Lunacy booth

Dagens titel spelar på det vansinniga i världen, då frågar ni er vad det är som är så vansinnigt? Svaret är att det är fullkomlig idioti att en såpass snygg, intelligent och trevlig man som jag saknar rikedomar, kändisskap och ära. Detta ska protesteras mot vid en demonstration på stora torget imorgon klockan 06.00 ni som känner er manade är välkomna.

För att återgå till verkligheten kan jag berätta att sedan senaste inlägget har jag städat, dömt hockey, sett på fotboll, blivit full och gått på Herrgår'n. Städningen är ju måttligt intressant och jag besparar er därför vidare detaljer om denna. Hockeymatchen jag dömde var rätt skoj faktiskt. De första 15 minuterna var nog bland de bästa jag har varit med om i år, sedan tröttnade de kanske och återgick till vanligheter. Vi fick dessutom tillkalla ambulans då en spelare i ena laget ramlat och åkte med huvudet före in i sargen. Han klagade över smärtor i rygg och ben varför vi fann det bäst att ringa efter ambulans. Hoppas att han återhämtar sig snabbt, det var skönt ändå att det var en olyckshändelse och inte en ojustehet som föranledde skadan.

Efter matchen for jag hem, och Buttis och Figge dök ner för att åskåda lite fotboll. Vi började med Liverpool - Middlesbrough följt av Newcastle - Manchester U. Ett Manchester som har en förmåga att göra mängder av mål på just Newcastle. Dessutom såg jag bilder på tacklingen som skadade Eduardo i Arsenal, en tackling som jag hoppas renderar i en lång avstängning. Spelar i mina ögon ingen roll att kille som tacklade är en snäll kille i vanliga fall, tacklingen är ett överfall med benbrott som följd och ska bestraffas hårt! Det är dock inte min sak att bestraffa utan jag nöjer mig med att tycka istället. Under tiden detta hände drack vi öl, käkade pizza och tråkade Figge för att han drack cider. Buttis och jag for efter detta upp till flamman-området och festade lite innan vi hamnade på HG och ägde stället.

Totalt hade fyra stycken lämnat rätt svar på gårdagens titel, ett rätt svar som var Babyshambles. Lottningsproceduren blev lite speciell denna dag, vilket beskrivs utförligare nedanför. PB&J vann lottningen mellan de fyra som lämnat det rätta svaret, grattis till henne. Tyvärr är hon lite feg och vågar inte skriva blogg som jag kan länka till. Med denna etappvinst kliver PB&J upp på 3 poäng i tabellen och delad andraplats. Tabellen finns att bevittna längst ner i dagens inlägg.

Lottningsproceduren gick till såhär: För ett par veckor sedan kom jag i kontakt med en arab i Rågsved som erbjöd mig ett lager av gummiankor, med olika färger och numreringar. Detta var ett kap tyckte jag, allra helst eftersom han inte ville ha mer än ett par elefant-betar som betalning för detta lager. Jag tog med mig Jorma och Ronny och for iväg till en närliggande djurpark utrustade med bågfil för att kunna stjäla dessa betar. Vi fick klippa upp staket, dyrka lås och söva väktare med kloroform för att lyckas, men vi lyckades! Väl hemma efter bytet mot gummiankorna kände vi oss lite wild-and-crazy så vi kastade i fyra stycken ankor i Stångån uppe vid tannefors slussar och pös ner mot beachen vid scandic-hilton för att invänta våra små djur. Först i mål kom anka nummer fyra, vilket då gör att bidrag nummer fyra som var PB&J vinner dagens övning. Har ni tips på andra sätt att utföra lottningar så är ni välkomna att föreslå detta för mig.

Som tidigare utlovats följer här nedanför tabelltoppen, med länkar till de som har bloggar.

