I say no

Idag är det ilska som växer inom mig. Varför denna ilska undrar ni då förstås (låtsas det i alla fall är ni snälla), jo det ska jag tala om för er min kära deltagare/läsare/fans. Alla dessa jävla försäljare och "välgörare" som står och försöker få mig att skänka pengar till goda gärningar eller till deras företag. Ärligt talat så får man väl, åtminstone jag, nog av den reklam för organisationer som vill samla in pengar till välgörande ändamål? Då tycker jag att de bör låta befolkningen själva välja om de vill sätta in pengarna, istället för att hoppa på folk på stan och tjata på dem. Sedan har vi de här fruktansvärda telefonsäljarna som står på gator, torg och i gallerior. Om jag vill teckna ut nytt abbonemang så letar jag väl upp en återförsäljare och pratar med dem, de ska inte behöva tjata på mig. Det vi behöver ser vi väl till att skaffa va? Sedan är jag inte anti till att skänka pengar, jag har en autogiro-betalning varje månad till Cancer&Allergifonden. Där tycker jag mitt skänkande är tillräckligt, i alla fall med min nuvarande inkomst. Jag anser att man borde få slå ner de som försöker kränga telefon-abbonemang på stan. Välgörarna är inte värda att slå, de gör säkert något de tror på! Nu har jag säkert trampat någon på tårna, vilket ju i sig inte är snällt, men hej vadå, jag säger vad jag tycker.

Senaste titeln var mycket riktigt en låt av Babyshambles, för övrigt en fantastiskt bra låt som jag starkt kan rekommendera. Rätt svara lämnade Lena och Carro vilket ledde till lottning dessa två emellan. Denna lottning gick Carro (http://nilorac.blogspot.com/) vinnande ur vilket ger henne poängen från delomgången. Det är dessutom hennes första poäng i tävlingen. Gratulerationer till henne.

Idag har jag faktiskt lyckats med bedriften att plugga, även om jag borde ha skrivit tenta. Min personliga psykolog ställde denna morgon som väckarklocka, något som hedrar henne. Jag är inte världens roligaste människa på morgonen sådär. Okej jag är inte världens roligaste människa i vanliga fall heller, men det är om möjligt ännu jävligare på morgonen sådär. Efter väckningen blev det en löprunda på 7 kilometer följt av lite styrketräning innan det blev dags för frukost. Eller nej det var inte riktigt sant det heller, jag gick ut till köket fixade en smörgås och en kopp och bar koppen tillbaka till soffbordet. Det var ju nästan sanning från början.

Kvällen får bli en lugn, ska till Tranås imorgon och döma, tänkte försöka läsa lite innan jag åker. Om jag har lyckats med detta får ni bli varse imorgon kväll när jag förhoppningsvis återkommer med ett nytt inlägg.

Stort tack för att ju du läste detta inlägg, välkommen åter och ta gärna hit dina vänner!

/Fredrik

Kommentarer
Postat av: Carro

I Say No är en Anna Terheim-låt från hennes debutalbum Somebody Outside :) Måste faktiskt säga att min favoritlåt med henne är covern på Shoreline, den ger mig rysningar :')

2008-01-18 @ 17:15:49
URL: http://nilorac.blogspot.com
Postat av: malin

inte ännu.. har ju stylat om mitt vardagsrum idag. men fick minsann ner en definition av "känslopornografiskblogg" inatt.. ;P

2008-01-18 @ 17:44:19
URL: http://malson.blogg.se
Postat av: saara

Känner mig gammal, trött och lat..Har dessutom inte en aning om vilka några av de grupper du skriver om är..Pensionär??

2008-01-21 @ 09:50:33
Postat av: Nikolaimolly

really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

2008-09-22 @ 14:21:53
URL: http://nikolaimolly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0