Happy new year

Okej jag vet att jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden! Den där inspiration har infunnits sig, den dök upp igår, men då ville inte blogg.se släppa in mig och skriva vilket jag tyckte var ytterst orättvist. Rätt svarat på senaste inlägget hade Therese (http://ladykiller.blogg.se/) som bland annat gissade på Bob Hund vilken var den artist jag hade i åtanke när jag skrev titeln. Även om jag tycker det är mesigt att komma med två gissningar! Dagens titel är passande då det faktiskt är Nyårsafton och nu kanske till och med "Pensionärsligan" som läser min blogg kan ha en aning om vilka som gjort låten!
 
Sedan sist har jag egentligen inte gjort sådär jättemycket. Jag försöker hitta någon glädje med mitt liv och någon ork att göra något. Det mesta känns grått, kallt och trist just nu och jag kan inte sätta fingret på vad det är heller! I vanliga fall har man en känsla av varför det är deppigt. Någon gång kommer jag säkert komma på det och antagligen vara lite piggare! Inatt var en hemsk natt jag kunde inte sova, men inget ont som inte för något gott med sig. Jag lyckades under min vakenhetsperiod skriva ihop två stycken texter, den ena kan ni läsa här nedanför, den andra ska jag förfina och sätta musik till.

Vi kan ju börja med den gångna tiden och då startar vi på julafton, men ändå inte jag kom på att fredagen innan julafton var en trevlig dag när jag, tillsammans med Adde och Syrran var hembjudna till Micke och Sara på lite mat och glögg. Det var en jättetrevlig kväll som slutade framåt 5 eller 6 på morgonen, det där med att hänga med polarna är inte fel. Sedan kommer vi väl då till det där med Julafton och det som i mina ögon är den absolut hemskaste dagen på året. Jag var hemma hos min kusin runt 13 på julafton och mumsade i mig lite julmat, sedan var det den där tecknade skräptimmen innan barnen fick sina julklappar. Jag fick inte en enda julkklapp detta år vilket gör mig glad äntligen börjar folk koppla läget! Jag lämnade julaftonen runt 18 vilket var lite för sent, kosan styrdes hemåt där det blev lite whiskey och TV-spel.

Juldagen styrde jag min lille Clio mot Finspång för en lite fest hemma hos en vän med tillhörande utgång på hotellet, mycket folk ute i vanlig ordning, men de hade 18-årsgräns vilket är horribelt. De där jävla ungjävlarna kan gott hålla till på ettan. Lite trevligt var det iallafall att träffa lite gamla bekanta. Kvällen avslutades med en promenad hem till föräldrarna och lite sömn. Annandagen var jag jätteslö, såg på lite junior-vm och hängde innan det var dags för hemfärd till Linköping igen. Sedan var jag duktig och pluggade i torsdags, men det var också allt plugg som blivit. Orkar inte mer för närvarande. Sedan har det varit lite hockey och sådär, jag tvättade lite i lördags kväll dessutom. Igår gjorde jag inte ett jävla dugg på hela dagen. Jag låg på min soffa och bara var helt enkelt antagligen det som ledde till att jag inte kunde sova inatt. Låg mest och tänkte och filosoferade för mig själv fick ihop en låttext och sen en liten dikt.

Ikväll ska jag bort till Micke och Sara igen för lite nyårsfest. Det blir med all säkerhet en trevlig tillställning, förhoppningsvis blir det inte lika sent denna gång! Jag passar härmed på att önska er alla ett gott nytt år!

Här dikten jag skrev inatt:

His agony kills him, soon what's left is just the remaining.
Naked he stands, but he can't feel that it's raining.
Down fall his sins, which he just can't regret.
'Cause they're all so painful, No one can forget.
He once was a young man, with kingdoms in sight
But now what is left, is just another dosser at night.
He's trying to come back, to the world he once knew.
But there in his foot-trails, it won't be anything new.
No new life to live, No girl there to hold.
Just a stupid old man, whose stories won't be told,

Ha en trevlig kväll och en ännu trevligare natt


Tillbaks på ruta ett!

Nu är jag åter igen i cyberspace med min egen lilla computer. Fick formatera hela burken och installera om allt, det är tur att farsgubben har en massa mjukvarulicenser som jag kan använda.

