Just another summer, Parksommar. Gamleby 2007-07-28

Igår var jag på konsert i folkparken i Gamleby, jag vet att det låter lustigt att det utspelas konserter i såna små hålor, men det var en läcker folkpark faktiskt. Konserten var också riktigt bra, det var moneybrother, Salem Al-fakir och Säkert! som var huvudartister sen hade de med sig lite hangarounds som lirade på en mindre scen. Jag personligen såg bara Säkert! och Moneybrother, men det var fullt tillräckligt för att kunna åka därifrån med ett leende på läpparna. Det var två sjukt bra live-akter som jag fick se i Gamleby, tack till er (inte för att någon av er kommer läsa detta men ändå).

Annika Norling utstrålar en nävaro på scen som iallafall fick mig att ryckas med och gunga i takt, synd bara att hennes framträdande var så kort. Jag skulle gärna ha lyssnat i en och en halv timme på henne. Dessutom hade hon en riktigt snygg cellist också, jag trodde inte det fanns snygga cellister men uppenbarligen hade jag fel. Annika, ta med dig ditt band ut på en turné snart igen (åk förbi Linköping då) och släpp en skiva till du förtjänar en plats högt upp i artisteliten.

Efter Säkert! var det Salems tur att spela, något som jag ignorerade faktiskt. Jag har inget emot honom sådär, men hans musik är väl inget jag lyssnar ihjäl mig på om vi säger så. Istället intog vi öltältet och snacka skit med folk. träffade på två tjejer som också läser till lärare i Linköping och pratade med dem och ena tjejens syster och någon kompis till dom lr något sånt, jag har lite dåligt minne för såna saker. Jag var inte full, jag var bara lite alkoholhalt. Men de var ett trevligt gäng att umgås lite med, studenter är oftast trevliga och lärarstudenter är trevligast!

Lagom till Moneybrothers spelning gick vi upp på läktaren igen och fick då bevittna ett energifyllt framträdande av Sveriges just nu kanske bästa rock-artist. Tillsammans med sina musiker levererar Anders Wendin träffsäkert och tight sin musik på ett sätt som fick hela folkparken att resa sig upp redan under första låten för att sedan förbli ståendes och gungandes genom hela framträdandet. Bästa låten för kvällen var en upptempoversion av "dom vet ingenting om oss" som trots att den gick i ett högt tempo satt som en keps.

När sedan Pengabrodern hade spelat klart åkte vi hemåt igen. Vi hann knappt komma ut på E22:an förrän jag somnade och förblev sovandes hela vägen hem. Sömnen var skön och kändes befogad efter att ha sett en mycket bra konsert!

Har ni chansen så bevittna Säkert! och Moneybrother ni kommer inte bli besvikna!

So long alla fans

Åh en sådan härlig dag, Gamla fina Djurgår'n vann!

Som titel antyder kan ni kanske förstå att jag dagen till ära är glad, detta för att Djurgården vann över ett tråkigt spelande Elfsborg. Detta Elfsborg borde få pris för säsongens tråkigaste spel. Jävligt skönt att vinna en sådan match, skönt dessutom att Quirino fick göra mål man kan ju alltid drömma om att det ska lossna för honom.

Nej nu ska jag duscha av och sedan ge mig upp till golfbanan och spela en runda med gammelgubben. Det blir nog trevligt.

Hej så länge

Kill, Fuck, Die!

Fick beröm av Terror för att jag hade en Låttitel av U2 som rubrik senast så jag försöker med en ny låt idag, får se om någon kan den! (Utan att fuska Terror!)

Sedan sist jag jag jobbat, tränat och åkt skridskor typ. Idag var jag i sommarstugan och hjälpte kusinerna att slänga i bryggan! Och så lekte jag såklart med världens sötaste kusinbarn. Just för tillfället sitter jag och ugglar i väntan på att maten ska serveras, det är jävligt skönt att bli bortskämd jag bävar dock för hösten när jag ska laga mat själv igen! På måndag ska jag på intervju för ett jobb, hoppas jag kan få det och att det går att kombinera med plugget så jag kan slippa ta studielån det här året! Det vore guld värt för en redan skuldtyngd byfåne. Annars händer alldeles för lite i mitt liv för att jag ska kunna skriva några riktigt bra bloggar.

Saknar dessutom dråpliga situationer som kräver att jag skriver av mig och flummar ut fullständigt, men förhoppningsvis kan agent Marcuseev återuppstå under hösten.

Thank you for reading, over and out!

Sunday Bloody Sunday

Som titel förkunnar är inte detta en av mina favoritdagar. Varför nu detta då tänker säkert någon av er! Jo det händer ju absolut ingenting på söndagar! Jag vaknade 08.17 imorse, hade ingen lust att gå upp så jag försökte somna om vilket jag misslyckades med. Fick bli att trakassera A-lot-of i telefonen en stund innan frukosten serverades (jag fick förvisso servera mig själv) sedan tog jag en sväng till Norrköping och köpte ett par skridskostrumpor och ett armbandsur, det sistnämnda för 49 kronor, alltid skoj att bränna kulor.

