Godkänd!

Okej jag ska erkänna att jag har haft en nervös vecka. Vi skulle ha fått ut våra tentaresultat i tisdags, men inte fick jag något resultat inte! jag har kollat mejlen morgon, middag och kväll i väntan på att få se resultatet, men inte fan har jag fått något resultat. Det är den stora anledningen till mina torftiga bloggisar under slutet på veckan, jag har inte riktigt varit på topp har jag känt. Den där känslan av att vilja ta en stänkare har smygit sig på rätt tätt! Tur man bor hemma hos föräldrarna (en av dem socialtant), inte läge att veckosupa då direkt. Idag hände så det förlösande jag loggade på liu-mejlen och vips, där fanns mina tentaresultat. Helvete vad nervig jag var för att öppna dem, men till slut gjorde jag det och jag hade klarat bägge. Man har ju hört att stenar lättar från hjärtat, men här lättade fan hela jävla himalayas bergkedja från mitt hjärta.

När vi ändå talar om hjärta, jag saknar verkligen en person i mitt liv. Framförallt så är det en person som jag verkligen saknar, om jag ändå kunde få vara hennes och hon min! Jag vet att jag skulle vara världens lyckligaste man då, men jag antar att jag måste lära mig att släppa det och gå vidare, trodde det skulle vara lätt på campus med alla trevliga tjejer, men fan heller! Frågan är vad fan jag ska göra åt saken, jag ska iallafall inte supa till över det!

Och på tal om tjejer fick jag ett SMS idag med ett "hej hur är läget" satt lite tight till när messet kom så jag svarade lite senare och frågade hur det var med henne, men hon svarar inte! Jag tror jag gjort rätt som ignorerat den tjejen, helt sjukt eller?

När vi ändå talar om sjuk, så känner jag mig inte helt reko idag, magen känns lite småskum! Det känns inte som magsjuka (tursamt nog), men magen känns lustig som fan! Lottas fel är det också, hon kände sig lustig idag, och jag har suttit i samma bil som henne i över tio mil idag, där har vi nog ett orosmoln för min hälsa. Jag har inte tid att vara sjuk, har så mycket väsentligt som skall utföras!

På tal om bilar (ser ni ett mönster nu?) så har jag kört Beetle idag, Lotta köpte en och jag fick följa med och dessutom köra hennes nya bil hem, riktigt trevlig bil faktiskt! Sjukt skön att köra, snygg och lite tuff! synd att lastutrymmet är för litet för oss hockeyfanatiker annars hade jag rånat en bank och köpt mig en en.

Och när jag då kommit in på hockey, så har ju VM startat, känns lite B med dessa blåbärsnationer i VM, men vad fan det är ju hockey! Det roliga är att det är tyskarnas fel att det är så många skräplag med i A-gruppen, ständigt dessa tyskar liksom. Sverige slog tillbaka Italien med 7-1 idag ett resultat som inte var oväntat direkt, första gruppspelet är lite transportsträcka som fungerar lite som träningsmatcher typ. Personligen tror jag Sverige får svårt att försvara sitt guld. Truppen känns lite orutinerad och ung, men vi svenskar brukar vara som bäst när vi är lite uträknade hemifrån. Dock har jag svårt att se Åkerman i landslagsdressen, jag vet varför han är där - han producerar i elitserien och producerar bra där. I mina ögon är han alldeles för långsam för internationell hockey, men märk mina ord bara för att jag skriver såhär blir han väl VM-hjälte och skjuter guldet till Sverige. Jag skulle fortfarande anse honom för långsam, men jag skulle hylla Bengt-Åke ytterligare för hans intelligens i laguttagning.

Kanske skulle utveckla tyskarnas fel, på tal om just tyskars fel! Från början var det 8 lag i ishockey-VMs A-grupp, Tyskland var med och slutade alltsom ofta på platserna fem till sju, ett år hamnade de på plats åtta och åkte ur A-gruppen. Detta medförde att tyska TV-kanaler inte ville köpa sändningsrätter och pengarna sinade, enkelt löst tänkte IIHF och utökade antalet lag så tyskarna fick vara med och tyskarna TV-pengar kom till IIHF! Jag kan givetvis inte bevisa detta, men det är en teori!