Min vän och domarkollega Referee (Nisse-Chips) gissade rätt på att "It is time for falling apart" är en låt som Moneybrother har producerat, Han lyckades även få med namnet på skivan (Mount Pleasure) vilket ger honom en guldstjärna i kanten   

"The virus of life" var det däremot ingen som kunde ge något svar på tyvärr. Den låten är det Slipknot som har skrivit och släppt på albumet Vol. 3. Ni får försöka idag igen på denna låttitel. En ledtråd av "på-spåret-kaliber" är att det är ett "halvsvenskt" band.

Fick frågan av "Charming man" huruvida jag längtar till julafton eller inte, och jag kan väl här och nu lägga fram min synpunkt på det här med julafton. Julafton är ett onödigt ont i våran värld, något som från början firas på grund av jesu födelse. Då jag personligen är Ateist och därför inte tror på bibelns ord har svårt att se varför jag ska fira något som grundar sig på detta. Nu tänker alla som läser: "Lilla vän, vi firar inte jul för att fira Jesus utan för att det är jul och det innebär att man firar av tradition som inte har något med religiös övertygelse att göra". Jag accepterar den ståndpunkten och är beredd att gå med på att jul kan firas av ateister, men sen vänder jag återigen mot julfirandet med denna oerhörda stress över julklappsinköp, trädbeklädnad och Stak-försedda fönster. Jag kan gå med på att umgås med familjen, äta god mat, dricka god dryck och vara familjär och trevlig. Det här med att pynta med lite ljus i träd kan jag gå med på om det sker utomhus, men ingen julgran tack. Ljussättningar utomhus är trevliga i vintermörkret, men det kan man göra även om det inte firas jul. Sedan kommer vi till här med alla jävla Julklappar ärligt talat. Jag vill inte ha ett paket en viss dag på året bara för att det är en tradition, är det någon som ska ge mig en present så vill jag ha gjort mig förjänt av den och för att jag har gjort något speciellt för att få presenten/gåvan. Det blir ett hyckleri utan dess like, i år har jag faktiskt, tillsammans med min syster, köpt en gåva till mina föräldrar som vi ska ge dem på julafton. Dels för att min syster fortfarande gillar julklappar, med mestadels för att dessa båda människor ställer upp för mig och syster på ett väldigt generöst sätt hela tiden och ser till att vi har näsan över vattnet. Det blev en lång utläggning för att svara på en kort fråga, men svaret på frågan från Charming man är alltså: Nej, jag längtar inte efter jul. Jag ser med skräck fram emot detta spektakel.

Vad tycker ni, är jag ute och cyklar? Är inte julen mest ett kommersialiserat event som syftar till att tjäna pengar åt våra handlare?

Sen har jag kommit fram till en psykologisk fundering tillsammans med Pernilla. Eller jag kom fram till det hela under Pernillas protester och idiotförklaringar av mig. Såhär lyder min hypotes:

Vi män misstror ofta kvinnor och deras agerande samt syften på grund av kvinnlig intuition. Detta för att kvinnors intuition leder dem att misstro mäns ageranden och syften och därför vill alla kvinnor våldföra sig sexuellt på män. Detta är för att kvinnor känner sig lurade av män och därför vill hämnas. Detta leder i sin tur till att vi män misstror att allt som kvinnor gör med hänvisning till att det när som helst kan komma en kvinna och våldföra sig sexuellt på oss. Detta beror högst troligt på ett kvinnligt avund på det patriarkala samhälle som kvinnor påstår existera, även om vi alla vet att detta är en efterkonstruktion av gigantiska mått. Detta tillstånd av avund gör att kvinnor antar denna misstro mot män och rättfärdigar det med att kalla det kvinnlig intuition.

Antar att detta inte skulle hålla i en vetenskaplig kontext och detta är menat att läsas med ett ironiskt perspektiv.
Nu har jag skrivit av mig lite av dagens frustration, ångest och deppighet.

Återstår bara att gå till banken och kolla över finanserna
Ha en bra dag mina älskade supportrar
/Freddie

The virus of life

Jag har fått virus på min dator! Därför får jag skriva detta inlägg från mobilen! Allt bloggande kommer därför att ligga nere tills jag har fått liv i datorn igen! Puss på er så länge /fredrik

It is time for falling apart!

Who knows, maybe it is, and maybe it isn't.

Grattis till Figge http://mrfigge.blogg.se/ som visste att Marit Bergman hade släppt låten "You did not love me att all" ett inbetalningskort på 500 kronor kommer på posten. Tänk om man hade sådant som vinst i en "riktig" tävling, istället för presentkort får man ett inbetalningskort! det vore ballt. Undrar om man måste ha tillstånd för sådant?

