Kaoset tilltog...

Morgonen hade lagom förvandlats till eftermiddag utan att någon hade förstått vad som egentligen hade hänt. Det sista minnet jorden hade var en löpsedel om en prinsessas bröllop, men det hela var vagt och man funderade i största allmänhet om det inte rörde sig om en komplott. De som misstänktes för denna komplott var kvällsjättarna som ansågs se sin chans att bevisa sin makt över folket. Plötsligt var gemene mans åsikt att man blivit förd bakom ljuset och kungahuset existens började betvivlas. SÄPO som gött kvällsjättarna med storyn om det svenska kungahuset stod inför ett enormt problem när man insåg att den bild man målat upp började krackelera. Deras hopp stod nu helt plötsligt till bloggsfären där en bunt blonda bimbos skrev obegripliga texter om klädplagg de köpt på H&M och dessutom bevisade sina inköp med fåniga kort, tagna med mobilkamera i badrumsspegeln.

Nu gällde det att handla snabbt om man skulle få tillbaka befolkningens tro på kungahuset och därigenom säkerställa sin egen existens genom de anslag de fick för att skydda detta kungahus. Cheferna såg sina solsemestrar i solparadisen vinka adjö och deras älskarinnor började ana att de inte längre kunde gå på H&M hela dagarna och handla kläder de sen kunde fota och skriva blogg om.

Vad SÄPO nu behövde var en hjälte och goda råd var dyra, tiden knapp och fejkbröllopet närmade sig. Frågan vara bara hur detta mirakel skulle bli till och hur de återigen skulle kunna kuva det svenska folket? Svaret blev att man hittade på en nation som de döpte till Tyskland. De uppfann också Sen sport där fullvuxna män stapplade runt på skridskor och jagade gummi med käpp. Därefter arrangerades ett världsmästerskap där man lät Danmark och Norge för en gångs skull lyckas med något, detta skulle minsann göra susen trodde man på SÄPO.

Vad man inte hade räknat med var den alltmer oförskämda och uppnosiga TNE som riskerade att fälla hela konceptet med sin uppkäftighet och spritångande nuna. Man kunde hitta PM från SÄPO-chefen där följande stod: "För övrig anser jag att TNE bör förgöras". Världen kippade efter andan och undrade vad som skulle komma härnäst? Skulle Brasilien vinna Bandy-VM? Skulle amerikanarna bli ödmjuka? eller skulle Fredwurst få stryk?

Kommentarer
Postat av: TNE

Två saker: TNE stinker inte längre sprit, då TNE skärpt sig kopiöst. Och Danmark är ett jävla låssasland, som borde hamna i samma folder som större delen av sydeuropa.

Postat av: Lillan

Att Fredwurst ska få stryck låter som mindre troligt =)

2010-05-18 @ 14:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0