Tabelltoppen
1Terror4http://www.ladykiller.blogg.se/
2Mentorn3 
2Anton3 
2Carro3http://nilorac.blogspot.com/
2Ida C3http://mira83.blogg.se/
2PB&J3 

Nu ska jag återgå till att spana på skidstafetten innan avfärd mot Finspång för beskådning av Ishockey.
Puss i ljumsken på er alla supportrar
/Freddie

Fuck forever

Lång tid mellan inläggen, blir aldrig att man får tid till detta eller ska väl snarare säga tar sig tid. Sitter i soffan och glor lite slött på dumburken, väntar på att kompisen ska komma och hämta upp sin katt. Funderar på vad resten av dagen ska innehålla. Blir troligen ett varv med dammsugaren och lite diskande, skittråkigt men nödvändigt. Sedan senast har jag inte gjort så jävla mycket mer än att plugga. Börjar få fason på det hela nu vilket är skönt. Äntligen fått koll på alla uppgifter och fått dem inlämnade.

Jag har fått in tre olika svar på förra titeln och ingen gissade på den artist jag tänkte på! Min tanke var faktiskt låten Trash med gruppen Suede från gruppens skiva Coming up. Tack dock till er som gissade, ni får ett omnämnande för er tapperhet och ert mod att våga gissa. De modiga tre var Anton, Carro och Martina tack för att ni håller tävlingen vid liv. Dagens titel är lite snuskig nästintill, så alla ni pryda människor som ännu inte är bortskrämda härifrån ombeds ta det med en nypa salt och sluta läsa.

I helgen tänkte jag bli lite på lyset faktiskt, ska nog besöka HG tror jag, om nu mina små studentpolare vill göra mig sällskap dit. Dagen börjar dock med lite match på förmiddagen, sedan blir det Newcastle - Man USA på kvällen. Mitt älskade Gunners spelar tidiga matchen så den missar jag tyvärr.

Nej nu ska jag återgå till att inte göra något av värde
tack för läsningen
/Fredrik

Trash

Så skulle man kunna säga att dagen har varit, men det vore inte riktigt hela sanningen dock. Jag var uppe på campus tidigt och läste  lite innan föreläsningen. Föreläsningen i sig var väl ingen kioskvältare dock, synd för det är ett intressant ämne. Sedan grupparbetade vi, jag skrev och var effektiv Antonina och Stalin satt och käbblade som ett gift par och Emeli och jag såg till att det arbetades. Efter detta for jag hem och slöade lite innan jag fixade mat och nu är det hockeykväll med Arne och Ankan. Igår gick jag nästan en hel mil ihop med Kolbäck och hans dotter, dottern gick ju inget då hon fortfarande ligger i barnvagn och är söt mest. Sedan bjöd Kolbäck och hans sambo på mat innan jag tog mig hemåt.

Gårdagens titel var mycket riktigt en låt av Hello Saferide något som fyra stycken supportrar hade kunskap om. Sedan har vi kommit till årets största regelmässiga diskussion. Det var PB&J som i samma kommentar gissade på både Hello Saferide och Säkert!. Dessa båda artister är ju samma person, men olika artister. Jag har enhälligt i min regelkommitté bestämt att det är otillåtet att gissa på två artister i samma kommentar.

Vinnar igår blev efter gastkramande lottning Ida C (http://mira83.blogg.se) som därmed klev upp på en delad andraplats med tre poäng. Nästa inlägg ska förhoppningsvis innehålla en tabell.

Välkomna att gissa på dagens titel. Själv ska jag fortsätta spana på ishockeyn DIF-SSK ställningen efter två perioder är 1-0 till mitt älskade Djurgår'n. Sen var det visst Liverpool - Inter också! trevligt med en idrottsafton i soffan!

Puss på er mina supportrar
/Fredrik

I don't sleep well

Skulle man kanske kunna säga, inte för att det är en bra ursäkt till bristen på blogginlägg på sistone. Däremot är det ett resultat, ni som läser lägger en press på mig så att jag när jag inte skriver på ett tag mår dåligt och känner att jag sviker er som vill läsa den dynga jag sprider. När vi ändå är inne på ämnet press kan det vara dags att ta upp vinnaren i förra inläggets vinnare som blev min åldriga vän PB&J som med denna etappseger klev upp på 2 poäng i tabellen och en femteplats som hon delar med sex stycken andra deltagare. På tal om sex så har jag fått sex, gissningar till förra inlägget vill säga innan mina äldre och frustrerade läsare börjar tänka på annat.