Dagen har varit sådär ärligt, det började riktigt bra, men sedan gick det utför. Pratade med min lärare idag som berättade att jag minsann måste göra om hela jävla tentan en gång till. Det hade jag inte räknat med kan jag villigt erkänna. Trodde att det skulle bli tal om en komplettering, men ICKE det ska jävlas maximalt! Det där med alkoholmissbruk kanske är en vettig framtid.

Jag får väl sätta mig och bli skitfull och skriva musik eller texter liksom. Snart dags att det blir något av karriären, men som med det mesta annat går det väl åt helvete det också!

Ska i alla fall bort till stjärnan ikväll och mumsa kebab. Han är alltid bra att prata med även om fanskapet har en förmåga och reta upp mig till bristningsgränsen, men det är det värt!

Imorgon är det match med Säcken och en ny förmåga, Säckfan är ständigt ett gapskratt att ha med sig någonstans! Hoppas vi kan lära den nye parveln något nyttigt!

Läs om Marcuseevs äventyr när ni ändå är ute och surfar http://fredwurst.blogg.se/marcuseev
När vi ändå pratar om litterära verk kommer det en ny dikt


Falling down, slowly towards the abyss. His world is feeling mostly stale and ambiguous.
Will this nightmare never end? The voices in his head are screaming for him to drink.
Drink of the water that will take you to hell. The hell where there is more happiness than here.
Happiness which he is ignorant of, Happiness that doesn't live I his life anymore.
All he can think of is the mistakes he has been doing. Mistakes that make him look ridiculous.
Why won't the pain go away, it stings him hard every time he thinks about it.
Stings him so hard he screams in agony.  Stings so hard that he won't make it.
His only option is to fight back and do it hard. Become a man with a heart of stone.
Stop feeling for things; make people stop feeling for him hoping they will soon be gone.


Väl mött i framtiden mina kära fans.
Freddie


You Did Not Love Me At All

I guess i was naive, maybe a bit stupid, but hey that's what i am. The real deal of stupidity.

Rätt gissning på förra titeln hade Ida http://blogg.alltomhundar.com/kezo som visste/tog reda på att De lyckliga kompisarna har gjort en låt som heter allmänt tuff. Den låg som spår nummer två på skivan Sagoland.

Dagen har varit rätt okej, jobbade lite. Var på klassråd och hade engelska. Sedan fick jag även titta på lucia-tåget som höll bra kvalitet. Det måste ha varit det störst luciatåget jag någonsin har sett. säkert 40 pers som gick i tåget.
Bra var det iallafall.

Trodde jag skulle få umgås med dig ikväll, fick det intrycket igår att du ville det, men jag hade tydligen fel i vanlig jävla ordning. Börjar nästan tro att jag skulle göra mig bra som eremit och inte träffa en enda jävla människa någonsin. Kanske ska börja med det, bara sitta hemma på kvällarna och dricka öl och se på TV. Slippa känna mig som en värdelös idiot varje ny gång som det går åt helvete. Undvika att ge mig själv falska förhoppningar om vänskap och kärlek. Dags att inse att jag är jag och ska alltid bara umgås med mig själv.

Schizofreni kanske skulle ge mig en vän som jag alltid visste var tillgänglig. Orkar inte bry mig längre allt går åt skogen till slut iallafall. Lika bra att sumpa alla relationer direkt i början iallafall!

Nu ska jag syna botten på en flaska
Godnatt

Allmänt tuff

Tycker det är dåligt med gissandet på förra bloggen, detta trots att jag gav rätt svar i bloggen!!
Dagens titel är också från en svensk grupp, om nu någon inte kopplade detta trots den svenska titeln.
Ni som läser kan väl iallafall gissa lite, gör som vissa har kommit på googla efter svaret!

Marcuseev har startat sitt äventyr, ge mig gärna tips och idéer om olika karaktärer och handling. Alla tips mottages med glädje! Ni som ine har hittat in till äventyren om Marcuseev kan kolla upp honom här: http://fredwurst.blogg.se/marcuseev

Idag har jag jobbat lite, hade två lektioner. Dessutom har jag skjutsat mina föräldrar till Skavsta international airport. De jävlarna har åkt till London utan mig! Jag får vara hemma i deras hus i Finspång och ta hand om katten istället! Den är så söt så, ligger och sover här bredvid med mig som huvudkudde. Det är alltid trevligt med lite sällskap, det är man inte bortskämd med direkt!

