Ingenting någonsin

Jag kommer aldrig att få någonting någonsin, antar att ovanstående titel säger detta. Vet du vilken artist eller grupp som har släppt låten skriv det i ett meddelande.

Tycker det är dåligt av er nio (9) som läser min blogg frekvent att inte ens försöka gissa på en artist, skärpning!!
Sen måste ni ju lura era vänner att läsa så min statistik skjuter i höjden!

Sedan senast, har jag hunnit med att arbeta och känna på motgångar i arbetet. Fick dessutom svar på en fråga jag ställt mig på sistone. Hade väl i min enfald hoppats på ett annat svar, men det här var väl det realistiska.
Inte alltid kul, men jag är inte bitter. Det kom inte från ingenstans iallafall. Jag respekterar detta till fullo.
Det som inte dödar oss, det stärker oss.

Igår kväll spelade jag rinkbandy i Finspång. Det gick bra, vi vann med 5-3 mot ett lag som inte hängde med oss riktigt och spelade lite fult. Deras "Coach" verkade tro att det var elitserien eller något liknande, han klagade på varje domslut som gick emot. Dessutom med Närke-dialekt vilket gjorde det hela lite roligare, det är inte för inte det kallas "Gnäll-bältet". Jag spelade som back, gjorde en rätt okej insats. Tappade dock markering vid ett av deras mål, men vore man prickfri skulle man kanske inte syssla med korp-idrott.

Idag har jag hängt med min morsa och syrra i Norrköping, mamma betalade och syskonen shoppade. Min mamma är väldigt snäll. Sen köpte jag en jacka också, med det betalade jag för själv 400 spänn halva priset det var en schysst deal.

Och nu sitter jag och kollar på TV. TV-utbudet på fredagskvällar är ju sorgligt, snudd på att man får självmordstankar av det hela. Men som jag och Pernilla kom fram till så måste det vara en komplott från TV-bolagens sida. Tillsammans med svenska staten så har de planerat att ingen ska vilja se på TV efter 21 på fredagar och istället ägna sig åt att göra barn, vilket i längde ger ökad befolkningsmängd. Där kan vi snacka om en story att sälja till Kvällspressen!

Vad tror ni, är det en komplott från statens och TV-bolagens sida?

Nu ska jag njuta av lite Cola och chips tror jag.

Jag skrev lite igår. Terror vad säger du om detta?

"The Wallpaper is flaking, your face run away. All that you've fought for is gone down the drain.
Your cooking is tasteless, your heart burst in tears. The beer that you cherisch is lukewarm och stale.
Your car is broken and the tyres are flat, your bicycle's stolen as if someone would care about that.
Your clothes is torned to pieces, your mind is getting weak.
And all that you care for, flew down the stairs."


För övrigt anser jag att jag borde vara rockstjärna!
Puss på er mina fans!!
/Freddie

Clash with reality

Dagens titel visar på vad jag gjort idag, nämligen kolliderat med verkligheten. Det var trevligt, vikarierade lite på min praktik-skola. Hade SO med en nia, trevligt som fasen. Alltid kul att få kolla till hur det är i verkligheten

Inte fullt lika trevligt var det när jag kom hem och följde en länk som Ida skickade över! det var ett  vuxenpoängstest idag och jag borde vara 30,6 år gammal enligt sveriges vuxenpoängsstyrelse, detta efter att ha utfört detta test. testa du med på http://www.vuxenpoang.com/

Oroväckande att ingen vill försöka svara på mina låttitlar, kanske borde införa något pris till den som gissar rätt, eller en tabell där slutsegraren får en dejt med mig! Eller det kanske ska vara bestraffning till den som kommer sist istället? Jag vet inte något får det bli iallafall. Jag behöver hitta inspiration till min deckare och pengar till en ny gitarr! vem kan fixa den!

Imorgon ska jag också vikariera lite, alltid kul att tjäna lite dollars sådär. Kvällen har gått åt till en skoluppgift. Dessutom har jag livat upp Fridas liv lite, hon gick runt och städade på gymet där hon jobbar! hehe kul syssla klockan 22 en tisdag kväll!