Sedan sist har jag skött mina studier, suttit och pluggat som en galning och skrivit en omtenta. Jag tror tentan gick bra och jag hoppas det i alla fall. Vore skönt att bli av med lite rester så jag kan klampa vidare. Efter tentan i lördags förmiddag for jag till Norrköping och kollade på kent som höll konsert i Himmelstalundshallen. Det var väl en konsert som var sådär får jag säga. kent är alltid kent, men det blev lite för många låtar de borde skalat av lite och hållt en högre nivå rakt igenom. Hur som helst var det klart värt pengarna i alla fall.

Denna veckan ska vi grupparbeta litegrann, vi får väl se hur det går. Hoppas kunna sprida lite mer bloggning till er under veckan, kanske även få loss Marcuseevs nästkommande äventyr. Nu ska jag ut och vårvärmen och promenera med Kolbäck.

Ha det bra fansen
/Fredrik


Star me kitten

Så är fallet faktiskt, jag är en stjärna och jag tar hand om min kompis kattunge en vecka, eller ja kattunge den är lite större än så, men ändå liksom. Okej jag har inte skrivit sedan i söndags, so shoot me, men jag har inte funnit motivation till det. Kan dock glädja er som gillar deckarhistorier att jag fick ett ryck och skrev på ett nytt kapitel i Marcuseev under hemresan i måndags kväll. Tanken är att jag ska kunna publicera detta kapitel under näst-kommande vecka.

Sedan söndagens blogginlägg har jag pluggat lite i måndags, följt av ett möte. Efter mötet satte mig på en buss och for hemåt i natten, bytte till tåg i Norrköping. Kände mig som en proffsskribent på tåget när jag slängde upp laptopen och skrev Marcuseev under resan. Fick även förmånen att lyssna till ett gäng fjortisar som diskuterade en hel drös med meningslösheter, ett gott skratt ledde det till dock. Tänk om man skulle blir proffsskribent, ni som läser mig, tror ni jag skulle klara mig? Svara ärligt nu!

När jag kom hem såg jag på fotboll med Tuck och vår lilla båtflykting. Det visades för dagen (aftonen) Arsenal mot Blackburn en match som Arsenal vann. Sedan sov jag litegrann, tisdagen bedrevs med dubbla föreläsningar. En av dessa var statsvetenskap, vilket kan bli spännande. Den andra var didaktik, vilket inte är fullt lika spännande. Idag har jag hämtat ut min, rättade, hemtenta i nationalekonomi, vilket föranledde lite nervositet. Denna nervositet var dock ogrundat då jag hade klarat den med marginal. Sedan satt jag hemma och skrotade, pluggade lite och sen kom Tuck och Sara med katten. Nu sitter jag och laddar mentalt för den tunga uppgiften matlagning som är aktuell.

Sista titeln, Stay away, kom från gruppen Nirvana och fanns med på gruppens album Nevermind som nådde butikerna 24 september 1991. Detta album, som var gruppens andra, räknas som genombrottsskivan för Nirvana. Detta visste både Frida och Carro som enda deltagare denna gång! Eller om det visste allt det där vet jag inte, de har i alla fall gissat rätt på gruppens namn som tävlingen går ut på. En mycket trevlig lottning genomfördes med hjälp av grannens sjungande nymfparakiter som fick tävla tre varv runt kvarteret. Denna gastkramande flygtävling gick dock åt skogen eftersom Kurt på hörnet övade prickskytte just denna dag och sköt ner båda pippifåglarna från himlen. Efter sedvanlig begravning och sorgestund lottade jag således på det gamla vanliga sättet och fick därigenom fram att Carro avgick med segern denna dag. Med denna seger seglar Carro upp på den delade andraplatsen med totalt tre poäng.