Nu ska jag snart ge mig upp till Stoffe och kolla lite fotboll, Champions league ikväll. Vet inte vilken match vi ska se, men någon av dem blir det ju! Var och hälsade på F igår, det kändes skönt att kunna umgås med henne igen. Har saknat henne, även om jag inte är värd att få umgås med henne! Se om vi hinner träffas mer i veckan, imorgon ska jag till Motala och flöjta. Ska ha Andy och Raggarn med mig, det borgar för en rolig afton med många skratt. Det är tredje matchen i tvåan. De två tidigare har varit relativt lättdömda, får se hur det bli imorgon, hoppas på en rolig och bra tillställning.

nehe om man skulle ta och ge sig av upp mot sin polare och spana bollsparkandet.
Ha de bra alla mina fans
/Fredo

Brustna hjärtans höst

Det är vad jag har upplevt denna höst, det är lite orättvis och trist, men vad fan. Igår var det jävligt trevligt dock, Linda och Pernilla var här och käkade en skvätt innan vi stack över till sporthallen och kollade på Lars Winnerbäck. Konserten var grymt bra, det enda negativa var att den var för kort. Herr W kunde gott ha spelat lite fler låtar. Hursomhelst var kvällen riktigt trevlig.

Gissade rätt på förra blogginlägget gjorde Therese (http://ladykiller.blogg.se) hon kunde dessutom tala om vilken skiva låten låg på samt vilket ordningsnummer låten hade på skivan. Ett gäng kramar och fiktiva rosor till dig min vän.

Sedan i torsdags natt när jag skrev senast, har det inte hänt mycket mer av värde. Eller joo förresten, jag pratade i telefon med F ganska länge i fredags. Jag börjar tro att jag inte vet vad jag vill med mitt liv. jag är trött på studierna, men jag vill verkligen ha den här utbildningen. Dock så har jag starka funderingar på att söka ett jobb och ta en viloperiod från studierna. Det är inte bara nackdelar med att plugga, allt folk man träffar kommer inte att gå att ersätta med ett jobb.

Idag ska jag slappa lite och gå ner och kolla på hockey. Imorgon ska jag åka till Finspång och bo där i en vecka. Mina jävla föräldrar ska smita till London ett par dagar, utan att ta med undertecknad. Förstå vilket svek liksom. Å andra sidan är de väldigt snälla mina päron, de var här hos mig igår. Farsan fick leka hantverkare och slänga upp lite hyllor åt mig. Morsan kunde i vanlig ordning inte hålla sig utan började plocka, jag fick säga till henne att lägga av liksom.

Jag är alldeles för glad idag efter att ha umgåtts med två vänner igår så jag kan inte lämna efter mig en olycklig dikt idag. Hoppas ni ursäktar, men jag ska försöka slänga in ett extra blogg-inlägg ikväll med lite poesi. Jag kanske till och med lyckas skriva något lyckligt!

Nu ska jag äta lite frukost tror jag bestämt! Ha en under söndag så hörs vi ikväll.
/Fredwurst


Ingen Neråtsång

Hittills har ingen lyckats gissa att AC/DC har släppt låten "Landslide".  Skärpning på er! Gissa även om ni inte kan, En stor eloge och en hejdundrande kram till Saara och Ida som försökte i alla fall, bättre lycka nästa gång! Saara har ingen egen blogg, Ida däremot kan ni läsa om här-> http://blogg.alltomhundar.com/kezo Den här bloggens titel är "Ingen Neråtsång", nu vet jag att i alla fall en kommer att veta vilken artist det är!

Dagen har varit okej, jobbat lite. En lektion, som bestod av ett prov och därför var slut efter 25 minuter. Sedan blev det lunch med Janne, Ärtsoppa och pannkakor - Gissa vem som kommer att fisa sött under täcket inatt. Efter det åkte jag ner på Finspångs centrum och sa hej till Saara, mobbade henne lite bara. Sedan träffade jag en annan vän och sa hej och pratade strunt i kylan. När allt detta var avklarat for jag hemåt mot Linköping, då ringde Bäckis och sa att han hade fått punka och att jag fick ta hans match. Sagt och gjort, jag flöjtade LHC - Skövde i J18-Elit. Gjorde ingen toppmatch, men vad fan det kan man inte göra för jämnan. Svår match lite smågrinigt.