Och på tal om just ingenting, förutom en trött och vimsig fåntratt som bloggar ur sig en lördagkväll, så är jag trött och ska lägga mig i sängen och se om man  kan sova av sig litegrann, känner att jag behöver det just nu. Ögonlocken känns tyngre än Panteras musik, då är det time att sova litegrann. Ber om ursäkt för uteblivna bloggdagar, ska bättra mig på den fronten. Just nu är däremot dags för mig att avvika.

Och förresten! På tal om sömn, Godnatt

Afrika?

Idag hade vi en rätt rolig lektion på min VFU, eleverna skulle märka ut Afrikas länder på en tom karta, en del av kartböckerna var äldre än mig vilket inte säger lite. I övrigt fungerade dagen bra.

Audioslave på webbradion, underbart med lite fin musik. Terror har låtar på G säger hon, snart kanske vi är rockstjärnor! det vore alldeles underbart, resa jorden runt lira musik, njuta av livet och ha en massa lättlurade groupiesar. Jag har precis sett på fotbollen, till min sorg fick jag se Man USA vinna, tyvärr vann råttjävlarna sitt derby ikväll jävla skit.

Idag har det hänt så otroligt lite och min kreativitet är på noll så dagens inlägg blir inte mer än  så här tyvärr.

Förhoppningsvis har jag en bättre dag imorgon!
puss och godnatt kära fans!

Tror du på Jesus?

Det var en fråga jag fick idag av en elev på skolan jag har praktik på, befogad fråga antar jag i dagens samhälle! Jag svarade att jag inte tror på Jesus, men det kanske jag borde kunna göra. Jesus kan mycket väl ha funnits, även om han inte var någon mirakelman som gjorde något speciellt. Att tro på gud och Jesus är kanske inte att jämställa, det är något jag får reflektera över antar jag.

Dessa reflektioner börjar reta mig nu, trots att det är en del av mina studier och mitt framtida yrke. Antar att det är mer begreppet som börjar tjatas ut mer än att jag är trött på att just reflektera. Therapy går precis igång på P3 Rockster, inte för att det har något direkt att göra med reflektioner över mina studier kände bara för att meddela detta för omvärlden! Allas "intressebussar" gasar på fullvarv nu va?

När vi ändå är inne på musik måste jag bara säga att jag har hittat en av mina absoluta favoritskivor, den låg i min bil, Pantera live. Det måste vara ett av de tyngsta banden som denna värld har skådat? Dimebag var i mina ögon en av de bästa gitarrister som funnits, tyvärr dog han en på tok för tidig död. Phil Anselmo är samtidigt en grym sångare som åstadkommer grymma saker med sin röst.

Känner mig lite off idag, träffade en person jag gillar i helgen det var precis som vanligt och det smärtar faktiskt i mitt hjärta. Sen skickar en annan tjej SMS om att polisen jagar underbara personer och undrar vart hon ska gömma mig? Jag trodde hon hatade mig! Samtidigt svara hon inte på de SMS jag skickar, hur fan ska man tolka det? Kvinnor är ett lustigt släkte, man kan inte hantera dem och inte hantera deras frånvaro. Jag läste någonstans att "Life's a bitch, then you merry one!" lite fyndigt kanske, hemskt realitetsuppfattning, men fyndigt!

Nu ska jag växla några ord med en vän sedan blir det litteratur och sömn! Terror: vi måste blir rockstjärnor snart! Och när vi då talar om coola saker så träffade jag Terror på HG i fredags, vet inte hon minns att hon sa detta men, hon undrade om jag gjort något, att jag såg smalare ut! Hon kanske ska kolla sin syn? Eller så försöker hon förföra mig? Skumt det där med kvinnor!

Godnatt trogna supportrar!

Marcuseevs sista kväll i frihet!