Vilken artist är ansvarig för at ha gjort låten med samma titel som mitt blogginlägg? Svara i en kommentar och vinn ett fint pris. Det börjar blir lite spännande, Terrors lilla ryck där i början börjar hämtas upp av den efterföljande klungan. Hur ska detta spektakel sluta? Följ denna fullständigt charmanta lilla blogg så får du ju se!

Nu hör jag ett läte, det är spisen som ropar mitt namn!
Ha de bra mina vänner, och självklart ni andra också
/Fredrik


Stay away!

Det är faktiskt precis vad jag ska göra! Kom på att jag ska vara på möte i Finspång imorgon kväll med min förening. Då känns det korkat att åka buss hem till Linköping idag för att sedan åka tillbaka till Finspång imorgon och hem samma kväll igen, nej Freddie-boy stannar kvar och snikäter lite. Ibland får man betala ett högt pris för att vara styrelseproffs, eller proffs och proffs, engagerad i alla fall.


Sedan igår har det egentligen inte hänt någonting varför detta blogginlägg borde blir kortfattat. Som tur är råkar jag som bekant vara duktig på en enda sak här i världen, nämligen att förmedla absolut ingenting med många ord. Födelsedag, som ju var titeln på gårdagens inlägg, är mycket riktigt en låt signerad Per Gessle. Detta hade Anton koll på, skrämmande uppryckning av alla vår Antonina såhär i februari. Törs vi ana en formtopp mån tro? I och med denna "etappseger" kliver Anton (blogglös) upp på en delad andraplats med sina tre etappsegrar, lika många som mentorn och enbart överträffad av Terror (http://www.ladykiller.blogg.se) som alltjämnt leder på fyra poäng. Dagens titel härrör från det tidiga 90-talet, vi får väl se hur många som klarar av denna lilla gåta.

Igår hände det inte så fruktansvärt mycket, jag satt i soffan och kollade på längdskidor, skidskytte och ishockey. Sedan åt jag mat och skulle besöka min vän Christoffer, nu blev inte fallet sådant. Jag var precis sänkt efter maten, en fiskgratäng signerad min mor, och fick helt enkelt säga till Stoffe att jag inte kunde komma. Jag stannade hemma hos päronen och såg på melodifestivalen. Jag har undvikit melodifestivalen under de senaste åren eftersom jag ansett det meningslöst, larvigt och totalt idiotiskt! Gårdagens uppvisning i dålig smak fick mig att inse att jag har gjort ett bra val att inte se på skiten. Låten med Christer Sjögren är ett skämt, fattas bara att han får representera Sverige i europafinalen också, så man verkligen får skämms för sitt ursprung. Dessutom är jag av den starka uppfattningen att låten är stulen, den låter jättebekant, men jag kan självklart inte placera in var jag har hört den förut. Likaså låten med tjejgruppen, den var också en rip-off från någon tidigare artist.

Idag var jag upp i ishallen och pratade med Jessi, som är tränare för skridskoskolan. Sen pratade jag lite strunt med lite andra bekanta i idrottssfären innan jag hamnade här, väntandes på morsans matlagning. Dagen till ära har hon utlovat rotmos och fläsklägg vilket jag är förtjust i, också. Sitter och kollar på Tjeckien - Ryssland just nu, senare idag är det Sverige - Finland. Vad vore livet utan ishockey egentligen? förmodligen fyllt av fotboll istället, men ändå liksom. Varför filmar kameramännen alltid in en massa snygga tjejer på läktaren när det är ishockey? När jag går på ishockey råkar jag aldrig ut för det angenäma att hamna bredvid någon sådan, det är dagens I-landsproblem.

