Ännu en helg till ända.

Sitter med den positiva känslan av att det snart är måndag och att jag då får ge mig av till arbetet igen. Ska bli så skoj när klockan ringer imorgon, eller inte. Som tur är har jag ett bra jobb som underlättar uppstigningen. Helgen har varit fullspäckad, tvättstugan i fredags! Jippie vad skoj det är att tvätta. Lördagen rivstartade med en fotbollsmatch där vi mötte Svärtinge! Tyvärr fick vi bara med oss 1 poäng efter ett 3-3-resultat, min egen insats var väl okej men inte mer. Efter matchen fick jag mat hos min mor och sedan for vi upp och hälsade på min lilla morfar som fyller 85 år imorgon. Trevligt tillställning och fick träffa lite släktingar och äta god mat. Innan jag for upp råkade jag hamna inne på en affär och handla lite kläder.

Idag har jag varit i Motala och blåst lite pipa. Gick väl hyfsat bra för mig, men ingen toppinsats där heller. Helgen kan väl kallas för medioker helt enkelt. På vägen hem stannade jag hos en vän och hälsade på. Förlåt att jag väckte dig, men jag tror du mår bra av lite sällskap just nu.

Nu är det TV och sedan sängen.
/F

Så var det återigen söndag.

Detta fenomen är ganska udda egentligen, veckan börjar med måndag sedan är det ett sammelsurium av sömn, arbete och mat innan det helt plötsligt är söndag igen. Hur ska man hinna med något när det är på detta viset? Det är dagens stora väsentliga fråga, men den bordlägger vi igen enligt min åsikt. Jag sitter och tittar lite på Rosa pantern och inväntar dagens match. Ryda hämtar upp mig runt 13 för avfärd mot BT-arena och ännu en juniorfight, men nu är det dags att slappa vidare i väntan på avfärd!!

/F

Konsten att inte få till en text

Eftersom allas vår TNE har tjatat på mig ett tag nu om att denna blogg borde uppdateras fick jag helt enkelt sätta mig ner och skriva lite. Det är över en månad sedan jag skrev och gissa om det har hänt grejor i mitt liv. Jag har flyttat till en ny stad, bara det är omvälvande nog just nu. Sedan en dryg halvmånad är jag nu Norrköpingsbo vilket är en ny värld för mig. Jag har väldigt nära till mitt jobb nu och kan promenera dit på under 10 minuter.

Har idag kommit hem från en konferensresa som gick till Södertuna slott där vi diskuterade framtid för företaget. Måste slå ett slag för denna anläggning som hade bra standard på rummen och grymt bra mat.

Ska snart gå och lägga mig varför detta inlägg blev kort, men jag ska försöka skriva lite oftare.

/F

RSS 2.0