För övrigt känns studierna hopplösa just nu, men det släpper väl närmare jul antar jag! Men nu kan jag få jobba lite extra innan jul. Det är bra, lite mera pengar, mycket mer erfarenhet.

nej sängen kallar mig just nu!
Hej då mina fans.

Grejen med min blogg är att varje blogginlängg har en låttitel som titel. Det gäller alltså att gissa vilken grupp eller artist som har skrivit låten, pluspoäng ges om man kan berätta vilken skiva låten är med på.

Worth dying for

I don't know if that's the case, but if it is then i'll go all the way for it to happen!

Gratulerar Linda, som inte har någon blogg att länka till, hon gissade rätt på senaste gåtan. Tyckte dessutom att det var alldeles för lätt! Try this one!!

Sedan senast har jag inte gjort alldeles för mycket! Föreläsning klockan 8 imorse, föreläsaren var inte glad åt att det var så några på plats och vi fick en halvtimmes genomgång om hur man borde studera när man läser på universitetet.


sen efter det skulle jag göra hemtenta, men jag fixar inte det just nu. Orkar inte helt enkelt så jag tog en sväng på Ica maxi och handla, sen kom Pernilla och snik-käkade hos mig. Efter det gick jag åt och promenerade med Kolbäck och hans dotter, kvällen avslutades med ett besök hos Anna som fick kolla mitt ben, där jag fick pucken igår! Det var nog ingen fara utan bara ett muskelfäste som fått sig en smäll.

Nu sitter jag här igen och glor på bloggen och inser att jag borde sova!
imorgon ska jag leka lärare igen, måste göra klart två uppgifter också! Undrar om strutsmodellen fungerar?
Jag har inte lyckats fixa den där guran ännu, men snart!!

nej sängen ropar mitt namn!
godnatt kära supporters!!


Man out of time

Måste börja med att ursäkta mig för att jag inte har bloggat på ett tag nu, men jag hade en omtenta som gav upphov till ångest och jag fick helt enkelt lägga bloggen åtsidan ett par dagar! Jag hoppas att ni som troget läser denna blogg kan ursäkta mig för det?

Senast jag skrev hade jag en titel från Ramones, något som Ida, http://www.nightlife.se/FruMira, var den förste att lämna rätt svar på! Grattis till Ida.
Denna bloggs låttitel är en av mina favoritlåtar faktiskt! den borde ni lyssna lite på, det finns ett par schyssta rader i den texten som jag ibland tycker passar på mig!


Sedan förra söndagen när jag skrev mitt senaste inlägg här på bloggen har jag suttit djupt försjunken i att studera inför min lille omtenta som jag skrev igår (lördag), Jag tror det gick bra på tentan och hoppas att jag kan rinna igenom denna gången. Kände mig helt värdelös i fredags kväll och trodde verkligen inte att jag skulle klara tentan alls, sen när jag kommer upp och får tentan framför mig så har jag total blackout när jag ser första frågan. Då kände Fredrik att "Det här kommer gå käpprätt åt helvete", men sedan fick jag åter tankeförmågan och lyckades till slut att svara även på fråga nummer ett. Kan inte säga att jag kunde alla frågor men jag svarade på alla utom en, något hjärnsläpp måste man ju få ha, dock så chansade jag mer eller mindre på några frågor också.

Idag ska jag åka till Västervik och döma ishockey, med Andy och Lill-Raggarn det brukar bli grymma resor med många skratt. Avresa sker 14.00 så nu är det dags att börja den mentala uppladdningen.

Den kommande veckan är sjukt späckad, ska in med en hemtenta på tisdag, ett arbete skall in på onsdag och ett arbete skall in på torsdag! Dessutom ska jag vikariera tisdag och onsdag, men det är skönt att leva under press det är då man får bekänna färg. Sova kan man göra i graven! Så om det inte kommer något blogginlägg i veckan så vet ni varför och kan ha förståelse för det!