Nej nu ska jag inte ta upp er tid mera idag. Hoppas alla har en bra söndag.
Tack för att du tagit dig tid till denna text
/Fredrik


Födelsedag

Det är väl faktiskt så det är en dag som denna. Några av er har ju redan uppmärksammat detta och gratulerat mig. Jag funderar dock på varför ingen beklagar sorgen istället! Jag känner mig bara äldre och torrare varenda år. Missförstå mig inte nu, det är alltid trevligt när folk uppmärksammar mig, men i likhet med julafton så anser jag att en födelsedag är som vilken annan dag som helst. Dock så har ju en svensk artist gjort en låt med titeln Födelsedag och det passade ju bra i min tävling. Nu anser jag att jag måste få minst sju gissningar, till och med Buttis som påstår att han bara kan tuff musik, vilket vi tidigare insett är osant, borde kunna detta.

Senaste inlägget var en låt signerad "the Cardigans" något som Anton hade koll på! Rätt bra skräll faktiskt att han skickade in det rätta svaret! Buttis gissade på Suede, men glömde bort att deras låt heter the beautiful ones. Lena gissade på Jeremy Camp, en artist som jag aldrig hört talas om. Möjligt att han gjort en sådan låt, men det var inte den som jag tänkte på. Anton klev med detta upp på två poäng i sammandraget. Spännande med tre olika svar på en låt, stort tack till alla tre och ni är välkomna att gissa igen. Bättre försöka och missa än att inte våga gissa.

Jag har inte skrivit sedan i tisdags, vilket jag får hålla med om att det är förkastligt. I onsdags var jag toksjuk och låg och sov på soffan mest hela dagen, mellan varven försökte jag läsa. I torsdags (10.00) fick jag ut en hemtenta, hemskt stor hemtenta, hela fem stora uppgifter i nationalekonomi som skulle lösas till 17.00 dagen efter. Detta ledde till att all energi lades på detta och bloggen fick ligga i träda. När tentan var inlämnad igår, for jag hem duschade av mig packade min grejor och åkte kollektivtrafik hem till mina föräldrar. Ville passa på att lata mig lite i helgen. Planen har varit att åka hit hela tiden, men från början skulle jag döma idag i Finspång. Detta fick jag lämna återbud till, så nu ska jag bara lata mig, gosa med katten och sedan blir det väl en liten sväng till Stoffe ikväll då han också fyller idag.

Just nu sitter jag och kollar på skidskytte, såg damernas längdtävling förut. Detta kommer följas av herrarnas längdtävling 15 km om jag inte är fel underrättad. Framförallt så visas LG Hockey Games idag och matchen Sverige - Tjeckien. Känns som att jag kommer sitta i soffan hela dagen, inte för att jag vantrivs med det, men ändå.

Nej kära vänner nu ska jag slappa vidare i soffan. Gissa i tävlingen, ta det lugnt och ha en trevlig lördag
/Freddie

Beautiful One

Jaa god afton mina älskade läsare. Dagens titel beskriver ju mig ganska bra, om jag får säga det själv! Det är en vacker lite lugn låt som är utgiven av? Ja just det, det är här du min vän/ovän/kollega eller övrigt ska gissa vilken artist/grupp som gett ut låten!

Titeln på det förra blogginlägget var mycket riktigt en låt signerad Hello Saferide något som fyra stycken av er lyckats gissa rätt på. Detta ledde till en lottning och tyvärr fick dagens lottning bli lite odramatisk då mina sköldpaddor hade träningsvärk efter den enorma fysiska urladdning som gårdagen innebar. Figge, http://mrfigge.blogg.se/, var den som vann lottningen mellan de fyra som hade gissat rätt. Figge, som för övrigt fått utnämningen årets ciderdrickare, kliver i och med denna etappseger upp på 2 poäng i sammanställningen. Grattis till dig säger vi på redaktionen.

Dessutom fick jag detta citat kastat på mig av en god vän idag, hon inseminerade (eller om heter insinuerade) att det skulle passa mig bra. Citatet är som följer: "If there's anything more important than my ego around, I want it caught and shot now"  det är rätt talande faktiskt. Det är hämtad ur liftarens guide till galaxen, eller The Hitchhiker's Guide to the Galaxy som är den engelska titeln. Ska sanningen fram så är mitt ego det viktigaste som finns.

