Det där med texter och vad det kan åstadkomma är förundrande

Som bara EN av alla läsare påtalat har jag inte skrivit på länge, men det borde vara fler som reagerar! Har inte funnit någon motivation till att skriva på sistone och det är självklart obra, men sånt händer. Det där med att folk kommenterar är ju kul givetvis så det kan ni ju fortsätta med, men de där som inte verkar ha läst utan bara skriver fin blogg och sedan inget mer, varför gör man så? Favoriten är annars de som på engelska berömmer för en underbar hemsida, vad fan är det för nåt? Nej då jag är inte bitter, men jag ska försöka blogga oftare, det börjar bli dags för mig och TNE att skapa mer historierevisionism. Eller hur "Nisse"? För övrigt anser jag att TNE bör sättas i kätting och tvingas att iförd enbart pälsmössa och fotbollstrumpor sjunga "jag ser det snöar" på prinsessans bröllop. /F

Vy från våning 7

Från ett fönster på sjunde våningen blickar vi ut mot en silhuett så vacker, så förförisk, så underbar. Längst nere vid byggnadens fot slingrar sig en flod fram, en flod som skiljer norr från syd, en flod som förmodligen är den vackraste i världen. På andra sidan floden tornar katedralen upp sig bland de omkringliggande husen likt en tall bland enbuskar. Allt är så bildskönt, trots att regnet hänger i molnen och väntar på att släppa.

Inte konstigt om det sticker lite i ögonen ibland.

Läser om Wanja Lundby-Wedin som byter lägenhet efter fem år, vilket som företeelse i sig inte är något att orda om. Skvallertidningen Aftonbladets nätupplaga har däremot en artikeln om detta och vill få det till en story om översittarfasoner. Tydligen har det bytts lägenheter mellan tre personer, något som tydligen sticker i ögonen på folk. Det ska tydligen också vara vänner emellan och via de kontakter som skapats genom personernas arbeten. Skulle då detta vara något onormalt? Nej är svaret, byte av varor och tjänster har alltid funnits och kommer alltid finnas. Att skaffa en lägenhet via kontakter är väl en suverän lösning och då spelar det ingen roll vilken roll man har i samhället eller? Problemet med Sverige och svenskar är våran enorma avundsjuka, så fort någon får det bättre måste man klaga och protestera. De som sitter på en bestämmande roll ska dessutom agera som änglar, medan vi vanliga dödliga minsann ska ha rätten att kohandla lite hit och dit. Jag tycker det är bra för Lundby-Wedin att hon kan byta lägenheter med bekanta och jag skulle också använda kontakter om jag var ute efter en lägenhet, det skulle alla göra.

Att hon sedan fixade en lägenhet åt sin son är väl fullt normalt beteende? Jag förstår inte grejen med protesterna.


Media

Borde man inte vara av åsikten att en synpunkt av detta slag är av ondo?

Nej titeln har ingen betydelse utan är mera en förvirring av av era svaga sinnen, ty det är de svagaste sinnen på denna jord som jag ämnar att förvirra. Jag sitter i soffan, det är onsdag, jag har kläder på kroppen och skriver just i detta nu en helt meningslös mening.

Ska iväg och ta en bit mat och lite öl kvällen till ära, det är ju trots allt onsdag på schemat. Matchstart 16.00 en onsdag är inte fullt normalt dock.

Tror dessutom att jag lyckats förstöra något igen.

För övrigt anser jag att TNE bör vara nominerad som testdocka för nukleära vapen.

RSS 2.0