Fredagen startade hemskt för Fredwurst, klockan ringde länge utan att han vaknade. När han väl vaknade ur sin karaktäristiska Whiskey-koma insåg Fredwurst att han försovit sig till mötet med sin uppdragsgivare PRO. Som tur var hade kontaktmannen ett stort tålamod, Fredwurst smålog lite när han gick ner mot tvättstugan, det var han var tvungen att sköta sina möten med sin kontakt. Kontaktmannen, som egentligen är en mycket ond kvinna, ville veta hur det gick med uppdraget att märka Marcuseev med ett chip så deras stormtrupper kunde ta fast honom. Fredwurst förklarade för kontakten att han räknade med kontakt redan samma kväll. Kontaktmannen förklarade att det var bäst för honom, annars skulle de dra in leveranserna av billig whiskey.

Sådana hot var precis det som får vår hjälte att utföra det han ska, redan samma kväll var han på fest med sin måltavla och lyckades med sitt uppdrag, under största diskretion lyckades han placera mikrochipet i Marcuseevs jacka. Senare på kvällen cyklade de hemåt, Fredwurst såg särskilt till att hans måltavla tog sig hem. Under natten slog PRO till mot lägenheten och förde bort sin måltavla. Mission accomplished, skönt med lite vila för vår hjälte.

Vad blir nästa uppdrag för vår deckarstofil? häng kvar vid denna blogg så får du svar på den frågan!

Fredagen var en ganska grå och trist dag i livet, den spenderades med att tvätta lite och diska. Jag inser att jag måste köpa mig en hemhjälp av något slag snart, disken är inget man har tid med. Kvällen blev desto roligare, Linda hade fest och jag var på plats, alltid kul att umgås med henne. Det blev en sväng på HG efteråt, Macke och jag skulle bara dit och ta en öl, det blev ett par till innan vi hojade hemåt i arktisk kyla. Var lagom trött igår morse sedan, det blev stressigt, min chaufför var tvungen att hämta mig innan halv två.

Vid ankomsten till Fjongspång, for jag upp till Stråkvad och spanade lite fotboll, kul att se boysen igen, länges sedan nu. Sedan for jag hem till TV-soffan, det var Djurgården - HIF på apparaten, lätt seger för Järnkaminerna. sedan kom helgens höjdpunkt, reuniting  med komvux-gänget, det var mange, jag och hällestad-maffian! Alltid lika kul att hänga med dem, T² ska ha en stor eloge för att hon öppnade sitt hem för oss, tack för Taco-knäcket, det var mumsigt som fan! Min favorit var där, lika cool som vanlig tänk om man kunde umgås med såna varje dag?


Idag ska jag ha en fotbollsdag, ska se FFK-Derby och sedan FFK C mot mitt älskade Sonstorps B-lag. Som sagt kul att träffa grabbarna. Imorgon börjar en tvåveckors VFU-period, blir nog riktigt skojigt! bor hemma hos mina föräldrar under perioden, min katt har varit i bråk och fått ett sår på baktassen den måste bära en strut på huvudet, jag har döpt katten till tratten! Nej nu är det dags att göra något väsentligt.

Ha en underbar söndag min kära fans!

Fältobservation

Den här morgonen hade Fredwurst ett mycket tungt huvud, man får anta att han hade sovit för dåligt för sitt eget bästa. Dagens uppdrag bestod i att bege sig till KEY för att sitta med under ett seminarium, man får stå ut med mycket när man jobbar undercover tänkte Fredwurst när klockan ringde denna morgon. Han hade blivit anlitad av PRO för det här uppdraget, ett uppdrag som gick ut på att komma nära inpå en avhoppad PRO-Agent med ryskt förflutet vid namn Marcuseev. Fredwurst kände att han hade kommit relativt nära, men ännu inte tillräckligt nära för kunna märka honom med det speciella chip han hade fått av sin PRO-kontakt som skulle leda PRO:s attackstyrka (PROSATTAC) till sitt mål. Fredwurs kom sent och satte sig perfekt i klassrummet för att på så sätt bli indelad i samma grupp som sitt mål, döm om hans förvåning när han hade räknat fel och hamnade i en annan grupp! Vår hjälte är inte intelligent, men fast besluten om att lyckas med sitt uppdrag även om det får vänta till imorgon.

Hur ska det gå? Ska Fredwurst få fast chippet på den hemske och ålderstigne PRO-agenten Marcuseev? Fortsättning följer en annan gång i en chat, på en skärm framför dina ögon.