Idag hade vi presentation av arbetet vi slitit våra gråa hår över den senaste tiden. Det gick väl lite sådär antar jag, läraren ansåg att vi hade gjort det bra, men jag tycker det lämnade en del att önska. Nu är skiten gjord i alla fall och vi kan vandra vidare. Vi ska skapa nya arbetsgrupper nu efter detta, får se hur de konstellationerna blir. Jag vet i alla fall hur jag skulle vilja styra upp det hela, men nu är ju inte min vilja lag tyvärr. Det låter inte klokt det vet jag, men det är sant. Mina studiekollegor har inte insett hur pass bra jag är på att vara den bestämmande faktorn.

På kvällen var jag och Anton på LHC - AIK i riksserien för damer. Det var en bra match faktiskt, kul att se en jämn drabbning. Innan matchen firade vi att grupparbetet var slut med en öl på "the Champ", och nu sitter jag med en whiskey. Känner en förkylning som är på gång i min kropp och då måste man medicinera sig med whiskey eller hur?

Snart ska jag slänga mig i säng och sova den skönhetssömn som gör att jag kan hålla mitt vackra yttre vid liv. Imorgon blir det läsning inför hemtentan som kommer ut på torsdag. När vi ändå pratar om tentor så hämtade jag ut hemtentan i sociologi idag, den blev godkänd. Riktigt skönt det, nu är fokus på hemtentan torsdag-fredag, sedan blir fokus omtentan om EU, Utländska statsskick och Nationalekonomi som går den 16/2. När det är gjort kan jag nog andas ut ett par dagar i alla fall.

Tack för att du tog dig tid att läsa.
/Fredrik


Loneliness Is Better When You're Not Alone

Dagens titel är en liten fyndig paradox signerad, ja vem är det som har gjort den låten? Det är den frågan jag ställer till dig, min underbara läsare. Lämna ditt svar i en kommentar och se om du har turen och/eller kunskapen på din sida. Gårdagens titel var som ett antal supportrar gissat på en låt som The Hellacopters har spelat in och släppt. Tant PB&J var tvungen att påpeka att det minsann inte existerar ett ord som Hellacopter, men å andra sidan är hon till åren kommen och har ingen större koll på vad Rock&Roll är. Jussi Björling dominerar säkerligen hennes skivsamling. Nu när jag har landat dagens ondskefulla påhopp av kamrat så har det blivit dags att lotta fram dagens vinnare. Dagen till ära har jag låtit mina tre tama sköldpaddor bara en namnlapp med de tre som gissat rätt, nämligen Ida S, Lena och PB&J. Sköldpaddorna har därefter fått tävla på en sträcka om 25 meter för att utse bloggvinnaren.

Starten blev gastkramande jämn där samtliga deltagare kom iväg bra, efter fem meter händer dock något och Lena börjar sacka efter nämnvärt. Om jag inte visste bättre hade jag trott att hon (sköldpaddan) fått punktering. Vem vet, försäsongsträningen kanske har blivit eftersatt i år när det inte blev något träningsläger i Sydafrika. Ida S och PB&J följs åt sida vid sida i en gastkramande rysare de återstående 20 meterna, som tog dem cirka 1½ timme att avverka, nästa gång jag tar till denna metod får det bli sprint. Vid 20-meterslinjen börjar Ida S se lite svagare ut än sin motståndare, något som PB&J uppmärksammr och gör det oerhörda misstagen att bli bekväm, slappna av och ta segern för given. Ida S som inser att PB&J saktar ner får genast ny energi och slänger i en rejäl spurt (Nåja, de kröp fortfarande långsamt). Vid 24-metersmarkeringen är Ida S uppe och förbi PB&J som får se sig slagen när de passerar mållinjen i denna oerhört rafflande och jämna batalj.

