Ungefär så här...

är det, det blir inte roligare än så heller. Måste helt klart ursäkta min dåliga frekvens av bloggande. TNE skäller på mig varje chans han får, men jag har inte mycket motivation till att skriva. Måste ta tag i det nu antar jag, om inte annat för att måste ge er som fortfarande tävlar en chans att göra upp.

Sedan sist jag skrev har jag hunnit köpa en bil, men i övrigt händer inte mycket för närvarande. Vilket också kan vara en orsak till det sällsynta bloggandet. Förutom jobbet har säsongen kommit igång med lite matcher vilket är jävligt skoj. Kroppen håller för skridskoåkning något som är sjukt för det går inte att springa, men träna styrka fungerar. Det där med kroppar förstår jag mig inte på, heller.

I helgen ska jag på avslutningsfest med Sonstorps IK. De har, efter att vunnit division 5, gått upp till division 4. Vilket är mycket trevligt för en supporter som mig.

Förra inlägget bar titeln Drive vilket också är fallet med en låt framförd av R.E.M. Den enda som lyckades (eller ville) svara rätt på det var TNE som med detta kliver upp på 12 poäng och en ensam ledning i tabellen. Vi gratulerar TNE och lyckönskar er alla i framtiden när det kommer till gissningar.

Glöm inte att gissa på vilken artist som släppt låten med samma titel som detta inlägg.

/Fredrik

Kommentarer
Postat av: TNE

Ungefär så här... är en låtjäveln av storthån, eller Joakim Thåström, från den makalöst bra plattan Mannen som blev en gris. Synd att gubbfan lagt ner, eller i alla fall bara släpper enstaka grejer, ofta under namnet Sällskapet.

2008-10-09 @ 21:48:14
URL: http://pessimists-betraktelser.blogspot.com
Postat av: kalles Anna ;)

Joakim Thåström =P

2008-10-10 @ 09:20:07
Postat av: Ylva

Thåström, my friend. Joakim i förnamn.



Kroppar är konstiga. Jag klarade av att slutföra koreografiuppdrag när jag hade diskbråck (alltså få ensemblen at förstå det sista och genomföra det - jag kunde ju inte direkt dansa bra) men klarade knappt av att gå eller att ta på mig strumporna själv.



Hur går det för dig? Blir du något helare i ryggen?

2008-10-12 @ 16:03:44
URL: http://hagstedt.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0