Har ni funderat på det där med tajming, ibland lyckas man med en sån superbt skön tajming. Idag var ett sådant exempel. Jag sov lite för länge och fick stressa upp till campus, väl där så klev jag innanför dörren precis 09.15 och tutorn hade bestämt sig för att köra igång seminariet. Detta gav den fyndiga tajmingen att precis när jag öppnar dörren och klev in, säger tutorn "välkomna till dagens seminarium" vilket gav mig en s.k. straffspark att högt och tydligt svara "tack så mycket" som om välkomnandet var menat bara för mig. Det uppstod lite skratt i lokalen i alla fall, alltid kul att roa sina medmänniskor. Vi fick se en fransk film om en landsbygdsskola, syftet var vi skulle öva oss på att observera. Hyfsad uppgift, tråkig film, men vad kan man begära när det handlar om forskning liksom?

I övrigt har dagen varit relativt lugn eftermiddagen bedrev jag med datorn och gjorde ett bokslut för hockeyn, skitstraffig uppgift, men jag har betalt för det så varför klaga. Sedan kom raggarbröderna, eller bröderna gadd som jag har döpt dem till nu! Vi gav oss upp till spåret för att träna lite, måste hålla fläsket borta och flåset på plats. Vi började med att värma upp med lite gris och de jävlarna fuskade så jag förlorade. Måste ta tag i det där nästa gång.

Nu sitter jag och ser på ishockey, surprise va? Måste kolla när det TV-sänds, det är ju ändå min passion i livet. Nej kära supportrar, ni är inte många kan jag upplysa om, nu ska jag spana hockeyn lite noggrannare, men ni har ju fått er dagliga dos av Fredwurst äventyr! Fler lär komma med tiden!

Adjö med er för ikväll!

En kylslagen Onsdag, men en stekhet hjälte (nåja)!

Flight SK485 anlände till Arlanda från Oslo klockan 08.00 efter en resa på ungefär 1 timme, ur planet kliver det passagerare av alla möjliga typer, mer eller mindre intressanta för omvärlden redo att företa sig sina uppgifter på plats i Stockholmsregionen, ungefär samtidigt i en lägenhet 238 km därifrån, närmare bestämt i Linköping, slår våran hjälte upp ögonen för första gången denna morgon, till sin stora fasa insåg han att ingen av de fyra välsvarvade blondinerna från igår var kvar i hans sunkiga lya. Efter en snabb koll med sitt inre insåg han att blondinerna bara var en dröm och att han i vanlig ordning var ensam, "jävla skit" tänkte han, kollade på klockan och bestämde sig för att sova en liten stund till. Den lilla stunden blev väldigt liten för bara en kvart senare vaknade han upp med ett ryck och misstänkte det allra värsta, men efter en snabb koll på klockan hade han inte försovit sig och snusdosan låg kvar där den skulle. "Och folk undrar varför i helvete man hatar mornar" tänkte Fredwurst innan han begav sig mot köket för att styra upp dagens första drink, morgontéet.

Ett par smörgåsar fick göra hans Té sällskap nerför strupen innan det var dags att ta tag i dagens fall, men i vanlig deckaranda (?) hamnade vår vän framför en dator istället, där samtalade han med några goda vänner, dagsuppgifterna kan gott vänta tänkte han lite lagom kaxigt i tron att han med lätthet skulle ro iland dessa under eftermiddagens fåtal timmar, något han blev tvungen att klara av eftersom det skulle vara slutfört dagen efter. "Tur att man fortfarande är ung" tänkte han och insåg att nattsömnen kanske skulle få stryka på foten, men vad gör väl det i den här världen, man får vara glad att man kan sova i en säng.

Dagens uppdrag var att bege sig till NH där en föreläsning skulle hållas, denna föreläsning kunde vara en viktig post i jakten på att lösa det fall Fredwurst för närvarande arbetade med. Men innan vår vän hann ge sig av mot föreläsningen ringde det på dörren, och Terror stod utanför, kallfrusen och ensam sökte hon lite värme och sällskap innan det var dags för dagens schemalagda aktivitet.

