Regler för titeltävlingen version 1.2

Varje blogginlägg som Fredwurst skriver har en titel. Denna titel är hämtad från musikvärlden och utgör en del i en tävling som pågår på denna blogg.

Adressen till bloggen är http://fredwurst.blogg.se om ni skulle ha råkat hamna här på annat sätt.


tävlingen går ut på följande:

Bloggens besökare ska gissa på vilken artist som har släppt en låt med samma titel som blogginlägget. Den som gissar rätt får en poäng i tabellen och den som toppar tabellen vid årets slut vinner en Bag-in-box med vin. Självklart måste man ha rätt ålder för att dricka vin för att kunna få priset. Skulle någon minderårig vinna tävlingen tillfaller vinet bloggens författare och vinnaren får en dunk med blandsaft!


Om flera besökare lämnar samma svar på samma inlägg kommer det att lottas mellan de som lämnat rätt svar om vem som får poängen. Svaren hålls konfidentiella tills dess att deltävlingen är avslutad, vilket infaller vid nästkommande inlägg, detta för att deltagarna inte ska kunna fuska genom att titta vad övriga har svarat.


Om fler artister gjort en låt med samma namn är det den artist jag bestämmer som gäller! Besökarna på bloggen får inte gissa på fler artister på samma inlägg utan första svaret man lämnar är det som kommer räknas! Alla tvister gällande regeltolkningar avgörs av författaren som har ensamrätt på detta. Mutor är tillåtna, men garanterar absolut ingenting.

Skulle ingen klara av att gissa rätt går poängen vidare till nästa omgång osv. som ett jackpotsystem.

Frågor om reglerna ställes här i kommentarerna, och besvaras i mån av lust och tid!

/Författaren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0