni säkert har sett på den kommentarer som TNE har lämnat har det funnits en koppling mellan de tre tidigare titlarna, nämligen att det uppträtt under kalasturnén tre år i rad. The Hellacopters har gjort en cover på låten "Sent en lördagskväll" där finns en koppling till Backyard babies eftersom Dregen tidigare spelade i The Hellacopters. Det finns en liten koppling till föregående inlägg i dagens titel med. Ett speciellt omnämnande till de som lyckas tala om vilken koppling det är. Därmed är dagens lektion i musik över och det är även dagens blogginlägg, välkomna att gissa på vilket artist/grupp som gjort låten med samma titel som dagens inlägg.

Tack för att du tog dig tid att läsa denna smörja.
/Freddie

Sent en lördagskväll

Ledsen att jag inte skrev igår, men det blev en sen lördagskväll och jag var hemma alldeles för sent för att orka sätta mig och blogga ut mina tankar just då. Nu däremot orkar jag däremot skriva lite och tänker så göra. Gårdagskvällen spenderades hos Stoffe, vi drack lite öl, lyssnade på musik och hade trevligt. Adde och Mike, som också var på besök i byn, kom förbi de också. När sedan jag och Adde skulle gå hemåt sprang vi på en festlig personlighet i trapphuset, och blev kvar på en bänk utanför där vi alla tre satt och pratade och hade trevligt. Jävligt trevlig tjej faktiskt, skönt att träffa såna även i Finspång för omväxlings skull.

Idag ska jag åka och sparka fotboll, vi har seriepremiär med reservlaget. Norsholm hemma klockan 15 i eftermiddag. Kul att säsongen är igång och vädret är sjukt fint, nästan erotiskt om nu väder kan vara erotiskt? Sitter och kollar på ishockey på TV allt medan solen skiner utanför, känns lite skumt faktiskt. På tal om ishockey så är det ju snart VM, underbart att det är dags igen. Det brukar vara trevligt att sitta i vårvärmen med en öl och kolla hockey, men i år spelas VM i Quebec så matcherna kommer väl sändas nattetid och då kan man inte dricka öl i solskenet.

Förra titeln var "Minus celsius" och det är en låt av Backyard Babies, något som fyra stycken av er läsare lyckades lista ut och lämna som svar. Detta föranledde en vanlig simpel enkel lottning som till slut ställde TNE (http://pessimists-betraktelser.blogspot.com/) som segrare i dagens etapp. TNE som är kursare med mig tar därför sin poäng i tabellen och vi välkomnar dig in i tävlingen. Kul att du delar med dig av din kunskap kring mina titlar, det hedrar dig lite extra.

Dagens titel är en svensk titel, som jag hoppas att många utav er klarar av att lämna rätt svar på. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan det är dags at göra sig klar för match. Tack för att du har läst detta.

/Freddie

Minus Celsius

Det är kalla på morgonen nu för tiden, nästan så lilleman kryper in i skalet likt huvudet på en sköldpadda som precis sett Peggy Bundys mor naken. Jobbigt att behöva kliva ur sängen tidigt och vara på "jobbet" strax innan 08.00, men det är väl så livet kommer se ut i framtiden med. Idag har jag varit effektiv, lyckats hålla lektion inför mentorn och dessutom fått vikarierat litegrann.

Kul och se att hela sex stycken lyckades ro iland förra titeln som var "En tätort på en slätt" och är en låt av Lars Winnerbäck. Trevlig låt som jag gärna lyssnar till när jag sitter här och skriver denna neo-mes-peosi för er mina kära supportrar. Då jag inte är hemma och har tillgång till mina zoologiska djur fick jag helt enkelt ta hjälp av mina föräldrars sinnesjuka kisse-katt som jag kallar för fjant. Fjant fick helt sonika slå tärning och det bidrag som först fick fem träffar blev det vinnande bidraget. Efter sjutton uppätna tärningar och sju kattspyor stod det klart att siffran fyra var den som först kom upp fem gånger. Dett gör att Anton tog hem denna etapp i tävlingen och gick upp på fem poäng i tabellen, en tabell där förstaplatsen nu delas av fyra stycken deltagare på just fem poäng vardera. Omgångens bonusutnämnande får TNE som kåserade riktigt duktigt kring valet av artister i en specifik ordning efter hur de hade turnerat. Mer såna svar tack, alltid kul att få ta del av den kunskap som ni, mina läsare, besitter. PB&J har väckt frågan huruvida man kan få extrapoäng om man ringer och sjunger den aktuella låten, svaret på den frågan är NEJ. Detta med hänsyn till att jag ogärna har er allihop ringandes på fyllan och skråla i telefonen. Om man däremot lägger ut det på youtube och ger mig länken så lovar jag ett omnämnande i form av en länkning från min blogg. Kul att se lite nya namn som gissar och sällar sig till den deltagande skaran, fortsätt med detta!