Efter föreläsningen var det dags att ta sig hem i snålblåsten, för att sätta igång med de uppgifter som skall vara färdiga till imorgon, av någon konstig anledningen finns det väldigt mycket som blir viktigt att göra istället för de måsten som finns i världen varför vår vän sysselsatte sig med lite studieflykt en stund, inget ont som inte för något gott med sig dock, disken blev omhändertagen iallafall så någon nytta blev utförd i hans miserabla lya. Något som medförde att våran (anti)-hjälte kunde känna sig nöjd med det han åstadkommit fram till den punkten på dagen och istället kunde koncentrera sig på det han borde, något han gjorde. Fortsättning följer.

tyckte det var dags att skriva på ett fyndigt sättom hur dagen upplevs, det kommer fler avsnitt om hjälten och hans vardag.

Har idag fått reflektera över över hur mycket man läser och skriver på en dag, med tanke på att ni har läst ända ner hit så har ni läst 499 ord fram till och med stycket innan detta. I och med denna uppgift har jag insett att man läser en enorm mängd text dagligen, och som student blir den siffran hysteriskt stor! Det är nästan så att man blir mörkrädd av att tänka på en sådan sak.

Har min dag bara bestått av att tro att jag är en deckare då? Nej blir svaret på den delikata frågan, i förmiddags ringde faktiskt en vän som jag saknar och pratade med mig, det kändes roligt att hon ringde, hoppas jag kan få träffa henne snart igen, men det ska jag få också till helgen är det sagt att vi ska på samma fest. Sen ska jag bosätta mig hos mina föräldrar i två veckor under min praktik, mammas mat är inte dum.

Och dagens I-landsproblem tar nog ett pris i dumhet, jag har kommit fram till att det är obekvämt att ha plånboken i bakfickan på jeansen. Detta medför att när det är för varmt för att ha en jacka på mig måste jag ha plånboken i bakfickan vilket jag inte gillar sådär jättemycket. Det måste betraktas som ett grymt I-landsproblem va?

Till sist, hur kan Bengt-Åke inte ringa och tjata på MODO-ligan inför hockey-vm? De är i bra form och förbannat duktiga hockeyspelare, men vi har ju olika syn på detta allihopa.

Nej mina lojala fans, nu ska jag ta tag i lite lattjo (not) litteratur inför morgondagens seminarium, någonstans i min deckartext skrev jag att det va lugnt för att jag var ung, det kan jag få äta upp imorgon!

On return seen
Hi then
/Fredo

Löpning är fan jobbigt!

Jag har tränat idag, känns enormt avlägset eftersom målet med min träning är kommande hockeysäsong. Å andra sidan lär jag väl ha nytta av det hela då. Vi träffades klockan 18 vid spåret och värmde upp rätt länge med lite bollspel, som vanligt var jag bäst eller ja kanske lite i alla fall. Efter bollspelet drog vi oss runt 2.5 kilometersspåret det gick bättre än sist, men jag fick lite ont i ryggen på slutet, antar att jag inte är ung och snygg längre troligtvis bara "och", men vad fan.

Hade redovisning och seminarium idag, var måttligt påläst och gjorde väl en rätt slät figur! Man kan inte alltid vara på topp, kul om man kunde vara det någon gång i alla fall. Sen var Figge och Buttis hyggliga och köade hela natten för SOF-biljetter och de köpte en åt moi, trevliga prickar det där. Jag har en enorm svårighet att komma igång med mitt läsande, allt känns bara jobbigt och oinspirerat, är dock inte alkoholsugen idag alltid något. På lördag kanske jag får träffa en underbar tjej igen, länge sedan jag träffade henne nu det blir riktigt trevligt, bara hoppas hon kommer. Alla de jag ska träffa är i och för sig underbara, men hon tar priset.

Imorgon är det föreläsning på NH, ganska kul att träffa på lite annat folk än de i min PA-Grupp, missförstå mig inte jag älskar min PA-Grupp, med vissa undantag, men det finns en del roliga människor i de andra grupperna som är trevligt att råka på ibland.

