Hetsdöpt

Det här, kära läsare, är inte fredwurst som skriver. Det här är segerkrönikan, eller ja, segerraljerandet, skriven av tävlingsdeltagaren som vann tävlingen, och även brukade orera och raljera om ett och annat i sina svar. Inte helt mentalt frisk, men samtidigt inte helt åt helvetet utvecklingsförstörd heller. Krönika var det ja. Det var ju ett tag sedan fredwurst beslutade sig för att avsluta sin tävling, runt två månader om jag inte missminner mig. En tävling som för mig inneburit glädje och lite härj, eftersom undertecknad vissa gånger (läs 'cirka fyra kvällar i veckan') har försökt få tävlingsledaren att skriva sina något osammanhängande texter så tävlingen skulle kunna fortgå, och chansen att hämta igen den ledning vissa av deltagarna hade på mig, då jag äntrade tävlingen relativt sent.


Nog raljerat om tävlingen i sig, mer om musikåret 2008. Det var, i spelningsväg för undertecknad, ett bra år. Hann både besöka Hultsfredsfestivalen en dag (torsdagen, fantastisk bandlineup den dagen) och Roskildefestivalen. På Roskilde såg jag ett fantastiskt band som troligtvis kommer bli vårens "nya svarta", nämligen No Age. Det bör ni kolla in om ni är intresserade av gitarrbaserad rock. Nog om detta också.


Tävlingen och bloggen i stort har även drivit fram en viss vänskap med vår käre tävlingsledare, som jag kursade med sista halvan av 2007 och första av 2008. Det flyger nu oftast okvädningsord (självklart fullt allvarliga, eller va säger du, din zoofil?) mellan mig och fredwurst, men även en och annan pilsner/whisky eller annan dryck har avnjutits i varandras sällskap. Detta anser jag vara tämligen trevligt. Att karln börjar bli till åren gör inte så mycket.


För att inte bli allt för långrandig, samt att jag för tillfället är spiknykter, tänker jag avsluta nu, med ett allmänt omdöme som säger: Mer sånthär.


/mr Rosé 2009, mr Motljus 2008, även känd som TNE


P.S. Var kvitterar jag ut den utlovade Påse-i-Lådan? Och ja, titeln på inlägget är en låttitel, gissa av vem! D.S.


Hur tänkte dom då?

Okej, rubriken är lagom kass, men ni började fundera. Jag har idag varit i Vingåker och handlat, gick åt ett par tusen, men det drabbar ju ingen fattig. Resan dit och hem var däremot lite av skrämmande, hur fan har man tänkt när man inte plogar vägarna liksom? Fullständigt livsfarligt, tur att man är en bra bilförare så man överlevde resan. Sen hade vi en lite rolig sak, kom åkandes på den måttligt plogande vägen och passerar helt plötsligt skylten som förkunnade för oss att vi nu befann oss i orten Vingåker, nästa vägskylt vi åkte förbi påstod dock att Vingåker låg 2 km längre fram på vägen. Hur tänker man då? Driver man med snälla små bilister?


Handlade mig en kostym på Vingåker idag, ska på bröllop nästa helg och tänkte vara snygg då, eller snyggt klädd för snygg är jag ju ändå. Är hemma hos mina päron nu, passar på att bli lite bortskämd med morsans käk. Match imorgon ska se till att vara laddad till tänderna och göra en bra match imorgon! Sitter och laddar med LG Hockey Games nu, kan det bli för mycket ishockey liksom? Missar dock Tottenham - Arsenal imorgon, surt som fan.

Nej nu ska jag strypa katten som väckte mig klockan 5 imorse!!

kram och hej!

RSS 2.0