Regler för titeltävlingen 2010

Fredwurst kommer i sin blogg ställa en fråga som gäller en titel av något slag. Detta kommer att ske mellan 2-3 gånger i veckan, men det kan bli fler frågor vissa veckor och det kan också komma att finnas frågefria veckor.

Adressen till bloggen är http://fredwurst.blogg.se om ni skulle ha råkat hamna här på annat sätt.


tävlingen går ut på följande:

Bloggens besökare ska svara på den fråga som ställes i bloggen. Den som gissar rätt får en poäng i tabellen och den som toppar tabellen vid årets slut vinner en Bag-in-box med vin. Det utgår även pris till varje månads bästa deltagare, detta i form av en mindre förpackning vin. Självklart måste man ha rätt ålder för att dricka vin för att kunna få priset. Skulle någon minderårig vinna tävlingen tillfaller vinet bloggens författare och vinnaren får en dunk med blandsaft!


Om flera besökare lämnar samma svar på samma inlägg kommer det att lottas mellan de som lämnat rätt svar om vem som får poängen. Svaren hålls konfidentiella tills dess att deltävlingen är avslutad, vilket infaller vid nästkommande fråga, detta för att deltagarna inte ska kunna fuska genom att titta vad övriga har svarat.


Personen som utger för att heta E. Andersson tillåts inte deltaga i tävlingen. Ej heller personer som kan misstänkas vara samma person under annat namn. Deras svar kommer strykas och inte räknas med i tävlingen.

Skulle det finnas tveksamheter kring frågans svar är det min subjektiva bedömning som gäller. Det kan vara en fördel att kunna tänka i samma banor som mig med andra ord! Besökarna på bloggen får inte lämna fler än ett svar på samma fråga utan första svaret man lämnar är det som kommer räknas! Alla tvister gällande regeltolkningar avgörs av författaren som har ensamrätt på detta. Mutor är tillåtna, men garanterar absolut ingenting.

Skulle ingen klara av att gissa rätt går poängen vidare till nästa omgång osv. som ett jackpotsystem.

Frågor om reglerna ställes här i kommentarerna, och besvaras i mån av lust och tid!

/Författaren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0