Antar också att det är dags att sova snart, träningen har gjort sitt och jag är trött. Det är ganska bra, kanske kan jag komma upp hyfsat imorgon och uträtta något innan föreläsningen. Diska kan vara på sin plats, någon borde ha diskat för ett par dagar sedan. Den där filuren "Någon" är en udda personifiering. Den har alltid en massa uppgifter den borde ha utfört, men de är aldrig utförda.

Jag är lite sugen på att åka till Skåne över Valborgshelgen, antingen hälsa på kusinen eller åka till Helsingborg och säga hej till Skrollan. Får se hur det blir med den saken, de kanske inte vill ha mig på besök. Det är något man inte vet förrän man har frågat.

Men godnatt mina vänner

Världen är bra udda ibland

Rubriken har inte alls mycket att göra med vad jag har för avsikt att skriva i min lilla blogg denna dag, men det poppade upp i skallen på mig så det fick bli så. Dagen har varit väldigt O-udda faktiskt, lite litteraturläsning, lite möte med arbetsgruppen på skolan, lite reta Christoffer för att LHC förlorade finalen sedan en tripp hem handlade lite, lagade mat och sen blev det en promenad ner till Bosses och en liten glass.

Det här med grupparbeten är lite skojigt på sätt och vis, man ska samsas om en idé som ska utföras och sedan ska det utföras, tyvärr är jag så jävla medgörlig så jag håller tyst och låter andra prata istället. Ibland kanske jag skulle protestera och säga ifrån lite rejält, men vi fick ett resultat idag som var rätt så bra. Förhoppningsvis håller det imorgon med. Jag måste vekligen läsa litteraturen till imorgon, men jag vill inte! jag har ingen energi till det just nu! Det mest skrämmande är att jag är ruskigt sugen på att dricka varje kväll, undrar om man skulle ta tag i sitt liv snart? Har jag väntat i över 27 år kan jag fan vänta lite till, eller hur?

Pratade med Ems häromdagen, hon trodde att mitt bekymmer (jag har tydligen bekymmer) ligger i att jag inte vill ha någon speciell, utan att jag bara längtade efter någon! Det kanske ligger något i det, jag börjar tröttna på singellivet, jag kanske är gammal? Jag vill nästan ha någon att komma hem till, ligga hemma och se på TV en fredag och äta något mumsigt med. Inte som nu, ligga ensam, alternativt supa sig full med polarna, vad ger det egentligen? Jag har iallafall sagt att jag ska försöka hänga med lite i studentlivet nu när jag bor här i Linköping, kan vara kul att se lite mer av den världen. Terroristen kände sig sexuellt frustrerad idag, jag känner mig mer socialt frustrerad, vill bara ha sällskap att ligga på soffan och prata med.

Vårvärmen idag var jättetrevlig men fy fan vad mycket snygga tjejer det finns i stan och varför måste de vara vackert klädda, inse att vi män ska klara av cykla också! Jag kommer snart råka ut för en olycka, om vädret håller i sig.

Och sen en liten detalj till, när ska människor lära sig att om man inte har något att tillföra så är det bättre att sitta tyst och låta folk tro att man är lite dum, än att öppna käften och bevisa det! Människa för helvete, inse att du inte är smart och kommer med bra idéer, håll tyst istället.

Till sist är det skönt att Djurgården slog tillbaka Halmstad idag, känns skönt att få tre poäng.

godnatt på er Lojala fans, hur många (få) ni nu är!

We don't celebrate sundays!

Alltså detta är helt bisarrt, trodde att man hade lärt sig något under sin levnadsår, men nej då inte det. Lördagen var en trevlig dag faktiskt, började klockan åtta på morgonen när kompisen hämta upp mig och så åkte vi och hämtade en lätt lastbil. Dagen gick ut på att flytta åt kompisen och hans fru, och den fan flyttar in på tredje våningen utan hiss. Jag trodde jag skulle strypa karln. i slutändan gick det hela ganska bra och vi fick in alltihop och sedan åkte jag hem och duschade och gjorde mig vacker (hum?) för att efter detta vandra ner mot Cloetta Center, där jag fick uppleva Modos SM-Guld inför ögonen på 8500 snopna och besvikna människor, MODO-supportrar borträknade.

