En måndag med lite lättsamma funderingar...

Såhär i början på veckan är det bäst att ta det lugnt med funderingarna och inte sväva iväg för långt. Även om det ibland är intressant att fundera på vad som händer om man färdas i en rymdfarkost med ljusets hastighet, vevar ner rutan, sticker ut huvudet och skriker för fulla muggar. Nu är det inte så djupa tankar som passerar mitt huvud. Istället gräver vi ner oss i giftermålens och skilsmässornas djungel, som kan vara snårig.

Läste på kvällsjättarnas sidor att kronprinsessans man, Daniel inte får något vid en eventuell skilsmässa. Känns det inte som att han misslyckats med sin komplott mot det svenska kungahuset? Han borde, med tanke på att Silvia skrivit under ett liknande avtal, läst på sin historia och förutsett att detta skulle ske.

En som däremot lyckats är Tiger Woods fru Elin, som genom skilsmässan kommer få 100 miljoner dollar. Där snackar vi om att lyckas med sitt äktenskap.

Elin, som ju är svenska, kommer med all säkerhet behöva pengar om hon bestämmer sig för att flytta hem till Sverige igen. Nu sitter det säkert någon trångsynt och undrar varför hon skulle behöva dessa pengar just i Sverige. Dessa bensinpriser som vi har just nu är alldeles för höga. Billigaste bensinlitern finns att finna för 11,99 kronor i Höör, ni som är uppmärksamma och kan läsa mellan raderna vet att jag var i Höör nyligen. Här i munterhetens stad, Norrköping, finns bensin att tillgå för 12,62 kronor per liter. Det är på tok för mycket och det är dags att våra politiker sänker skatten på bensin. 

/F

Media: E24, AB, Expressen, AB

Kommentarer
Postat av: Lillan

I Linkan tog dom 12,27 igår o idag 12,62 tala om att hoppa i priset

2010-07-05 @ 19:05:41
Postat av: Reenoar

Jättebra blogg du har :D

2010-07-06 @ 21:26:51
URL: http://reenoar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0