Dagens titel är nog inte fullt lika busenkel som den förra, men nog tror jag att jag ska få in ett par gissningar även på denna. Jag fastnade lite för den tankegång som TNE kom med och hedrar honom med att låta hans gissning vara en liten ledtråd till den artist jag söker med dagens titel. Kom med en gissning är ni söta och det vet jag ju att ni är. Nu ska jag ge mig av upp mot min vän Christoffer där vi ska bevittna kvällens ishockeymatch mellan Slaka HC och HIV 71. Jag tror HIV kommer vinna matchen, men jag tror det kommer sitta långt inne. Hur som helst hoppas jag på en intressant och spännande match. Till denna match ska vi avnjuta några öl och inte minst något flottigt att äta. Förhoppningsvis kan jag återkomma imorgon med ett nytt inlägg, men det beror på om jag har fått in lite gissningar.

Tack för läsningen
/Fredo

En tätort på en slätt

Jag längtar hem på något underligt sätt. Nu kommer ni tycka att jag är helt slut i skallen, vilket också är sanning, men jag längtar hem. Jag har det bra just nu, bor hemma hos mina föräldrar under min VFU. Det är väl mest beroende på att det är jobbigt att pendla, men jag saknar mitt eget liksom. Det finns barndomsvänner och kompisar här i lilla byn också, men jag har flyttat härifrån och känner nu hur pass lite jag vill flytta hit igen. Det där med att kunna ligga i en soffa utan hänsyn till andra finns inte här. Mina vänner i Linkeboda saknar jag med, hinner knappt med att träffa några på helgen när man är hemma och då är man ändå trött och osocial på något konstigt sätt. Hoppas jag inte börjar bli gammal, det vore förjävligt. Min VFU är bra annars, skönt att se den riktiga världen och inte bara campus. På valborgsmässoafton är min VFU slut och jag kan flytta tillbaka till Slaka-land på heltid igen.

Repulsiv är en låt signerad Jocke Thåström vilket Terror-tess hade goda kunskaper om, Terror får dessutom plus i kanten för de extrakunskaper hon delar med sig av i samband med svaret.  Det är dags att plocka min lilla stjärna igen helt enkelt. Denna stjärna föräras man med om man kan komma med lite extra information kring min titel.

image2
Terror kliver med denna seger upp på 5 poäng i tabellen och delar ledningen med Mentorn och Ylva. Grattis Therese.

Ikväll ska jag åka till Igelfors, vilket är helt snett i världen. Tänk såhär, Finspång ligger snett till i världen, ännu mera snett än denna by ligger Lotorp, men när man åker till Igelfors åker man igenom Lotorp och ännu längre ut  skogen. Hoppas ni alla förstår hur tokigt till denna by ligger då! Vad ska då 2007 års "snyggaste man - i motljus" göra ute i Igelfors en kväll som denna undrar förstås ni som är hyfsat funtade. Jo han ska springa längs en sidlinje med en flagga och vifta lite. "Känn på den Kerstin" det är inte alla förunnat.

Nej nu måste jag äta lite mellis innan jag far ut i obygden, men innan jag åker måste jag leverera ett meddelande från tävlingsledningen. Det har inkommit frågor om vilka som deltar eller får delta i min lilla tävling. Svaret på denna fråga är att vem som helst som läser denna blogg är välkommen att gissa vilken artist som har gjort låten med samma titel som inlägget. Svaret lämnas i en kommentar och totalsegraren får en låda vin vid årets slut. Tack för att ni läser mina humbla rader.

Hej då för idag


Repulsiv

Antar att jag måste vara repulsiv som person? Antingen det eller så är världen orättvis, hur som helst ramlar världen snart samman över mig. Det känns inte som att det är något som går min väg för närvarande, men det ska det väl kanske inte göra heller? Några är inte födda vinnare helt enkelt.

