Aldrig nånsin komma ner

Så är det nog faktiskt, jag kommer aldrig nånsin komma ner till den nivå där jag viker mig för vad omvärlden tycker att jag SKA tycka. Förstår inte varför man inte kan får anse en sak utan att folk ska idiotförklara. Tolera min åsikt, jag tolererar eran liksom.

Annars går mina tankar just nu till Ida, du vet att jag tänker på dig tjejen. Finns ständigt till hands om du vill prata!

Senaste titel var "Here I go again". Till detta inkom två gissningar, en av dessa var tyvärr fel. Caroline lyckades inte följa upp sin debutseger utan vinsten går helt enkelt till TNE, som med detta seglar upp på 15 poäng i tabellen. Detta är nog vinstrycket mina vänner. Det gäller att ni försöker ge er på att gissa och hoppas nu på slutet om påsen-i-lådan skall bli er.

Grattis till TNE

Hoppas ni har en bra kväll!!


Here I go again

Det är ju så fruktansvärt tråkigt att ligga hemma och se på TV en hel jävla dag. Vaknade imorse och mådde inte bra vilket har föranlett detta stillasittande idag. Suck, fy och blä säger vi om detta. Skulle haft match ikväll, men den fick jag snällt lämna ifrån mig.


Igår var jag på massage, jag gick till Louise Massage i Norrköping! En bra massös som jag helt klart vill rekommendera er mina kära läsare! Hon har ett bra pris dessutom, så det är inget att tveka på! Säg till mig om ni vill ha numret så får ni det!


Förra titeln var As I die vilket är en låt signerad Paradise Lost. Detta hade två stycken av mina läsare lyckats lista ut. Caroline D som är en ny bekantskap inom Fredwurstgenren, som jag döpt detta projekt till, tillsammans med TNE var de som lyckades svara detta.


Lottning var alltså det som komma skulle och vilken lottning det blev. Jag bestämde mig helt enkelt för att mina koalabjörnar, Jens och Jenny, skulle få avgöra detta genom att leka arga leken med varandra. För er som inte vet det så ler inte koalabjörnar alldeles för mycket, vilket kom att försvåra det hela. Efter fem timmars buttra miner bestämde jag mig helt enkelt för att börja dra göteborgsvitsar för dem. Nu är ju inte göteborgshumorn den bästa som står att finna så först tre timmar senare lyckades jag få Jens att dra på smilbanden vilket alltså gav Jenny seger i arga leken. Detta medförde såklart att Caroline D vann sin första lottning i leken och kan känna stolt över att ha lite nybörjartur.

Caroline som förövrig bloggar själv på http://norrpan85.blogspot.com/ vinner alltså sin första poäng i tabellen Grattis till dig. Vill du också få lite ära och mycket liten berömmelse? Gissa då på vilken artist som gjort en låt med samma titel som detta inlägg. Gissar du rätt och har tur kan du mycket väl få komma att stå med här som vinnare av etappen!

Ha en bra dag nu
/F


As I die

Nu tror ni säkert att titeln är talande för mitt tillstånd, men icke min harhjärtade undersåtar. Skulle nästan vilja påstå att jag är mer levande än någonsin. Detta är nog till ert stora förtret, dels för att jag i mina nedåtperioder producerar så mycket mer i bloggen, dels för att jag vet att ni vill se mig, äran härskare, död för att ni på så sätt ska kunna ärva det som idag är mitt. Så skall icke mina tjänare, ni skall forsätta i min tjänst och tjäna mig tills den dagen jag på naturlig väg går vidare och blir balsamerad och placerad i mitt mausoleum.

Men varför har du denna Fredrik så förbannat jävla svårt (ursäkta språket) att skriva i sin blogg då? Dels arbetas det nuförtiden och dels blåses det en hel del i pipan också. Dessutom försöker jag träna så mycket som möjligt för att på så sätt bli en bättre "Zebra". Detta gör dock att det blir svårt att hinna skriva, men framförallt finns inte inspirationen att skriva. Då jag anser att kvalitet är bättre än kvantitet ser jag det som bäst att ge fan i att skriva (ber återigen om ursäkt för språket) om jag inte skriver något som håller.

Mitt privatliv, om man nu har något privatliv när man skriver om det i en blogg, ser ut som vanligt. Det finns lika många flickvänner i mitt liv som det finns miljoner på mitt bankkonto. Med andra noll stycken för er som behövde hjälp på traven. Borde väl protestera och klaga mot detta faktum, men inte blir det bättre av det. Därför finns det ju inte mycket mer att skriva om detta ämne, eller hur?

Har lyckats med bedriften att säga nej för en gångs skull, har fått frågan om att ta över ett ansvarområde inom hockey. Kände dock att jag vill fokusera på mitt eget ett tag framöver och inte behöva fokusera på en massa annat. Har haft alldeles för många järn i elden under hösten och kände att det var dags att säga ifrån någonstans, vilket jag också gjorde.

Vet inte vad mer som borde skrivas här, ni som läser kan ju faktiskt ställa frågor till mig eller be mig reda ut aktuella och iaktuella händelser. Detta skulle kanske ge lite fler inlägg såhär på slutet av året, för det är ju trots allt så att en Bag-in-Box står på spel. Det är inte bara en bag-in-box utan den innehåller dessutom den mycket smakliga drycken vin. Förutom en bit kartong innehållandes en vinfylld påse, ingår ju givetvis äran och möjligheten att dela med sig av vinet till mig. Bara det sistnämnda borde vara skäl nog att vilja vinna denna tävling.

På tal om tävlingen kan jag påminna er som glömt bort och er som inte vet något, om tävlingen alltså, vad det handlar om. Sedan början på året har jag använt låttitlar som titlar på mina blogginlägg, läsarna har sedan kunnat gissa på vilken artist som ligger bakom titeln. Den som gissar rätt får en poäng i tabellen och kommer ett steg närmare titeln som mästare. Reglerna för tävlingen finns att läsa HÄR.


Förra titeln som släpptes för mycket länge sedan var balladen om all kärleks lön som är en låt av allas vår Cornelis Wreeswijk. Detta hade hela tre stycken gissat rätt på, vilket givetvis ledde till en rafflande lottning som vanns utav, trumvirvel, TNE. Denna gigant bland titeltävlande, som oftast har en utläggning om artisten i fråga som i sig är lärorik och läsvärd. TNE seglar med detta upp på 14 poäng i tabellen och gör ett litet ryck, är detta segerrycket månne? Detta får givetvis framtiden utvisa, men om du vill sabotera TNE:s chanser till totalvinst är det dags att börja gissa på vilken artist som gjort låten med samma titel som detta blogginlägg.

Nu ska jag fortsätta polera insidan av mina oljecisterner med topz.
Hej på er så länge
/F


RSS 2.0