Onsdagskväll med Final i Champions League

Jag har inte bloggat på ett tag vilket påpekats av några vänner, vissa i vänliga, söta, trevliga ordalag andra i mer burdusa otrevliga uttryck (läs TNE). Tyvärr kan jag inte ge någon direkt lysande förklaring till varför jag inte bloggat då min Undu-älg just för närvarande strejkar. Några kanske undrar vad det har med saken att göra, men det är helt enkelt så att min Undu-älg Tage är den som skriver mina ursäkter och utan denne underbara varelses hjälp kan jag inte ursäkta mig på ett trovärdigt sätt.

I övrigt görs inte mycket i livet, jobbar och sover typ, har även hjälpt Mike & Sara med deras hus i den mån jag kunnat. Ska börja träna på riktigt igen nu på måndag och hoppas att min kropp svarar på träningen, är sjukt trött på att ha ont och inte kunna köra för fullt nu. Jag har dock fått en ny bil nu, en SAAB igen, cosmic blue heter färgen - fränt va?

Nu ikväll ska jag försöka se så mycket jag kan av Finalen i Champions League mellan Barcelona och Man USA, hoppa spanjorerna slår tillbaka MAN USA. Vill ni läsa mer inför matchen kan ni följa nedanstående länkar =)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article5241703.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/championsleague/article5233677.ab

Ska försöka bättra mig i mitt bloggande, har en tanke på en ny tävling också. Får se om jag lyckas ro iland detta eller inte.

Nu ska jag njuta av min soffa och lite fotboll!
Puss
/F

Kommentarer
Postat av: Loos

Åh, cosmic blue är fin den! Den hade Jonas på sin gamla Saab också. Älskade den färgen!

2009-05-27 @ 21:25:38
URL: http://looslustigheter.blogg.se/
Postat av: Amandha

Jaa absolut det ska vi! Jag har mkt i skolan. Springer bara om jag känner att jag har tid.. men nästa vecka kan jag bättre.. ska vi be chrille komma till stan o springa ikapp??=)

2009-05-27 @ 22:12:13
URL: http://amandhadahl.blogg.se/
Postat av: Amandha

Kul att du ploggar igen förresten!!=)

2009-05-27 @ 22:12:51
URL: http://amandhadahl.blogg.se/
Postat av: TNE

tack för omnämnandet, din gamle get. tur som fan att Man U inte vann igår. inte för att jag tycker om Barca, men vafan. och blogga mer!

2009-05-28 @ 15:25:34
URL: http://pessimists-betraktelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0