Igår efter tentan var jag på Ikea och kollade på en bokhylla, min nuvarande börjar bli för liten, hittade en Billy som passade mina behov alldeles perfekt! Problemet var ju att få hem den där jävla bokhyllan, min bil är en Clio vilken inte rymmer ett paket på 2 meter. Jag tänkte då att "jag ringer morsan och säger att hon ska komma och hälsa på och hjälpa mig köra hem den NÅGON DAG". Detta slutade med att morsan och farsan som ändå var ute på lördags-turné tog omvägen över Linköping och hjälpte mig att köra hem bokhyllan, dessutom betalade de för den! Mina Föräldrar är nog bland de bästa man kan ha, de ställer upp hela tiden!

På tal om inköp är jag sugen på att köpa en ny gitarr, min gamla börjar bli dålig och jag är sugen på något nytt liksom. Hittade en schysst gura på Jam, men jag har inte pengar att köpa den kontant. Dock så finns möjligheter till avbetalning, något som jag måste kolla upp. Sen jävlar ska jag bli stjärna och turnera runt världen. Sedan vill jag ha en diskmaskin också, en mekanisk diskmaskin menar jag då, men den ska jag spara ihop lite domarpengar till. Det borde gå rätt fort, jag har ett par matcher den närmaste tiden så lite stålar borde jag få ihop!

Hoppsan det här blev ett långt inlägg, hoppas ni inte somnade!
Jag ska nog fixa till lite käk nu innan det är dags att göra sig vacker och packa trunken för avfärden.

Ha det så bra kära supportrar, så hörs vi närmare jul
Over and Out


I wanna be your boyfriend

Dagens låttitel kännetecknar lite hur jag känner just nu! Frågan är om det någonsin kan bli så, jag får helt enkelt hoppas! Ni ska få en ledtråd, det är en amerikansk grupp!

Rätt gissning på förra inläggets låt ingen! Ida http://www.nightlife.se/FruMira däremot fuskade in sig lite, du får en kram för din insats.

Sedan sist har jag varit slö och trött, men jag har pluggat lite iallafall. Läser in en omtenta, kommunalpolitik och svensk politik blandat med ideologier och politisk historia! Någon som är sugen på att ta över?

I fredags var jag Valdemarsvik och flöjtade, svår match att komma in i. Jag fick inte det där riktiga flytet. Lagen var hursomhelst nöjda efteråt och det är väl det viktigaste!

Har haft låttiteln "Jag är en idiot" som personligt meddelande på MSN, många som frågar varför jag är en idiot! lite rolig koppling faktiskt. Dock är det sant att jag är en idiot, men det hör inte hit. Ikväll ska jag flöjta division 2 det ska bli skojigt! nu ska jag fixa lite lunch och sedan ska jag gå ut och promenera och samla tankar!

Vi lär höras snart igen!

Hittade den här snutten på Youtube, kolla idioten som hoppar in motståndarnas bås!!
Tack för idag, slut för idag!

Dead men tell no tales.

Första vinnaren av min lilla låttävling blev Alex http://aleqz.blogg.se/ som tog rätt svar, det var alltså Red Hot Chili Peppers som skrivit låten, Alex lyckades dessutom få in albumet som var By the way.


Ni övriga som gissade rätt är välkomna att försöka idag igen. Tack för alla kommentarer.
Saara, ledsen men du var inte riktigt rätt ute, men jag tycker du är cool för det!


Ny titel idag, bara att gissa på. Stort tack till Ida som hjälpte mig i valet av titel. Tyvär får du ju inte vara med och tävla eftersom du vet vilken artist det är!

Idag har jag varit på föreläsning, med början klockan 8 imorse! Någon jävel borde förbjuda schemaläggning av så tidiga föreläsningar. Det borde vara inskrivet i universitetets stadgar eller något sånt. Jag vet, det är ett I-landsproblem, sen kanske det inte är läge att gnälla över tidiga mornar när man pluggar till lärare?

Jag borde plugga ikväll, men jag är fruktansvärt trött så jag skippar det och pluggar en heldag imorgon istället. Ska ta det lugnt ikväll, kanske besöka en vän hemmavid och se hur hon mår. Idag ringde "min" skola också, jag får vikariera litegrann på fredag det blir skoj. Jag har lovat att sätta mig och fika med en elev för att chocka dennes polare vi var på samma bröllop senast så vi är bundisar! Och så ska jag trakassera min mentor lite som vanligt!! Det är standard.

