Church of noise

Ska jag någonsin bli religiös eller troende så ska det fan vara inom "Church of noise" möjligvis "Church of satan" mest för att reta folk litegrann. Inte för att titeln har så mycket mer med något att göra egentligen, men det gäller ju att producera kvantitet och inte kvalitet på titelsidan. Allt dett för att ni, mina läsare ska få något att gissa på helt enkelt. Det är för er jag gör denna otroliga kraftansträngning och skriver inlägg efter inlägg.

Sedan igår förmiddag har jag fortsatt med vår lilla uppsats, svårt att få med Anton in på biblioteket. Han är lite rädd att brandlarmet ska gå, men som tur är har han sin idol med sig som hjälper honom att våga ta klivet in i biblioteket. Vem idolen är? Snälla lilla du, det är ju allas er älskade undertecknade som är Antons idol. Igår gick ju brandlarmet när vi satt och skulle jobba. Idag jobbade vi 8-12 på bibblan innan vi for ut och käkade lite och sedan var det handledning. Handledare sågade oss inte alls, vilket är skönt då det gör ont att bli sågad i.

Efter handledande åkte vi hem och jag har inte gjort många knop sen dess. Lagat mat och tvättar lite typ, men det är också allt. Känner mig lite utledd och så, men det är väl bara att ta sig i kragen och göra något åt saken antar jag. Idag har jag spanat in 010 och 011, jag och min lillasyster fick för oss att vi skulle börja "plate-spotta" för ett tag sedan, efter ett tag kom även Anton på att han ville vara som sin idol och han började därför också "plate-spotta". Idag såg jag alltså 010 och 011, med detta leder jag vår interna tävling före syrran på 007 och Anton på 006.

Förra titel var At my most beautiful vilket är en låt av R.E.M. något som tre läsare visste, detta ledde till mycket enkel och okomplicerad lottning som vanns av Mentorn. Mentorn kliver därmed upp på 8 poäng och delar nu ledningen tabellen med Anton.  Topp-8 i tabellen ser i dagsläget ut enligt följande:

1Anton8 
2Mentorn8 
3Ylva H6http://grusifer.wordpress.com/
4Terror5http://www.ladykiller.blogg.se/
5Ida C4http://mira83.blogg.se/
6PB&J4 
7Carro4http://nilorac.blogspot.com/
8TNE (Matte)4http://pessimists-betraktelser.blogspot.com/


Vill du slå dig in bland dessa vardagshjältar? Delta då i min tävling, gissa vilken artist/grupp som gjort låten med samma titel som mitt inlägg.

Puss i ljumsken mina vänner
/Freddie

Kommentarer
Postat av: TNE

Church of Noise är en låt av Therapy, som faktiskt ligger på två olika plattor, den öppnar på plattan Semi-Detatched från 1998, och ligger som spår elva på skivan So much for the ten year plan från 2000.

2008-05-27 @ 22:19:14
URL: http://pessimists-betraktelser.blogspot.com
Postat av: Mentorn

Jag börjar ju känna pressen nu.. delad ledning alltså =) Men eftersom de e emot mina principer att googla.. så får jag nog passa på den här titeln tyvärr... Kommer du å leker med oss nästa torsdag?

2008-05-28 @ 08:09:06
Postat av: Lolo

Tack, det var snällt av dig! Ibland är det svart bara.



Du kan inte tänka dig att ha någon låt med som jag kan? :) Jag måste ju öva mig på att dricka vin.

2008-05-28 @ 08:58:49
URL: http://looslustigheter.blogg.se/
Postat av: Loos

Än ska jag i och för sig inte ropa hej. Jag har en hemtenta kvar! Men det känns som att det är lättare att göra om, än en tenta.. Eller det kanske är tvärtom egentligen.. Äh, skit samma. Skönt att jag klarade den här i alla fall! Okej, är det google som är tricket alltså. Då får jag se till att göra på det sättet helt enkelt. Ja, eller hur.. Jag får nog ha ett glas med cola bredvid vinglaset dock.. hehe.

2008-05-28 @ 13:35:44
URL: http://looslustigheter.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag vinner ju aldrig... :( Therapy gissar jag på denna gång, snälla låt mig vinna! ;-)

2008-05-28 @ 19:49:33
URL: http://hannapanna.rules.it

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0