Efter matchen tog min flyttande vän med mig på en fest där han serverade vodka under kvällen, detta gick ju inget bra alls. Gjorde sällskap hemåt med en tjeckisk (!) tjej vi gick en promenad mitt i natten, hon tyckte jag behövde nyktra till innan jag la mig och hon hade rätt. Trots denna promenad hade jag ett helvete med att ta mig hem ändå och det gav ju hemska effekter imorse. Bakfyllan var enorm, men man mår som man förtjänar.

På eftermiddagen hade jag bestämt mig för att spela tennis med en kompis, vilket var jävligt skoj, men förbannat jobbigt på bakfyllan. Det ska vi göra om snart igen Peter. Jag hade faktiskt funderingar på att studera lite under dagen här men det sprack ju med min hälsa, undrar om jag är för gammal eller om det var dåligt groggvirke?

Mat är ju annars föremålet för dagens I-landsbekymmer, jag är jävligt hungrig men jag orkar inte laga mat för att jag är så hungrig. Detta trots att jag har mat hemma och skulle med andra ord kunna styra ihop något enkelt, men det får helt enkelt bli en hemkörningspizza till dörren trots att ekonomin inte anser att det är alltför lämpligt.

Snart börjar Hockey-VM det ska bli kul brukar alltid vara trevligt att varva sittningar på en varm balkong med lite trevliga hockeymatcher och kanske en liten öl. I vanliga fall brukar jag spy på hockey när det kommer fram till SM-final, vilket gör att man nästan inte ser matcherna och funderar på att lägga ner hockeyn, men då kommer VM som en räddare och man får lite inspiration till att träna men nu känner jag redan suget så det här kan bli en bra träningssommar.

Well until we meet again
On return seen, hi then!

Fredag

Fredag i Linköping är väl som fredagar i vilken by som helst, men inte riktigt idag, för jag har hämtat två biljetter till morgondagens ishockeymatch mellan Linköping och Modo. Min chef var snäll nog att fixa dem åt mig, antar att jag står i skuld till honom nu, det är inget bra att stå i skuld till chefen, men "what the hell" jag får se matchen. Hade hoppats kunna bjuda med en trevlig tjej men där fanns det förhinder så jag hann inte ens fråga, det är rätt typiskt för mig ändå, mannen med Sveriges sämsta tajming det är jag det, men å andra sidan ska ju någon ha den titeln också.

Undrar om jag kan bjuda med mig någon annan dit kanske? Borde finnas någon som vill se lite hockey antar jag, frågan är bara vem man ska bjuda? Det här är ett problem, jag har två biljetter varav den ena kommer att nyttjas av mig. Sen har jag ju väldigt många vänner, och eftersom min stora hobby i livet är ishockey finns det ett antal personer i min vänskapskrets som gillar hockey! Vem ska jag fråga? Hur väljer man ut detta? Någon av vännerna kanske blir sura? Man kanske ska bjuda någon totalt oväntad? Tänk om man ändå hade haft en hockeyintresserad sambo, då hade det bara varit att bjuda henne! Skulle någon polare blivit sur över detta hade jag kunnat sagt att regeringen beslutade detta och det bara var att nicka, le och säga ja älskling och sedan blivit kallad för toffel, men som vanligt är inte problemen så lätta!

Sen har jag tvättstugan en dag som denna, om ni bara visste hur mycket jag skulle ge för att slippa bry mig om att tvätta, städa, laga mat och diska! det är nödvändigheter visst, men ondsinta nädvändigheter.

Innan hockeyn imorgon ska jag hjälpa kompisen flytta, han har inget körkort så jag ska köra flyttbilen!! Nästa så jag skulle köpa en truckerkeps och flanellskjorta till imorgon så man ser ut som en trucker! sen är det bara ta med en countryskiva och digga till så har jag nog fått med de flesta fördomar om det också. (no offence ni som kör lastbil men jag älskar stereotyper).

Nej jag får nog fundera ett tag till på det där med biljetterna, kommer ni på något som kan hjälpa mig så säg till.

that's all for today folks, please pay your bill on your way out.

RSS 2.0