Och inte fan är det något som helst skoj på TV att fördriva tiden med. Jävla skit är vad det är, börjar ju för helvete funderar på att springa ett varv idag med, nej mer bra program på TV och fler kanaler till alla.

Kanske blir en update senare ikväll
Hej så länge

Lördag

Ja gott folk då sitter man här igen, varför hamnar jag alltid framför datorn i min ensamhet? Antagligen för att jag är en torrboll, men vad fan jag står för det iallafall! Nu är det snart mat, Päronen har grillat fläskfilé, lite vin till det så kan jag väl sova sen.

Idag har jag rört på fläsket igen, inte sprungit dock. Jag spelade 18 hål golf med morsan, det gick lite sådär inte katastrofdåligt dock. Trodde nästan det innan jag gick ut, men det var en trevlig överraskning. Efter golfen åkte jag till Linköping och hämtade hockeyutrustningen ska ju gå på is på tisdag.

Nu ropade morsan då är det bäst att gå till bords och äta.

Hej så länge

Torsdag

Hej igen!

Sitter hemma i päronens lya och inväntar kvällens löprunda. Sorgligt men sant, dagen till ära har jag besökt frisören, tur att man är tjenis med henne så man kan få tid lite snabbt sådär. Min tanke var väl att lyckas bli lite snyggare, inte för att det kan bli mycket värre, men jag vet inte om det lyckades.

Tänkte på det där med ordval, jag skrev igår om min "gamle komvux-polare" min tanke var ju att vi gick på komvux ihop förut och att det då var gamle polaren, men det missuppfattades ju. Saara för en gångs skull var det inte en pik riktad mot dig, även om jag i efterhand insåg vilket guldläge det var. Jag lovade ju att vara snäll. Hälsa Jörgen förresten han är en lattjo prick som tänker ungefär som mig i ditt sällskap.

Nu vill Terror dricka öl med mig någon dag också, antagligen bäst att göra det. Det är en trevlig tjej med bra musiksmak och ett bra sinne för humor. Om det är några killar som läser detta så besök hennes blogg, http://ladykiller.blogg.se/,  och flörta in er. Är det någon tjej som läser, eller kille som inte vill ha ny flickvän, kan jag rekommendera hennes blogg ändå. Bättre skribent är svårt att hitta. Terror för fan se till att skriva böcker.

Nu ska jag tjöta lite med Falköpings stolthet innan det bär av mot löparspåret!

Ha en bra kväll alla trogna supportrar!

New Age i Reijmyre!

Nej gott folk ni såg inte fel, de har faktiskt en new age butik i Rejmyre. Min gamle komvux-polare Saara påstod häromdagen att så var fallet och jag var tvungen att ge mig dit för att se detta med mina egna ögon. Döm om min förvåning när det var sant, inte för att jag misstänker Saara för att vara lögnare men ändå. Affären hade en hel del artiklar och är säkert kul att shoppa i om man är intresserad av diverse småsaker och sånt. Kan inte påstå att jag är det så jag köpte en Daimstrut och hjälpa Jörgen att reta Saara lite. Det är en kul syssla som får igång henne lite så hennes finska temperament lyser igenom.

 Blir inte så mycket skrivet nuförtiden vilket min rejmyreboende vän påtalade, det är jobb och träning som gäller och orken räcker inte till att vara kreativ. Förhoppningsvis blir det bättre till hösten när skolan börjar. Då blir det mer dötid, tristess och rödvin, vilket brukar göra underverk för inspirationen.

Snart har nog morsan lagat kvällsmaten klar så jag kan smita upp och äta. Mamma är ganska snäll sådär, skämmer bort sin favoritson (förvisso enda sonen också). Pratade med min favorittjej i lördags natt, skulle ge vad som helst för att få vara med henne dag och natt. kanske är dags att ge upp det och gå vidare, men vad gör man inte när man är tokig i en person liksom?

Vad har jag gjort sedan sist då? Jobbat på fotbollscupen och jobbat på vanliga jobbet, utöver det blir det lite träning och resten av tiden vilas det med en bok eller framför TV:n. Fotbollscupen var roligare än föregående år mest beroende på andra uppgifter och mindre "fysiskt arbete" av mig själv. Alltid kul att se alla glada barn som spelar boll, går på disco och bara är allmänt roliga. Tycker det kunde vara fotbollscup oftare det är häftigt på något sätt. Skinnskattebergs flickor 14 var nog de roligaste tjejerna på cupen genom tiderna, de gjorde inte ett enda mål och klagade inte över det. De skulle på disco och ragga upp alla killar, hoppas ni lyckades =). De döpte mig till Skurt dessutom, alltid kul med glada människor.

Nu ska jag återgå till TV-soffan och invänta kvällsmålet. Hoppas alla mina fans har det. ska försöka skriva av mig lite oftare här. Saara får helt enkelt hota mig lite oftare.

Godnatt för denna gången.

RSS 2.0