Vinnare i dagens "lottning" är alltså Ida S som därmed tar steget upp på 2 poäng i sammandraget och en åttondeplats i sammandraget. Grattis Ida, men du får skaffa en blogg som jag kan länka till här ju.

Igår jobbade jag lite med skoljobb under tiden som jag kollade på Super-bowl. Lagom vid 02.30 var jag färdig för natten och bestämde mig i mitt enfald för att jag lika gärna kunde sitta kvar och titta. Kunde fan inte sova ändå, men inte fan höll jag mig vaken så jag kunde se vem som vann. Typiskt lilla puckade jag på något sätt, men vad fasen jag bjuder på min tröghet. Idag var det läge att gå upp tidigt då vi skulle grupparbeta. Inte för att det blev alldeles för mycket gjort, något som i sin tur leder till att vi får stressa imorgon istället. Att det ska vara så svårt att vara effektiva, men men man "kan inte alltid få allt" som en vis person en gång har sagt. Tänk om man ändå kunde få något liksom! Imorgon är det presentation vilket får till följd att min afton kommer bestå av läsning om optimala valutaområden, var det någon mer än jag som gäspade vid blotta åsynen av begreppet? Misstänkte väl det, ni är precis så förutsägbara som jag trodde!

Nehe mina kära supportrar, nu är det väl dags att ta tag i studierna. Lämna gärna en gissning på titeln efter er när ni ändå varit så duktiga och läst såhär långt, när ni säkert kunde ha gjort någon nytta istället. Jag gillar dock att ni läser detta och självfallet är välkomna åter.

/Fredrik


Disappointment Blues

Ja mina trogna supportrar, så är det jag känner mig nu. En enda supporter som valde att kommentera mitt föregående inlägg, men hon kunde inte svaret. Plus i kanten dock till Carro som erkände sina bristande kunskaper.

Titeln Schnügg är hämtad från gruppen Vildsvin och deras skiva Grisfesten. Nu hoppas jag att det blir fler som kan denna titel. Annars blir jag ledsen i ögat.

Dagen har varit helt okej, började klockan 09.00 med ett besök hos Priso för lite livsnödvändiga inköp, Mjölk och sånt tråkigt strunt. Efter detta blev det frukost, och mellanmål innan jag gav mig ner mot Stångebro-hallen för juniormatch. Hade lite svårt att komma igång då matchen var tidigt, men efter hand vaknade jag till och gjorde en rätt okej match. Blev lite hög nivå mot slutet, men jag tyckte att jag själv hade satt yxan i båten och att det inte var försvarbart att chocksänka nivån. Matchen gick till overtime där LHC avgjorde efter en minut. Kan väl summera det som godkänt vilket även lagledaren i ena laget bekräftade för oss!

Nu ska jag kolla lite på TV och göra lite skoljobb samtidigt, ska grupparbeta imorgon igen. Mobba Antonina litegrann, och se om vi får något väsentligt utfört.

Nej ni, kamrater, vänner, bekanta, familjemedlemmar, prao-elever och praktikanter. Nu är det dags att utföra lite nyttigheter.

Tack för besöket
/Freddie


Schnügg

Detta är en ganska talande titel, som beskriver mig ur en alkoholpåverkads ögon. Det är sånt man får stå ut med när man är såpass attraktiv som jag trots allt är.

Förra inläggets titel kom som, fem stycken av er hade gissat på, från Audioslave. Den är på deras självbetitlade debutalbum. Audioslave som var ett mycket kompetent band bestod av sångaren från Soundgarden, Chris Cornell samt tre medlemmar från Rage against the machine. Tyvärr har de nu splittrats upp. Buttis vann lottdragningen mellan er som hade rätt svar, som jag förutspådde gick Anton bet på rätt svar direkt när han inte kunde snika på er övriga. Min nya profetia är att Anton kommer ge mig stryk för min attityd, men rockstjärnor har attityd. Buttis klev med denna etappseger upp på 2 poäng i ställningen. Får se hur många som lyckas lista denna titels ursprung, men jag önskar er alla lycka till.

