Drive

 ... är något jag inte gör mycket nuförtiden. Jag har sålt min bil till Kristin och får cykla till jobbet. Men jag har hittat en ny bil, ska ner och hämta den nästa vecka när verkstaden har fått köra service på den. Blev en SAAB 9-3, ska bli skönt att få köra bil igen och skönt att få köra en bil som är ny för mig.

Annars består livet av jobb, och jobb och lite ishockey. Har i vanlig ordning fullt upp på fritiden och bloggen blir eftersatt. Vill härmed ursäkta mig för det, men detta inlägg blir inte alltför långt det heller. Egentligen handlar det om att täppa till truten på Mate, denna törstiga barbar som bara suktar efter vinet. Han tjatar ideligen om att jag ska blogga mer, men inte till mig personligen utan han vänder sig till min kakadua istället. Känns lite ryggradslöst att inte våga stå upp för sin sak, men han är ju bajare liksom vad vänta sig.

Senaste titeln var Anxiety, coke and chocolate bars. Detta är en låt signerad Sator. Detta var det enbart TNE som visste, han kliver upp på elva poäng och delar ledningen med Ylva!
Grattis gnällis!

Lycka till
/Fredrik


Anxiety, coke and chocolate bars

Alltså detta här är helt uppenbart en komplott. Jag misstänker alla människor i min närhet i detta fallet. Just nu springer kameler runt i mitt vardagsrum med det uppenbara målet att äta upp min frus hattar. Som ni alla förstår är detta en helt ohållbar situation för en gammal schlagerlegend som min frus hatt. Redan som liten ansåg den att den var lite förmer än alla andra dromedarer som också gav vår hjälte stryk var gång möjlighet gavs. Det var inte så ofta då hatten hade en beskyddande vän som också var hans främsta donator av grönt chai-té från indien. Runt jul varje år gjorde vår hjälte och dennes beskyddare en liten resa runt stadens torg där de helt sonika skjöt ner alla rosa pikétröjor som gjorde minsta ansats till att håna dem. En gång misshandlade de dessutom en civilingenjör, men det var ett rent misstag som de också ångrade och bad om ursäkt för genom att skicka ett knippe dasspapper till en IT-konsult som setts på samma fest som offrets systers klasskamrats pappas brors far. Men ibland händer det att min frus hatt går omkring på stan som en vanlig katt, med svansen i vädret, visslanden "Oh canada".

När vi ändå är inne på ämnet dårskap och trevligheter kan jag upplysa alla ni själar som sitter och läser detta om att förra titeln var en låt av Coldplay. Detta hade fem stycken vänner listat ut och gissat. Lottning blev alltså följden av detta. Denna lottning vanns av Terror-tess. Hon föräras därför med en poäng i tabellen och har nu sju poäng. Detta föranleder inga som helst förändringar i ovan nämnda tabell! Välkomna att gissa på dagens titel. Snart är året slut och en bag-in-box ska delas ut till vinnaren!

Puss

RSS 2.0