Festen igår var jävligt trevlig, vi hamnade på Herrgår'n och stuffade loss. Det var dock dåligt med folk, men det var unga och snygga människor på krogen i allafall till skillnad mot förra helgens utflykt. Idag är däremot farbror trött, vilket kanske inte är oväntat efter alltför många öl och en halva vin. Det blidde ett par stänkare på HG också, usch det här orkar vi inte med. Snart kommer Mikey hit och vi ska spana in Man USA mot vårt älskade Arsenal. Hoppas vi kan störa nötterna från norr, tre poäng skulle smaka riktigt fint. Efter matchen ska jag åka hem mot mina föräldrar igen för en ny vecka ute i verkligheten hos slavdrivaren, som hon själv kallar sig i kommentaren till förra inlägget.

Att Daysleeper är en låt signerad R.E.M. visste fyra stycken av min läsare, och då jag är alltför bakfull för att valla mina husdjur i någon extraordinär tävling, fick jag ta vad jag hade. Så istället ställde jag fyra stycken whiskeyflaskor i en kvadrat på golvet, mitt i kvadraten lade jag en urdrucken vinare som jag sedan snurrade. Vinnare blev whiskey nummer tre som representerade YlvaYlva som därmed tog sin femte poäng i tabellen delar nu ledningen med min mentor. Antagligen är denna Örebro-baserade flicka (Ylva alltså) den mest tursamma deltagaren i min lilla tävling. Hon måste ha vunnit ologiskt många lottningar nu. Får passa på att hälsa Lillan välkommen i spelet, tyvärr räckte inte ditt första deltagande till seger, men du är välkommen att försöka igen.

Nu ska vi försöka skriva lite mer blogg under veckan också, mentorn får väl tvinga mig att skriva på arbetstid så det händer något antar jag =)

Tack för att du tog dig tid att skumma igenom denna skrift.
/Fredrik

Daysleeper

Jag hade hoppats att få sova en skvätt idag, men icke. Jag vaknade 06.30 imorse och tittade besviket på klockan, se bestämde jag mig för att jag minsann inte skulle kliva så tidigt och tvingade mig själv att somna om innan jag vaknade runt 9 och inte kunde tvinga mig själv att somna om igen. Snacka om dagens I-landsproblem va? Gårdagskvällen spenderades i soffan framför ishockeymatchen, skönt att "LHC slakabönders" fick stryk, tråkigt att domaren gör en miss i slutet. Han var faktiskt stor som erkände det efteråt dock, tyvärr kan inte domare se allt och det är en del av sporten. Nu hoppas jag att HIV 71 kan vända runt detta så det går till sju matcher och att LHC får stryk i den sista matchen. Sorry slaka-supporter, men jag kan inte och kommer inte kunna glädjas med era framgångar.

Senaste titeln var "You are nothin' " vilket också får gälla mer i mitt liv, orka vara tolerant och vänta hela tiden. Hör man inte av sig hör inte jag av sig heller. Vet inte om vederbörande människor läser detta, men om fallet är så hoppas jag att dessa hajar passningen. Min gamla parallellslalom-kombatant PB&J var den enda som lyckades lista ut att det var en låt signerad The Hellacopters och tar därför hem sin fjärde poäng i tabellen vilket också tätar till det hela. PB&J som dessvärre inte skriver blogg som jag kan länka till ännu, men jag tror det var något på gång där va? Det stora mysteriet är nu följande: Ska PB&J våga trotsa normen om att det bara är unga människor som skriver blogg? Det ska bli spännande att se faktiskt, man kan ju hoppas på det i alla fall.


Sedan var det ju några som var snabba på att kommentera det där med Harry's, och jag får väl försvara mig enligt följande: Jag menade inte att alla människor som går på Harry's kan inräknas under kategorin "desperata medelålders skåp", men det är de som blir påfrestande och jobbiga när man besöker Harry's och därför ville jag spy lite galla över dem. Dessa människor hör hemma på Cupolen och deras mogendanser. Hanna du är inte kvalificerad i den kategorin, du är faktiskt inte ens i närheten. Maddis är fortfarande alldeles för ung för att ens känna till begreppet "skåp". Och nu hoppas jag att vi rett ut allt detta så vi kan gå vidare med livet?

