Någon gång måste du bli själv!

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig. Någon gång måste du bli själv och jag väntar på dig. Jag bidar tiden och det kommer ta tid. Jag har inte sagt nåt än, men jag väntar väntar.

Du är inte så fin, men det är nåt med dig. Som att komma hem första gången ja du sa hej det är så logiskt alla fattar utom du. Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu.

Någon gång måste du bli själv.
Någon gång måste du bli själv.

Hon har ett falskt leende, jag har sett det. Hur har du undgått det alla dom här åren. Och jag har sett dina pupiller växer när du är med mig. Du vet inte om det än, men det kommer att bli du och jag till slut.

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Text och musik Säkert!

Låten passar så perfekt in på mig just nu! Hur kan hon inte se att jag är bättre för henne? Någon gång kommer hon upptäcka det och bli min! Måtte det bara ske snart för jag mår inte bra av detta!

Annars har veckan varit!!! Varken mer eller mindre. Slutade sommarjobbet och nu är det bara en liten specialvecka kvar sedan blir det åter till Linköping och alla studentvänner som jag saknar!

Orkar inte skriva mer, Saara jag måste få reta dig lite snart igen så jag blir lite glad!!
Oh by the way jag ska sluta snusa! Återkommer med mer info i senare inlägg!
Terror, lycka till i din jakt!
Hej då alla fans!

Varför hatar du måndagar Gustaf?

Frågan är varför jag hatar dem, fan de är tunga. Idag har jag inlett sista arbetsveckan för sommaren. Såg dessutom till att få ledigt sista dagen, det förtjänar jag enligt min åsikt.

Känner ingen lust för någonting just för tillfället, allt känns bara meningslöst och jobbigt. Förhoppningsvis går det över närmare jul! Sitter som bäst och lyssnar på Säkert! mycket kompetent artist, gillar henne skarpt! Mer album från dig Annika.

Sitter dessutom och uppdaterar mitt CV, det borde man nästan ha en anställd person till som uppdaterar löpande. Jag ska driva igenom en slavreform för att få det att fungera.

Dagens I-landsproblem; det är varmt på en tjejs kontor, men hon vill inte ha luftkonditioneringen på för den låter så mycket!!! Det är nästan världsklass på det!

H, O, C, K, E, Y Hockey

Äntligen börjar man se starten på säsongen igen. Den här veckan har jag haft två matcher, en ungdom och en junior. Nu jävlar kör vi igen. Ikväll har jag tränat, kul liv man har va, springa runt i skogen för sig själv en fredagkväll tyder väl på någon form av psykisk störning.

Veckan har förutom matcherna varit riktigt bra. Jag har jobbat med Classe Raggmunk som antagligen är en av sveriges skönaste gubbar. Hela dagarna är ett enda långt skratt och man vet aldrig när man råkar ut för något bus.

Morgondagen ser ut att bestå av en resa till Vingåker för en shoppingsväng på Outlet, jag har aldrig varit där förut så det kan bli skoj och se hur det ser ut sen ska morsan med också då blir det billigt för mig!!

Tror jag ska vila från träningen i helgen och återuppta det på måndag igen, misstänker att min kropp vill ta det lugnt efter fyra fyspass. Det kanske inte är nyttigt att träna så mycket, men vad fan gör man inte för kärleken! Kärleken till sporten alltså! Oh by the way, jag behöver en massör så om någon känner någon billig så säg till.

Nu är maten klar!
hej hej

RSS 2.0