Titeltävlingen 2010

Årets upplaga av titeltävlingen kommer inte bli likadan som den senaste tävlingen som gick av stapeln 2008.

Titeltävlingen 2010 kommer att ha 2-3 titelfrågor per vecka, till en början kommer förhoppningen vara att kunna köra tisdag och lördag. Det kan dock tillkomma en extra fråga utan vidare föraning varför de som följer min blogg slaviskt kommer kunna dra fördel av detta.

Det kommer heller inte vara blogginläggets titel som ligger till grund för själva titelfrågan, utan den kommer hamna i slutet på inlägget som en separat fråga. Det rätta svaret på frågan, eller facit som det kallas, kommer följaktligen vid nästkommande fråga och deltagarna har fram till dess publicering på sig att lämna sitt svar.
Snabba svar ger alltså ina pluspoäng.

I vanlig ordning blir det en poäng till den som svarar rätt på frågan, om det är flera som svarar rätt kommer det att lottas fram en "etappsegrare" bland de som gissat rätt.

Man behöver givetvis inte anmäla sig på något sätt utan man bara deltager i tävlingen efter egen förmåga. Priser utlovas till varje månadssegrare samt till slutsegraren, av erfarenhet kommer priserna bestå av alkoholhaltiga drycker. Givetvis förutsatt att vinnaren åldern inne att förtära dessa drycker.

Lördagen den 2 januari kommer således bli första tävlingsdag. I enlighet med mitt eget sjuka sinnelag kommer givetvis ett regelverk framarbetas för att underlätta vid eventuella tvister.

Ser fram emot erat deltagande i tävlingen.
/F

Kommentarer
Postat av: Haggan

Ser fram mot att tävla lite även att man inte vinner:)

2009-12-29 @ 21:13:54
Postat av: Haggan

Ser fram mot tävling

2009-12-30 @ 16:52:57
Postat av: Therese

Kan du inte ha toapapper som vinst? Det är så tråkigt att köpa själv...

2010-01-01 @ 23:13:12
URL: http://ladykiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0