Tillägg

Då eder bloggskrivare har kommit underfund med den tekniska utvecklingen har det uppstått möjligheter att ändra i regelverket. Detta träder i kraft från och med blogg-inlägget den 1 februari 2008.

Det nya är att man kan hålla kommentarerna gömda, vilket gör att ingen kan se vad den andre har gissat. Detta borde enligt utgivaren generera fler gissningar i tävlingen. Nu slipper jag dåliga ursäkter om att det är folk som redan har gissat.

Detta gör också att min lilla variant med olika antal lotter per deltagare försvinner och alla kommer att lottas på lika villkor. Så fort lottning är utförd kommer kommentarerna publiceras.

I regelverket kommer alltså stycket som handlar om lottningen att redigeras i syfte att få en ny innebörd!

Ansvarig utgivare hoppas på detta sätt få fler deltagare i tävlingen, vilket gynnar oss alla.

/Tävlingsledningen

Regler för titeltävlingen

Varje blogginlägg som Fredwurst skriver har en titel. Denna titel är hämtad från musikvärlden och utgör en del i en tävling som pågår på denna blogg.

Adressen till bloggen är http://fredwurst.blogg.se om ni skulle ha råkat hamna här på annat sätt.


tävlingen går ut på följande:

Bloggens besökare ska gissa på vilken artist som har skrivit en låt med samma titel som blogginlägget. Den som gissar rätt får en poäng i tabellen och den som toppar tabellen vid årets slut vinner en Bag-in-box med vin. Självklart måste man ha rätt ålder för att dricka vin för att kunna få priset. Skulle någon minderårig vinna tävlingen tillfaller vinet bloggens författare och vinnaren får en dunk med blandsaft!


Om flera besökare lämnar samma svar på samma inlägg kommer det att lottas mellan de som lämnat rätt svar om vem som får poängen. För att den som först lämnat rätt svar ska få en fördel av att ha tipsat övriga besökare om rätt svar får den som lämnat det första rätta svaret lika många lotter som antalet rätta svar! Alla övriga som lämnar rätt svar får en lott vardera, vilket ger den som svarar först en 50% chans att vinna. (Om min matte stämmer, annars kan väl ni som kan matte rätta mig)


Om fler artister gjort en låt med samma namn är det den artist jag bestämmer som gäller! Besökarna på bloggen får inte gissa på fler artister på samma inlägg utan första svaret man lämnar är det som kommer räknas! Alla tvister gällande regeltolkningar avgörs av författaren som har ensamrätt på detta. Mutor är tillåtna, men garanterar absolut ingenting.

Frågor om reglerna ställes här i kommentarerna, och besvaras i mån av lust och tid!

/Författaren

EDIT
Detta inlägg är gammalt och är ersatt av Regler för titeltävlingen version 1.1


RSS 2.0