Jag kan dessutom avslöja att jag ligger i startgroparna för att dra igång min blogg-deckare Marcuseev  inom en snar framtid. Jag ska bara fixa lite inspiration och lite storys att använda sedan ska han få ge sig ut på äventyr i den studentikosa världen.

Nu ropar spisen mitt namn!
Se ya later fans


I could die for you

Jag tyckte det var dags att återgå till den gamla leken med en låttitel som rubrik! Det gäller alltså att gissa vilken grupp eller artist som har skrivit låten, pluspoäng ges om man kan berätta vilken skiva låten är med på.

Titeln för dagen stämmer nog tyvärr. Jag är så dum att jag förmodligen skulle kunna dö för en viss person, men det får jag inte för då kan hon inte bli min.

Idag har jag grupparbetat, det är inte en rolig uppgift alla gånger i livet, men vad fan snart är det slut på kursen och jag kan få en ny grupp!

annars har jag handlat lite, och pratat i telefonen väldigt länge med en trevlig människa!

nu ska jag slänga mig i säng skolan börjar 8 imorgon *suck*

kram alla fans

Ytterliggare en helg är förbi

Så var den här helgen till ända, mer eller mindre iallafall, den har varit helt okej. Jag saknade en viss person som jag inte har  fått träffa på alldeles för länge nu dock! Hoppas jag får träffa dig i veckan! Vore trevligt att få umgås med dig!

Jag åkte hem till mina föräldrar i fredags och bytte däck på bilen och stannade kvar där över helgen. I lördags tränade jag hockey på morgonen och sedan var jag på bröllop, Henka och Therese gifte sig, det var riktigt trevligt! Blev lite fest sedan som vi avslutade med en bärs hemma hos Micke innan jag for till pojkrummet och sov!

Idag var jag på barnkalas, min kusins unge fyller 5 år imorgon, måndag 12/11, så jag var där och sa hej och mumsade tårta. Sedan for jag och kollade lite hockey innan jag hamnade här framför dumburken!

nu ska jag fortsätta med det och sedan sova!

godnatt alla fans!

Problemet med att jogga är att när man inser att man inte är i form för det, har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka

Fyndigt citat det där, snodde det av Nisse! Det ligger någonting i det hela liksom! Själv är jag fortfarande lite trött efter magproblemen. Själva bekymret med magen är borta men energin i kroppen är helt borta! Skitsamma, Hur om helst är jag jävligt trött.

Pratade dock med en av världens underbaraste människor förut, alltid lika glädjande när tillfället ges! Dagen skall spenderas med lite läsning! Måste börja titta i kurslitteraturen på allvar, trots att jag är trött.

Någon borde komma och byta till vinterdäck på min bil! Eller åtminstone få hit mina vinterdäck så jag kan byta, får be farsan fixa det!!

nu ska jag försöka vakna till!!

Inspirationsbrist

Figge klagar på att jag aldrig skriver något så nu är det väl dags! Jag måste börja med att ursäkta mig för att jag har skrivit alltför lite på sistone, har inte haft den rätta inspirationen till att skriva. Idag har jag varit hemma vaknade inatt med en krånglande mage så dagen har varit sovandes till stor del! Hoppas kunna ta mig upp till skolan imorgon!

helgen var en aning betungande sådär! Dömde Fredag lördag och söndag, fredagen bestod av tre matcher om totalt sex perioder gånger 20 minuter. Vilket ledde till att mina ben var precis tvärslut i söndags!  Dock så hann jag med en lite fest på lördagen, synd att man inte kunde fyllna till ordentligt, med tanke på matchen!

Figger tycker att jag är mesig som bara skriver när jag har inspiration, han själv skriver varje dag oavsett inspiration och han hävdar att folk läser det! Ni kan kolla in hans blogg här -> http://mrfigge.blogg.se 

På lördag ska jag på bröllop, inte mitt eget du kan andas ut Saara, två vänner som gifter sig med varandra! Det ska bli skoj! När vi ändå talar kärlek, varför träffar man alltid på omöjlig kärlek! det måste vara mitt öde i livet! Antar att det bara är att bita ihop!

Nu har jag skrivit lite iallafall!
ha en bra afton

RSS 2.0