Får passa på att hälsa alla läsare som läser via lärarsektionens hemsida välkomna som beskådare av min dyng-spridning. Som ni kanske har räknat ut pågår en tävling där man kan vinna alkoholhaltig dryck genom att vid årets slut vara den som gissat rätt på flest titlar.

Igår var vi på O'learys och käkade, några vänner och jag, sedan gick jag hem och sov. Idag var jag i Mjölby och hade juniormatch, totalt avslagen första period nästan så vi trodde att spelarna sov. I andra perioden vaknade de till och de två sista var rätt okej faktiskt. Imorgon ska jag blåsa LHC i J18 Elit, matchstart klockan 12, riktigt tråkig tid. Det är svårt att vara på tårna så dags, men det är bara att gå upp tidigt och se till att få rejält med mat i magen innan man åker ner till hallen! Matcherna brukar vara grymt bra att vara med i, välspelat och disciplinerat!

Nu ska jag se på lite NHL-hockey, dricka Cola och äta choklad tills jag somnar på soffan!

Tack för din tid.
/Freddi

Show me how to live

Ja så var det då dags för ännu ett blad i historieskrivningen, det har nämligen blivit dags för ett nytt blogginlägg signerat Sveriges snyggaste man, i motljus. Senast gnälldes det om att titeln var alldeles för enkel och jag fick in sex stycken svar som alla sa samma sak. Dock kan vi inte vara säkra på att det bara var Ida S som visste och de andra som snikgissade. PB&J kanske kunde eftersom hon trots allt är jämnårig med Bob Dylan som också är det rätta svaret på tävlingsfrågan. Låten gavs ut på skivan med samma namn år 1964.

Vinnare denna etapp blev Anton, som därmed tog sin första poäng i tävlingen!

Dagens titel är förhoppningsvis lite jävligare att lösa för alla popsnören där ute, men kan ni det här blir jag imponerad. Nu kan ni inte snika på varandra gissningar i alla fall. (Under förutsättning att tekniken på hemsidan väljer att jobba med mig på min sida)

de nya reglerna kan i ta del av här -----> REGELBLOGGEN

Idag har jag visat min vackra nuna på Campus och i vanlig ordning har tjejerna flockats kring mig, Blev lite jobbigt där ett tag, inte ens en arrogant attityd fungerade för att bli av med dem. Gästspelade lite hos PB&J och såg till att hennes gruppmedlemmar fick lite ögongodis också, fick inte stanna för länge dock då madam tyckte att jag störde deras arbetsmoral. Jobbigt som fan att vara så jävla snygg hela tiden! Vänta bara tills jag släpper min skiva och får rubriker och åker runt på världsturné. Då kommer det bli läge att ha livvakter vid sin sida.

Ikväll ska jag ut och käka med grabbgänget, det kan bli trevligt antar jag. Det blir O'learys och kolla hockey-allsvenskan, förmodligen blir det ett jävla tjatter och en hel del skitsnack om både det ena och det andra. På tal om ishockey så var jag och Antonina (Anton) på hockey igår i Cloetta center. Bakom oss stod det en gubbe som från första början av matchen gnällde över att det var dåligt. Allt var dåligt, domarna, bortalaget, hemmalaget, arenan och så vidare. Till och med Mjölby Södra i division 1 var bättre än det han bevittnade för tillfället! Det senaste visar väl dock hur pass mycket han visste om ishockey, då Mjölby spelar i division 2 för närvarande. Egentligen borde jag ha vänt mig om mot gubbfan och sagt åt han att gå hem om han tyckte det var så tråkigt! Nu är jag ju en ganska blyg och tillbakadragen person så jag lät helt enkelt bli att säga något sådant!

Nej kära supportrar nu har jag en groupie här som jag ska lura att städa och diska innan hon ska få leka med min kropp.

Tack som fan för att just du tog dig tid att läsa detta.
/Freddie

RSS 2.0