Flöjtade igår kväll med i Kinnarps Arena HV71 mot Rögle i J18-Elit. Den matchen var bättre, bra tempo och rent spel. Där gjorde jag en bättre match, känns skönt att man kan göra bra ifrån någon gång ibland i alla fall.

Imorgon ska jag åka till Finspång och jobba igen. Ska dock ha en föreläsning innan och sedan ta mig till Finspång på 45 minuter, det blir tajt, men vad fan det är "bar å åk" som den gamla nationalhjälten sa. Hoppas jag hinner träffa F imorgon, länge sedan jag gjorde det nu. Förtjänar inte hennes gunst, men är glad så länge hon håller mig i de förlåtnas skara.

Ligger sjukt efter i skolarbetet också. Kommer inte få mycket ledigt över julen. Om ni kommer på mig med att slöa och inte plugga så skäll ut mig!

Försöker mig på lite poesi såhär också. Jag börjar fundera på varför man får till en sådan sjuk kreativitet när man är under isen? Har ni synpunkter eller tips och råd så hojta till!
Ett skrik i desperation i jakten på hjälp. Sökandes efter hjälpande hand.
Men inget tycks hjälpa när du landat på ruinens rand.
Du önskar så mycket, så gärna, så hårt.
Att livet du lever inte skall vara så svårt.
Drömmar om lycka, drömmar om framgång.
I verkligheten är det dock enbart undergång.
Varför just jag, varför inte en främling som går under?
Varför har just jag förtjänat detta, vad är min blunder?
Morgondagen har en ny dag i sitt sköte.
Det kan mycket väl innehålla ett jobbigt möte.
Ett möte som förut var alldeles underbart och älskat.
Riskerar nu att bli obehagligt, udda och konstlat.
Underbart vore det liv som kunde levas utan känslosvall.
Underbart vore det liv som kunde levas utan lustens kall.
Realiteten är dock svår, bister och grånande.
Problem uppstår i vårt enkla trånande.
Trånande efter en kärlek som gömmer sig någonstans.
En kärlek som kretsar kring dig likt en blomsterkrans.
Jobbigt är det faktum att du utgör kransens mitt.
Ett centrum av kärlek som aldrig blir ditt.
Hoppas morgondagen blir trevlig och att ni alla får en bra dag.

Måste rikta ett stort tack till min personliga "shrink" PB som står ut med mig mycket i telefonen just nu. Du är mycket värd och gör ett bra jobb även om jag låter bitter och elak så uppskattar jag det du gör för mig!

Godnatt kära vänner.
/Fredwurst


Landslide

Det går utför med mig, allt känns hopplöst och meningslöst! Gissa dagens titel vinn ett förnämligt pris.


Rätt svar på förra titeln hade Emma (http://thabojan.blogg.se/) du får en kram som vinst!
Ingenting Någonsin är skriven av Kent. Kent som för övrigt är ute på turné och har förlängt denna med ett antal spelningar, bland dessa märks en spelning vardera i Linköping och Norrköping. Då tänkte jag gå och titta på dem.

Idag har det varit en skruvad dag, jag har fått leka psykolog och försöka tala en person till sans. Helt sjukt att jag får den rollen som inte är i balans själv liksom! De andra ville inte ta snacket så jag tog en för laget. Jag är dessutom helt sjukt trött i kroppen. Hade två matcher i rad igår, trodde jag var vältränad men så var icke fallet!

Skönt med hockeyn dock så jag får tänka på annat ett tag. Försökte ringa en speciell person men fick inget svar, typiskt min otur. Jag försöker imorgon igen! Jag vet att jag inte är värd att få prata med dig, hoppas du förlåter mig.
Jag ville inget illa, jag är bara dum i huvudet.

Gruppredovisning klockan 8 imorgon, mår jag såhär går jag fan inte dit. Helt bisarrt, varför mår jag piss? Det är inte jag som agerar skumt liksom. Jävligt skumt det där som berör en ibland. Tvättstugan idag dessutom, och så har jag bankat ihop min nya bokhylla.

Jag fortsätter med en liten dikt idag igen.
Terror, give me feedback

The curtain has fallen, the light has gone out.
your heart is in pain, all you can do is shout.
shout at the world, which is all out of sense.
Busting your ass of, trying to get some selfconfidence.
Your loved one has lest you, with nothin but tears.
Trying to comfort, but the world is all fierce.
I hope that I one day, will rise from below.
To find out, that love is much able to grow.

Sorry för det korta inlägget, kommer mer när jag piggnar till
So long fansen.


RSS 2.0