Upp till kamp

Bakom denna socialistiska slogan döljer sig inte alls något politiskt, även om det faktiskt kan ha lurat hit någon av den anledningen, men däremot en uppmaning till världens forskare att få fram ett vaccin mot förkylningar. Dock skall jag inte gny mer över min förkylning här utan rent krasst konstatera att barnafödsel är löjligt i jämförelse. TNE den gamla avdankade soproten från Väsby anser dock att jag borde bitterblogga angående min rygg, men jag nöjer mig med att konstatera att min säsong är slut på grund av ryggen. Ska träffa en sjuk gymnast (sjukgymnast för er som inte klarar av skämtsamma omskrivningar) och få ett träningsprogram för att träna upp min lilla kropp. 


Något som borde kämpas för är dock de SAAB-anställda i Trollhättan som fått ett varsel på sig. Den här ekonomiska krisen får nästan ta slut snart då det börjar kännas olustigt det här! Enligt artikeln är uppsägningarna till för att minska utgifterna vilket kan vara förståeligt för företaget, men sjukt trist för de drabbade arbetarna. Läs artikeln här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4626121.ab

Något annat som borde bekämpas är dessa "skolskjutningar" som kommit på tal även i Europa. Läste nu att efter den senaste skjutningen i Tyskland är förövarens far brottsmisstänkt för brott mot vapenlagen, läs här  men det känns som en lätt utväg att börja beskylla pojkens far för vårdslöshet. Problemet måste finnas någon annanstans när en ung man går in på en skola och skjuter ihjäl människor.

Såg även på hockeymatchen mellan Frölunda och Luleå igår där domaren Sjöberg tyvärr gör en miss. Sådan händer tyvärr och det är inte lätt nere på isen när man är uppe i varv och har mycket folk på läktarna som skriker och gapar. Sen är det lätt för alla "kunniga" skribenter att såga hit och dit. Jag insåg också att det var ett fel begånget direkt när pucken släpptes efter målet, men då satt jag jag också nedsjunken i min soffa med en kopp té i näven. Utan någon som helst inverkan eller stressande faktorer är inte beslutet så svårt. Nu har dock Luleå begärt omspel enligt denna artikel, möte hålles enligt artikeln samtidigt som denna blogg skrives. Såg att hockeyligans Tommy Töpel anser detta vara ett bedömningsfel och att det inte ska gå att få omspel på den grunden. Jag håller inte med honom om detta, bedömningsfel var det när Rögle fick mål godkänt trots spark. Detta är mer utav en "teknisk foul" som bör kunna ge omspel, nu lär inte tiden finnas till detta och protesten kommer troligen avslås. Tycker inte om de som anser att Sjöberg ska stängas av dock, han har erkänt sitt misstag och vet mycket väl vad han gjort. Sedan får Anrell och gänget tycka precis vad de vill, bevisligen saknar de kompetens inom domarfrågor och vill mest skriva för publiciteten och får fler läsare. Hans åsikt om att det inte skulle varit 2+2 utvisning säger det mesta om hans kompetens, det var två solklara utvisningar som var helt berättigade.

Mycket länkande till AB idag, men jag sitter hemma och är uttråkad och vill få tiden att gå. För övrigt har den senaste tiden varit tämligen intressant, har blivit utsedd till seriens näst sämste av en bloggare som dock grundade sin nominering på en ren lögn och på ett faktum som jag inte är benägen att hålla med om. Alla har vi dock rätt till en åsikt och jag tar utnämningen med ett leende och går vidare. Synd dock att man inte kunde ligga i topp på den listan så man fick vara rankad etta någonstans!

Återkommer senare tror jag, det är ju hockey ikväll.
/F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0