En tanke kring träning och hälsa.

Det där med gym är lite fascinerande faktiskt, eller ja gymmet i sig är väl högst ordinärt, det är snarare människorna där som kan vara skojiga att åskåda lite. Det finns ett par olika gym-personer som jag har lagt märke till och tänkte jag skulle ironisera lite över.

Först ut har vi krävande pappan som tränar med sin son. Han talar gärna om för sin son hur denne borde hålla sina armbågar och vad som är bra för honom att träna. Sonen försöker givetvis bita ifrån till en början, men fadern maler nästan ner sonen till dess att sonen utför övningarna såsom det bör enligt fadern. Här vill man nästa gå fram till farsan och fråga om hans uppväxt var traumatisk så han behöver hävda sig, men ödmjuk som man är låter man bli och småflinar mest åt hans försök.

En kvinna på gymmet har med sig en liten handduk när hon tränar, det är väl i och för sig inget ovanligt i sig. Dock är det lite udda hur handduken används, hon använder den som sittunderlägg på maskinerna där hon tränar. Då blir jag fundersam till varför i hela fridens namn man gör så? Baciller och svett tänker säkert någon utav er mera besserwisseraktiga, men kvinnan kör samtidigt utan handskar och tar i samma handtag som alla andra gjort med sina händer. 

Sedan finns det samtalsnissarna, de som går till gymmet med en eller flera kompisar. De hamnar oftast bredvid maskinerna och snackar skit om vad som hände förra helgen och vem som hånglade upp vad och så vidare! Snacka om bortkastade pengar på ett gymkort va?

Som tur är föds vi alla olika. Tänk om alla blev som TNE, snacka om katastrofal världsbild.

För övrigt anser jag att TNE bör försättas med tvångströja och indoktrineras med Jussi Björlings samlade verk.


Kommentarer
Postat av: olatidman

treevlig helg!

2009-12-26 @ 19:06:12
URL: http://tidman.blogg.se/
Postat av: Anne

Haha så rätt!!

2009-12-30 @ 21:48:33
URL: http://enettafortva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0