Idag ska jag på 25-årsfest, det är min kurskamrat Anders som fyller år imorgon, men väljer att fira det hela idag. Blir väl trevligt får jag hoppas, jag var nere hos Bo-Lars förut och hälsade på lite. Sedan handlade jag lite onödigt junk också och så självklart en 25-årspresent. Hittade en bra grej som är både seriös och en spydig pik om att han börjar bli gammal! En viss uppkäftighet förväntas nästan när man köper presenter va? Min vän Jan-E fyller 30 i höst, gissa om jag letar efter en spydig gåva till den fan!

Nu ska jag ladda med kolhydrater inför kvällen hårda fight, men ni mina älskade fans ska ha tack för att ni tog lite utav er värdefulla tid till att läsa min små rader.
Glöm inte bort att gissa på dagens titel.
Puss på er
/Fredrik


You are nothin'

Det är lite ovänligt av mig att hålla er, mina fans, på halster under en längre tid (5 dagar) utan något nytt inlägg i bloggen. För detta ursäktar jag mig, men skyller givetvis ifrån mig som den man jag trots allt är. Jag är ute på VFU just nu och har inte fått mig för att skriva något här i bloggen under tiden. Min mentor är helt hemsk som person och tvingar mig springa runt och hämta kaffe, låsa upp dörrar och fläkta henne med en stor fjäder när hon tycker det är för varmt i klassrummet. Då hoppas jag att ni kan ursäkta mig och skälla på min mentor så hon slutar upp med denna horribla felbehandling! Nej skämt åsido så hemsk är hon inte, vi har det kul ihop på skolan.

Anledningen till att jag inte skriver är helt enkelt att jag är upptagen med lite annat på sidan av sådär, min modellkarriär bland annat. När man är framröstad som "Årets snyggaste man i motljus - 2007" haglar det in anbud från diverse olika företag som gärna vill ha fotosessions med mig och det ska göras reklam-TV, morgon-TV och radioshower. Då får ni förstå att jag inte har tid att skriva här i bloggen? Eller nej det här stycket var inte heller sanning, förlåt mig.

Jag är en lat stackare som inte har orkat den senaste veckan, där nu skrev jag det! Är ni nöjda nu när jag förnedrar mig själv å det grövsta genom detta erkännande? Jag tycker det känns rätt skönt att får säga det själv, det är en sten som släpper från hjärtat i detta nu och jag kan sitta här lycklig och kvittra helt utan ångest. Fan vad bra jag är! Jag spelade fotbollsmatch i Onsdags, började på bänken vilket är underbart för då slipper man röra på sig så mycket. Fick frågan om jag vill hoppa in, men sa "nej det är jobbigt att springa" då fick jag vänta med mitt inhopp tills det var 10 minuter kvar av första halvlek. Sedan sprang jag där på min kant i dessa tio minuter fram till vilan, efter pausen fick jag istället ställa mig i mål för första gången i en sanktionerad fotbollsmatch. Våran målvakt kom aldrig till matchen så vi var två som delade på den sysslan. Båda två höll nollan utan större ansträngningar.

I fredags var vi ute och käkade med några domare och festade loss lite, vi hamnade på Harrys. När man går ut på krogen så vill man ju gärna ha lite snygga tjejer att titta på, men istället gick vi till Harrys. Varför går man dit liksom? Det var vi, ett par unga och vältränade (nåja) grabbar, och ett koppel av medelålders desperata "skåp". Jag la in mitt veto tidigt och föreslog någon annan nattklubb att besöka, men nej vi hamnade på Harrys. Kan någon förklara vilken nytta Harrys fyller i samhällskroppen? Kan sedan någon ge en bra ursäkt till varför man ska dit är jag idel öra.

Det senaste inlägget bar titeln "Negative creep" vilket också är en låt av Nirvana, något som fyra stycken lyckades gissa rätt på. Detta ledde i vanlig ordning till ett lottningsförfarande utöver det normala. Ni mina kära läsare är värda så mycket mer än en vanlig lottning så därför anstränger vi oss på redaktionen hårt för er skull. De fyra som lämnat rätt svar är Fredrik, Lisa, Mentorn och Ylva, då mina älskade sköldpaddor fått vila ut efter den senaste bataljen fick de återigen kliva in handlingen. Vi tog en eftermiddag och for ner till Mantorps racingpark där sköldpaddorna fick köra STCC-bilar för att få fram vem segraren skulle bli. Alla som har sett ett standardbilsrace vet ju hur oerhört spännande dessa tävlingar undviker att vara förräns man kommer in på de sista 4 varven av typ 130. För att bespara er en onödig läsning kommer vi in i handlingen med endast fyra varv kvar. Tävlingen är hur jämn och oviss som helst och de fyra förarna turas om att ligga i täten, Lisa som har lyckats få en varning på grund av alldeles för aggresiv körning ligger i ledningen när vi kommer in i denna. Det som händer under detta varv är egentligen att Ylva går upp från en tredjeplats till en andraplats. Sedan händer ingenting förrän bilarna kommer in på de 3 kilometer långa upploppet. Och det vi fick bevittna och här nedskriver är en historik händelse i sköldpadde-racingen. Inne på upploppet ligger alla fyra bilar jämsides med varandra när helt plötsligt alla får slut på bensin, eftersom depå-personalen är ute i strejk har de inte kunnat fylla på bensin under loppet. Alla fyra lägger i friläge på sina bilar och tävlingens sista 2 kilometer kommer att avgöras av vilken bil som rullar bäst. Lisa som har åkt och krockat med sina motståndare har fått sina spoilers förstörda och tappar mark snabbt, Fredrik som har kört på dubbdäck hela tävlingen halkar också han efter och slutar på en tredjeplats framför Lisa. Ylva och mentorn ligger nu sida vid sida och tittar ängsligt på varandra och på vägbanan. Det som kom att avgöra det hela var att Ylva valde att lägga på 0.2 kg extra ringtryck och kan därför hålla farten högre över mållinjen och är därför dagens segrare.

Ylva som skriver blogg på länken http://www.grusifer.wordpress.com/ tar därmed sin fjärde poäng i tävlingen och seglar därför upp på en delad andraplats i en tabell som ser ut enligt nedan.

PlaceringNamnAntalLänkadress
1Mentorn5 
2Terror4http://www.ladykiller.blogg.se/
3Anton4 
4Ida C4http://mira83.blogg.se/
5Ylva H4http://grusifer.wordpress.com/

Vi på redaktionen gratulerar Ylva till hennes etappseger och hälsar henne och alla er andra välkomna att gissa på vilket artist som har gjort en låt med samma titel som titeln på detta blogginlägg.

Nu har jag upptagit alldeles för mycket av er tid och måste gå och skalla kaklet i duschen innan jag far vidare mot mina pärons hem, jag ska upp imorgon och förgylla dagen för alla på min VFU-skola.

Ha en bra söndag, puss i ljumsken på er
/Fredrik


Negative creep

Jag tror jag är ett negativt kräk, men jag väljer att kalla det realistisk man istället. Har varit utestängd från bloggen ett tag på grund av serverbyten därav det dåliga bloggandet på en stund. För närvarande är eran superhjälte, det vill säga jag, ute på VFU och roar mig bland högstadieelever. Det går bra, idag har jag april-skämtat med en klass, påstod att de skulle ha prov på fredag vilket de blev förtvivlade över. Antar att jag har en ond ådra inom mig ändå, men det är sällan en negativ egenskap.

Idag har jag varit och gjort löptest. Det var inga större problem att klara, men jag får ont i ryggen av att springa. Kanske skulle amputera, vad tror ni om det kära publik? Igår var jag på Linköping mot Färjestad, fick fribiljetter av min chef, igen, lurade med min mor. Det var första gången hon var på en hockeymatch som inte jag spelat, vilket säger en hel del om kvalitén på de matcher hon beskådat.

Eftersom Ylva (http://grusifer.wordpress.com/) var den enda som kunde den senaste titeln slapp jag anstränga mig för att fixa en lottning. Jag kan istället gratulera lilla Ylva till sin tredje poäng i tabellen. Ylva vars mamma jobbar på min VFU-skola är en lattjo prick med en skön inställning till livet. Tyvärr träffas vi för sällan nuförtiden, men jag får hoppas att vi kan skratta ihop någon dag snart. Antonina (Anton) visade återigen att LHC-fans inte kan någonting om det väsentliga i världen med en riktigt skral gissning.

Nej nu ska jag se vidare på fotbollen. Gissa på vilken grupp (ledtråd) som givit ut låten med titeln Negative creep och var med i bloggvärldens mest meningslösa tävling

puss i ljumsken på er mina supportrar.
Freddie


RSS 2.0